0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut bey merhaba,sakıncası yok ise tüketim değerlerinizi paylaşabilir misiniz? bende aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum, malum bu benzin fiyatları ile aracı kullanmak tat vermiyor aksine cebi yakıyor... Sönmez ustam merhaba, Prinsin hangi kitinin montajı yapıldı. aracın otomatik olması çekişte ve vites geçişlerinde sorun teşkil eder mi? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Ya ben hesap kitap yaptım ama... Sonuç biraz olumsuz benim için :S Normal de 50 lira yakarken şehir içi 38'e düşecek buda %25 tasarruf demek ama o da yetmiyor maalesef benim için değerler yine fazla... %100 Lpg yakan sistem yok mu ! Şu sıvı lpg falan deniliyor ama onların da fiyatı çok uçuk herhalde....
evet dediğiniz rakamlara yakın,ortalama 30-35 krş aralığında yakar aracınız oğuz bey .sıvı sistemin tüm araçlar için satışa sunulacağı kesin bir tarih malesef yok efendim .ama tabi sıvı sistem tüm testler tamamlandıktan sonra ciddi bir yakıt tasarrufu sağlayacak kullanıcıya bu kesin . prins direct liqui max dönüşümü yapılmış beş farklı araç türkiye genelinde farklı illerde farklı iklim şartlarında test ediliyor .bu araçlar argesi bitmiş olan araçlar yani tüm araçlara %100 uygulanılabilirliği malesef yok .aracımı çok seviyorum satmam diyorsanız şuan %90 lpg %10 a yakın benzin kullanan prins dı sitemi kullanıp tasarrufa başlayınız fakat daha yksek tasarruf ve performans için prins direct liqui max ı beklemelisiniz .selamlar efendim
Sönmez usta hesap kitap yaptım ama maalesef Prins beni aşıyor tasarruf istediğim kadar değil maalesef ve buna da ek olarak kitin fiyatı da pahalı brc'nin fiyatı daha uygun ve tasarruf oranı prinsten daha yüksek o yüzden brc taktıracam ki keşke prinste ki enjektör brc'de de olsa süper olurdu...
hayırlısı olsun efendim ama yanıldığınız bir konu var tasarruf oranı prins kadar yüksek olan başka bir kit malesef yok .yanılmıyorsam brc fiyatından dolayı tercih sebebiniz oldu.
Yok Sönmez ustam prins %10 benzin %90 lpg ile çalışırken brc ise sadece araç rolantiye düştüğü zaman 2 saniyeliğine benzinde çalışıyor ve geri gaza geçiyor hemde %100 gazla çalışıyor ondan dolayı tercih sebebim oldu yoksa fiyatın da değilim. Tasarruf oranı gerçekten daha fazla fsi motorlar için brc taktırıp kullanan arkadaşla da görüştüm yakıt verileri gerçekten harika...
müşteri her zaman haklıdır .ama keşke karşılaştırmalı olarak son kullanıcılardan bilgi alıp son kararı öyle verseydiniz.hayırlısı olsun efendim
Merhabalar.. 1 ay önce aldığım 2012 Toyota Avensis Elegent Extra 1,6 valvematic motorlu aracıma LPG dönüşümü yaptırmak istiyorum.. Tercihlerim arasında ilk sırayı Prins alıyor.. Ancak kararsız kaldığım nokta, takılacak kitin modeli.. Sizin de tavsiye ettiğiniz silverline modeli veya PRİNS VSI 2 arasındaki kalıyorum.. Bu konudaki seçimim ve nedeni hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.. Ayrıca bir diğer sıkıntım ise aracın garanti durumu.. Malum, sıfır araca LPG sistemi taktırınca ilgili kısım yetkili servis tarafından garanti dışı kabul ediliyor.. Ben de bu garanti dışı kalan kısmı, kendi verdiği garanti ile destekleyen firmalar var mı diye de araştırıyorum açıkçası.. Bu konu ile vereceğiniz net bilgileriniz çok yardımcı olacak.. Saygılar..
İyi Akşamlar Sönmez Bey;Resimlerde Avensisin motor kapağının altındaki görüntüyü beğenmedim açıkcası....Hem beyaz bir şey var sırıtıyor hem de LPG montajı çok belli olmuş.
Sayın Sönmez Bey Ben sadece fikrimi belirttim.Marka telafuz bile etmedim.Tabi ki görsellik her şey değil.Ama o hortumun duruşu biraz sırıtmış.Başka bir yerden alınamaz mıydı?Diğer üyelerin yorumlarını ben de merak ettim şimdi.
Ben de size açıklamalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Evet onun dışında lpg montajı olduğunu anlamak imkansız:)