0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahu şimdi gelde inanma sorunsuz olduğuna bu arabaların, bütün listelerde fazlasıyla varlar nasıl millette diyor eskiden di falan ama veriler kaynaklar halen Toyota diyor.
sadece ve sadece buna (corollamı alsaydık yahu )
İyi ya 5 sene kullanırız Aurisi sonra satarız.
Hiç sorun çıkartmamış olan Škoda Favorit' imi tebrik edesim geldi.
Aurisin 5 yıldan sonra olmaması henüz 5 yaşından büyük Auris olmaması
Unutmamak lazım, bu sadece araç muayeneleri için sorunsuz olanları gösteriyor.Orijinal sayfada hafif kusurların da kabul edilebilir düzeyde değerlendirildiğinden söz etmekte.Bana göre başta Auris olmak üzere bizin araçlardan şikayetçi olduğumuz hususların çoğu (hepsi?) muayene kıstaslarına girmemekte.Ön göğüs sesleri, araç içine ses alma, CC, cam düğmeleri, dizel motor sorunları, cam/ayna/hız otomatiği, direksiyon soyulması, kötü plastik aksam, lastiklerin sertliği vs vsbunlardan hangisine muayenede bakılmış... hiç birine....
Özer abi bahsettiğin durumlar sorun değil arıza değil, özellik eksiği ve de olmaması gereken neatif yönler. Haksız mıyım nötr düşünürsek.
konsol ve diğer yerlerden gelen sesler, soyulmalar, motorlardaki yağ eksiltme gibi sonradan çıkan ve olmaması gereken daha da kötüsü giderilemeyen şeyler sorundur diye düşünüyorum.
Yağ eksiltmeyi gideriyorlar bir kaç işlemle
golf de uzun yıllarda corolla'ya yakın bir yüzdeye sahip olmuş. porsche her zamanki gibi en üstte. almanya şartları için doğru sonuçlar olabilir, bizim ülkenin yolları ve gönderilen araçlar arasındaki farkı da değerlendirmek gerek sanırım. ayrıca özer bey'e katılıyorum. neticede tüv raporu. tüv raporuna bakarak ancak lastik alınır.