0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam abi yalnız şu odin teli algılamadı
İlke ya hani vazgeçmiştin ?
İlke hala çözemedin mi sorunu?
İlke telin driverları yüklü mü pc ye . Bide işletim sistemin win8 se sorun olabiliyor . Win7 veya xp yüklü bir bilgisayarda telefonun driverlarını yükleyip dene görmesi lazım . Mujdat abinin verdiği linkte telefonun drivarları var .
telefonu muhtemelen bu bozdu clorkworkmod da mounts and storage ye bastım orda format data, format system, format cache dedim ondan sonra programı yükleyemedim. dershaneye gittim orda bir telefoncu vardı 40tl ye yaparım dedi verdim akşam aldığımda yapamamış dedi 100tl ver dedi program yazcam dedi. ben de teli geri aldım şuan hala duruyor. arkadaşlar bana link atarak şunu şunu yap diyebilecek varmı tel. yok elimde kaldım açıkta. telde kendi recovery ve cwm yi açabiliyorum ama reboot yapamıyorum. Birde şu var eğer bunu yapabilirsek olur muhtemelen sd kartın clockwordmod klasörünün içinde backup var onu bana birisi dowload ederse yapabilirm belki
İlke aşağıdaki linkteki talimatlara tek tek uy ve bunu yapmalısın... Kendin yap http://androkolik.com/forum/showthread.php?tid=380
öyle yaptım retoreden dosyayı seçtim yükle dedim md5 mitschake mi ne dedi
SD kartı çıkar yeniden tak! Sonra yine dene... Eğer o da olmazsa verdiğim linkteyi orjinal toma geri dönmedeki basamakları uygula...
ondaki gibi yaptım olmadı abi
Bir şeyi muhakkak eksik ya da yanlış yapıyorsundur