0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
..mi acaba?(Bunu TSB ile ilgili başlık altına açıklayacağım.)
Yağ eksiltmeyi gideriyorlar bir kaç işlemle bunda hem fikirim çok ciddi bir sorun bence. Ama daha kalıcı sorunlardan bahsediyorum örneğin Vw nin Dsg sorunları ve arkasında durmayışı Tsı motorlarının arkasında durmayışı (aklıma geldiği için bahsettim lütfen tartışma yaratılmasın) zaten sonuç ortada bence bunları göz önünde bulundurmuşlardır en azından yağ yakmayı.
özer bey size alkış gönderdim ama maalesef nedenini anlayamadım bir biçimde diğer üyelerimizde filan dedi. ama sizi canı gönülden tebrik ediyor yazılarınızı yorumlarınızı büyük bir ciddiyetle okuyorum. sağ olun iyiki varsınız.
İlk listede corolla yok yağ yakma işlemini bir kaç işlemde degişiyo ama degişen parçalarıda küçümsenecek bir parça degil benim aracımın 7bin km'de vakum pompası ile turbosu degişti.Forumda bu şekilde değişen başka arkadaşlarda var sanırım.Sıfır araç alıyorsunuz 10bin km yapmadan önemli aksamlarında değişmeler yaşandı.Bunu ilk 3 yaş grubunda olmadığı için belirtiyorum.Dediginiz gibi sizin araçlardada olabilir ama kronik hal gibi bir durum almış bir serisinde.Birde özer abinin dediği gibi bizim full araçların donanım seviyeside önemli bizim full diye aldığımız bir araçta en basiti cc yok.(aklıma ilk gelen eksik bu)
Paylaşım faydalıdır. Eğer bir yararı oluyorsa memnun olurum. (Teşekkür için teşekkür ederim:)Bu konuda ciddi çalışmalar yapıyoruz ekip halinde. Yakında bir sonuç alacağız umarım. Çok iyi şeyler olabilir.
Eyvallah Auris iç mekan olarak bana göre biraz daha ferah ve kullanışlı, ama o Corolladaki far yıkama yok mu beni benden alıyor