Gönderen Konu: TÜV Almanya 2013 Raporu [Toyota farkı]  (Okunma sayısı 5132 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: TÜV Almanya 2013 Raporu [Toyota farkı]
« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2012, 01:33:48 »
..mi acaba?

(Bunu TSB ile ilgili başlık altına açıklayacağım.)

Abi iki arkadaşımda mevcuttu yağ yakma olayı ki yarın öbür gün bizlerde de olmayacağı meçhul bir işlem giderildi, bir işlem derken bir servise girmesi anlamında.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2012, 01:33:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Aralık 09, 2012, 13:18:37 »
ihmal edilen birşey dikkatimi çekti arkadaşlar ama herkes göz ardı etmiş
toyota kalitesi tartışılmaz peki toyota+ toyotasını seven toyota kullanıcısı :) :D
En başarılı ve sorunsuz kullanıcılar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 09, 2012, 17:01:05 »
Bir otomobil uzmanı arkadaş demişti bunu. (Benim fikrim değildir.)

Toyota sınıf atlayan kesimin tercih ettiği ilk otomobildir. Yani belli bir ekonomik düzeyi yakalayan kişilerin alabileceği ithal ve kaliteli en uygun markadır. (Örnek: Emekli olmuş memurun ikramiyesinin yettiği.) Bu nedenli kullanıcısı daha mülayim, değer bilir kişilerdir. Aracı üzmeden narin kullanırlar. O nedenle Toyota araçlarda daha az soruna rastlanır.

Ben çevremden gördüğüm kadarıyla bunun emekli memur kısmını doğru bulmaktayım. Ötesini bilemem.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Aralık 09, 2012, 17:38:58 »
Yağ eksiltmeyi gideriyorlar bir kaç işlemle bunda hem fikirim çok ciddi bir sorun bence. Ama daha kalıcı sorunlardan bahsediyorum örneğin Vw nin Dsg sorunları ve arkasında durmayışı Tsı motorlarının arkasında durmayışı ;) (aklıma geldiği için bahsettim lütfen tartışma yaratılmasın) zaten sonuç ortada bence bunları göz önünde bulundurmuşlardır en azından yağ yakmayı.
İlk listede corolla yok yağ yakma işlemini bi kaç işlemde degişiyo ama degişen parçalarıda küçümsenecek bir parça degil benim aracımın 7bin km'de vakum pompası ile turbosu degişti.Forumda bu şekilde değişen başka arkadaşlarda var sanırım.Sıfır araç alıyorsunuz 10bin km yapmadan önemli aksamlarında değişmeler yaşandı.Bunu ilk 3 yaş grubunda olmadığı için belirtiyorum.Dediginiz gibi sizin araçlardada olabilir ama kronik hal gibi bir durum almış bir serisinde.Birde özer abinin dediği gibi bizim full araçların donanım seviyeside önemli bizim full diye aldığımız bir araçta en basiti cc yok.(aklıma ilk gelen eksik bu)
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 09, 2012, 17:40:55 »
özer bey
size alkış gönderdim ama maalesef nedenini anlayamadım bir biçimde diğer üyelerimizde filan dedi. ama sizi canı gönülden tebrik ediyor yazılarınızı yorumlarınızı büyük bir ciddiyetle okuyorum. sağ olun iyiki varsınız.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 09, 2012, 17:51:21 »
özer bey
size alkış gönderdim ama maalesef nedenini anlayamadım bir biçimde diğer üyelerimizde filan dedi. ama sizi canı gönülden tebrik ediyor yazılarınızı yorumlarınızı büyük bir ciddiyetle okuyorum. sağ olun iyiki varsınız.

Paylaşım faydalıdır. Eğer bir yararı oluyorsa memnun olurum. (Teşekkür için teşekkür ederim:)

İlk listede corolla yok yağ yakma işlemini bir kaç işlemde degişiyo ama degişen parçalarıda küçümsenecek bir parça degil benim aracımın 7bin km'de vakum pompası ile turbosu degişti.Forumda bu şekilde değişen başka arkadaşlarda var sanırım.Sıfır araç alıyorsunuz 10bin km yapmadan önemli aksamlarında değişmeler yaşandı.Bunu ilk 3 yaş grubunda olmadığı için belirtiyorum.Dediginiz gibi sizin araçlardada olabilir ama kronik hal gibi bir durum almış bir serisinde.Birde özer abinin dediği gibi bizim full araçların donanım seviyeside önemli bizim full diye aldığımız bir araçta en basiti cc yok.(aklıma ilk gelen eksik bu)

Bu konuda ciddi çalışmalar yapıyoruz ekip halinde. Yakında bir sonuç alacağız umarım. Çok iyi şeyler olabilir.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 125 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Aralık 09, 2012, 20:17:31 »
Paylaşım faydalıdır. Eğer bir yararı oluyorsa memnun olurum. (Teşekkür için teşekkür ederim:)

Bu konuda ciddi çalışmalar yapıyoruz ekip halinde. Yakında bir sonuç alacağız umarım. Çok iyi şeyler olabilir.
Özer bey
bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 10, 2012, 14:04:34 »
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Son 3,5 aydır marşına basmamıştım. Cumartesi günü 3. denemede çalıştı. Hem de jikle falan da devrede olacak şekilde. Sevmeyeyim de ne yapayım. :D
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 10, 2012, 16:52:25 »
Eyvallah :)

Auris iç mekan olarak bana göre biraz daha ferah ve kullanışlı, ama o Corolladaki far yıkama yok mu beni benden alıyor :D
aynen... babama arasıra takılıyorum senin arabadaki far yıkamayı sökecem diyorum  :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 10, 2012, 18:29:30 »
Yeğ eksiltme sorununu geçen gün avensise bakmaya gittiğimizde sordum hala var mı diye yok dedi 2011-2012 d4dler düzeltildi ve yağ eksiltme sorunları bitti dedi buna okey dedim sonra biraz kazık sordum corolla ve auris eksiltiyorda yaris neden eksiltmiyor ondada aynı motor var dedim adamla böyle 5-6 saniye birbirimizi süzdük cevaplayamadı ardından babam girdi avensisin şurasında şumuydu falan diye. Benim tek anlamadığım nokta burası auris corolla eksiltirken yaris neden eksiltmiyor konuya löp diye atladım kusura bakmayın yetkili seviste bile cevabımı alamayınca sorma gereksiniminde bulundum :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 125 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Aralık 10, 2012, 20:20:02 »
Ercüment bey
bravo hakikatten doğru neden acaba?