Gönderen Konu: Getzmi albeamı cliomu?  (Okunma sayısı 5115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Getzmi albeamı cliomu?
« Yanıtla #40 : Aralık 05, 2012, 01:09:38 »
Egr nerde oluyor kendimde temizlerim ben onu kangoom da temizletmiştim 78 bin deydi tamirci bunda birşey yok abi ama yinede sökmüşken temizleyelim deyip temizlemişti.Enjektör temizleyici iyisi kötüsü varmı markalı olan iyisi hangisi?

Enjektör temizleyici olarak opetin sattıkları iyi çok fazla para vermenize gerek yok toyota da opetten satılan markayı kullanıyor sadece ambalajda toyota yazıyor .

EGR konusunda çok fazla bilgim yok ondan yardımcı olamıcağım ama fiatın servisine bile gitseniz çok fazla bir şey alacaklarını sanmıyorum .

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 05, 2012, 01:09:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Aralık 05, 2012, 21:29:32 »
Sonunda uygun olduğunu düşündüğüm bir aracı aldım. Ankaradan.
2004 model albea 120 binde orjinal kaza yok sağ ön çamurlukta el kadar boya var çizmişler ondan boyatmışlar değişen hiç birşey yok. Orjinal araba diye aldık bakalım arabada gayet temiz inş bir sıkıntısı çıkmaz.
15000 tl ye aldım albea active abs yok tek hava yastıklı.
ankaradan gelirken yakıtı ölçtüm fulleyip 282 km de 63 tl yakmış ölçüm km si bu.Toplam ne yaktı bilmiyorum.
birşeyi fark ettim araba ilk hızlanmalarda 2.5 devire kadar biraz sönük 2.5 den sonra 3 e kadar hızlı hızlanıyor hepsimi böyle bunların.

Hayırlı olsun Abdullah bey.. Benim palioda 1.3 multiijet ve dediğiniz durum onda da var. 2500 devirden sonra ani hızlanıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Aralık 05, 2012, 23:14:38 »
arkadaşlar fiat multijet motorları, fiat ve GM ortak geliştirdi , iki firmada arabalarında küçük dizel olarak bunları kullanıyor. şu anda dünyadaki en sağlam motor. oğluma fiorino almıştık, harika bir arabaydı, onu satıp rav4 aldık şimdide fiat punto evo aldık, ikiside multijet. multijetler birçok dizel gibi turbo, turbonun özelliği belli bir devire kadar ( 2000-3500 devirlerinde markaya ve benzinli-dizel cinslerine göre turbo devreye girer) motor turbosuz çalışır, o zaman 75 beygirlik motor 40-45 ps güç üretir.gaza basılıp turbo açılınca araba ilave güçle fırlar.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Aralık 05, 2012, 23:55:37 »
Hayırlı olsun Abdullah bey.. Benim palioda 1.3 multiijet ve dediğiniz durum onda da var. 2500 devirden sonra ani hızlanıyor.
Teşekkürler. Demekki bu arabanın huyuda gidiş şeklide bu şekilde oluyor yani 2.500 den sonra  daha seri oluyor diğer modeler gibi 1.750 den sonra olmuyor. Alıştım zaten şuan sıkıntı yok şehir içinde doblo 1.3 kadar yormuyor. Benim 1.3 doblom vardı o insanı yıpratıyordu gitmiyordu resmen. Fakat bu araç gayet normal gidiyor yani şehir içinde gitmemezlik yapıp yormuyor. Yakıtı merak ediyorum fullemiştim bittiğinde kaç km yapacak göreceğim.Şehir arası yolculukta güzeldi az yaktı ama şehir içi çok merak ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Aralık 06, 2012, 00:11:43 »
Arkadaşlar araçta kar lastiği var 4 adet ama lastikler yıpranmış gibi dişleri var yani öyle kabak falan durmuyor ama bana pek güven verici gelmedi. Kışın anca kardamı belli olur performansı.
Kar lastiği almak istiyorum gerek olursa goodyear 140 tl bu araç için.Bi akrabam 2006 corollaya 140 tlden lassa almış  albea nın lastiği ufak goodyear neden pahalı anlamadım.
Şunu merak ediyorum hiç tecrübem olmadı kar lastikleri kar yağdığında kar üzerinde aracı rahat haraket ettirebiliyormu?Sokak aralarında rezil olmak istemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Aralık 06, 2012, 15:47:22 »
Aracınız hayırlı olsun.