Gönderen Konu: Yeni Yarisin Döşeme Hatası Herkesi Servise Başvurmayı Davet Eidyorum  (Okunma sayısı 3719 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • armaganhalil@yahoo.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
yeni yarisi nisan 2012 de satın aldım 1-2 ay sonra gelen aynı model ve anı teknik donamıma ve daha alt serilerde bile bu döşeme hatasının giderilmiş olduğunu gördüm toyota merkez bana bu kumaş hatasını değiştireyemeceğini ve ne aldıysan onu kullan muamelesi yaptı bu hata olan varsa herkesi servislere başvurmaya davet ediyorum. nasıl resim ekliyorum resmi paylaşamadım ön koltuklqarın vitese bakan tarafı keçe ile kaplanmış daha sonra gelener ise kumaş

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Evet, garip gözüküyor :)

Resim varsa eklentiler bölümünden direk mesaj içine ekleyebilirsiniz. Eklentiler bölümü mesaj yazdığınız kutunun altındadır.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • armaganhalil@yahoo.com
forum üzerinden nasıl ekleyeceğim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • armaganhalil@yahoo.com
bunu totota japon ya ya nsıl bildirirm belçika merkez ne aldıysan onu kullan muamelesi yaptı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
bu da bir şey mi koltuğunun sırt kısmındaki kumaş sökülmüş bayide sergilenen yaris gördüm. toyota'da kalite iyice bilek seviyesine indi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Bende kumaş kaplı.

Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
bunları görünce iyiki auris almışım diyorum  :P
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
bende de kumaş kaplı .

aurisleri görünce yarisime aşık oluyorum :D :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Sizinkinde bir enteresanlık var anladığım kadarıyla. ::wacko:
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Aracın üretildiği dönem çok önemli. Sizin aracınızla aynı seri araçlarda da muhtemelen keçe kaplıdır. Satın alırken imzaladığımız sözleşme aracın o dönem ki halini kabul ettiğimize dair ve değiştirme yapma yetkisi yasal olarak ta tamamen firmaya ait. Hukuken de birşey yapamayız bu durumda. Firma sıkıntılı gördüğü konularda model değişmese dahi yeni üretimlerde giderme yoluna gidiyor. Gözle görülebilen değişiklikler çok nadirdir ama bilmediğimiz birçok parça araç hakkında geri bildirimler geldikçe değiştirilir. Örneğin kablolar bağlantılar bazı hortumlar vs. Bunu Almanya audi firmasında çalışan bir akrabam söyledi ve ekledi, Sen sen ol yeni çıkmış bir araba piyasada 2 yıl dolaşmadan alma. Toyota için örnek vermek gerekirse makyajlı corollalarda yağ yakma sıkıntısı vardı 2010 ve 2011 ortasına kadar üretilen serilerde ama artık yok çünkü sıkıntı yaratan parçalar düzgünleriyle değiştirildi. Değiştirme yoluna ise sadece emniyeti ortadan kaldıracak yada arıza ortaya çıkartabilecek durumlarda giderler. Maalesef döşeme bu kapsama alınmayabilir. Örneğin döşemede solma sökülme yada özür olsa değiştirirlerdi zorunlu ve hakkınız olarak ancak sizin durumunuzda zor görünüyor.  :(
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Belki rica ederek yada tanıdık yoluyla servise başvurursanız bi güzellik yapıp sizi mağdur etmezler. Genel merkez değilde aracı aldığınız yetkili servise kibar yolla rica etmekte fayda var. Gerçekten üzücü ve rahatsız edici bir durum gözede hoş durmuyor. Çok düşük bir ihtimalde olsa sizin aracınızla aynı seride üretilen diğer yarislere bakın eğer onlarda  kumaş kaplıysa zorlayın servisi. O zaman hukuken de haklı konumda olursunuz ve her türlü hakkınızı arayın. Bir diğer sorum ise showroomda size tanıtılan araçta o dönemde keçe mi kaplıydı?
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • armaganhalil@yahoo.com
toyota da baktım yarisin  en alt ve en üst segmentte kiminde var kiminde yok bu olay arabayı aldıktan sonraki 1 ay içinde döşeme farklılıkları çıktı bu konuda toyota ya olan güvenimi yitirdim belçika merkez demezmi sizin aldığınız seri bu ne aldıysan onu kullan neden ben aynı teknik donamıam sahip aynı iki arabada döşeme farklılığı olsun BU KONUDA ŞİKAYETİ OLANLAR TOYOTA MERKEZİ YILDIRIRSAK HEPİMİZ KAZANIRIZ....SERVİS HADDİNDEN FAZLA İLGİLENDİ ZATEN TOYOTA AJ NİN YANİ ARAPLARIN ELİNE GEÇMİŞ İYİCE GICIK OLDUM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar, teknik bültensiz servisler hiçbir şey yapamaz. Doğrusu da budur. Yapabileceğimiz pek birşey yok malesef.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Bende kumaş kaplı.

sen şanslı azınlıktansın ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
bunları görünce iyiki auris almışım diyorum  :P

Bende iyiki honda almışım diyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Aurise bindikten ve test sürüşünden sonra yaris almaya karar verdim. Ne kadar garip bir iç dizayni var. Bagajıda neredeyse yaris ile ayni..

İyiki Yaris almışım. Sayende Auris :))
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Aurise bindikten ve test sürüşünden sonra yaris almaya karar verdim. Ne kadar garip bir iç dizayni var. Bagajıda neredeyse yaris ile ayni..

İyiki Yaris almışım. Sayende Auris :))

iç dizaynını beğenmediyseniz bir tane siz üretinde biz bakalım nasıl oluyor... üretemezsiniz değilmi  :) o halde başkalarının ürettiklerine saygı gösterin... :D
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Merhaba

ben de temmuz 2012 de yeni yaris lerden aldim
simdiye kadar hersey cok sorunsuzdu, cok memnundum ama ufak bir sorun cikti sanirim.
Sizlerden de bilen tecrube eden var midir bilmiyorum?
sofor caminin otomatigi calisiyor, sofor yaninin otomatigi calismiyor, ne cami acabiliyorum ne kapatabiliyorum?
soyle bir yazi buldum, toyota servisine de soracagim ama sizlerden yasayan bilen var midir?

Tesekkurler, iyi aksamlar

http://www.arabalar.gen.tr/toyota-sahipleri-dikkat-h3224.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
garip bir durum olmuş...
ama sonuçta bu seriyi böyle üretmişler, beğenmediyseniz yeniden yapalım diyeceklerini sanmıyorum...
keçenin altında kumaş var mı peki..?
sökseniz falan??
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Merhaba

ben de temmuz 2012 de yeni yaris lerden aldim
simdiye kadar hersey cok sorunsuzdu, cok memnundum ama ufak bir sorun cikti sanirim.
Sizlerden de bilen tecrube eden var midir bilmiyorum?
sofor caminin otomatigi calisiyor, sofor yaninin otomatigi calismiyor, ne cami acabiliyorum ne kapatabiliyorum?
soyle bir yazi buldum, toyota servisine de soracagim ama sizlerden yasayan bilen var midir?

Tesekkurler, iyi aksamlar

http://www.arabalar.gen.tr/toyota-sahipleri-dikkat-h3224.html
orada  bir kilit düğmesi var ona basmış olmayın.onu kilitlediğiniz zaman sadece şöförün camını kontrol edersiniz.Dİğer camlarda diğer kullanıcılar tarafından açılıp kapatılamaz.çocuklar oynamasın diye güzel oluyor.
2011 d4d Corolla