Gönderen Konu: Yeni Yarisin Döşeme Hatası Herkesi Servise Başvurmayı Davet Eidyorum  (Okunma sayısı 3720 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
iç dizaynını beğenmediyseniz bir tane siz üretinde biz bakalım nasıl oluyor... üretemezsiniz değilmi  :) o halde başkalarının ürettiklerine saygı gösterin... :D

Her yapılanı begenmek zorundamıyım. ? Begenmeme hakkımın olması için illaki benimdemi üretmem gerekiyor.? Her markanın her ürettigine saygı göstermek zorunda degilim, begenmek zorunda degilim. Şimdi ben üretemiyorum diye Lada samaranındamı iç dizaynını begenmek zorundayim ? Saçma..

Aurisin iç dizeynını begenmedim. Yaris 1 ve 2 nin iç dizaynını begenmedim. Corollanın begendim, Avansisin begendim.

Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
iç dizaynını beğenmediyseniz bir tane siz üretinde biz bakalım nasıl oluyor... üretemezsiniz değilmi  :) o halde başkalarının ürettiklerine saygı gösterin... :D

Merhabalar Ümit Bey,

Aşağıda alıntıladığım mesajınızda belirttiğiniz gibi güzellik ve çirkinlik gibi beğenip beğenmemekte göreceli bir kavramdır. Bu nedenle yapılan eleştiriyi saygısızlık olarak nitelendirip eleştiren arkadaşımızı incittiğinizi düşünüyorum. Eleştirilerinizde biraz daha dikkatli olmanızı rica ederim.

güzellik ve çirkinlik göreceli kavramlardır, kişiden kişiye değişir
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"