Gönderen Konu: Getzmi albeamı cliomu?  (Okunma sayısı 5111 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Getzmi albeamı cliomu?
« Yanıtla #20 : Aralık 01, 2012, 23:34:38 »
Anlatılana göre araç temiz ilk sahibinden almış galeri 3 yerinde ufak boyalar var diyor. .kaza kesinlikle yok diyor yarın şase numarası verirse bakalım inş göreceğim.Pazarda temiz bulamazsam artık ona niyetleneceğiz. Eski tip albealardan farları ince olanlardan.İnternetten temiz duruyor ama bakalım 14.500 diyon en son ama ben 14000 vermekten yanayım birde tekirdağında araç.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 01, 2012, 23:34:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 01, 2012, 23:37:28 »
Anlatılana göre araç temiz ilk sahibinden almış galeri 3 yerinde ufak boyalar var diyor. .kaza kesinlikle yok diyor yarın şase numarası verirse bakalım inş göreceğim.Pazarda temiz bulamazsam artık ona niyetleneceğiz. Eski tip albealardan farları ince olanlardan.İnternetten temiz duruyor ama bakalım 14.500 diyon en son ama ben 14000 vermekten yanayım birde tekirdağında araç.

Abdullah bey hayırlısı olsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Aralık 01, 2012, 23:38:20 »
İnş bakacağız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 01, 2012, 23:56:55 »
Bence sıralamanız içerisinde tavsiye edebileceğim araç Albea. Bende iş için kullandığım 2006 model 1,3 multijet Palio var. Albea nın HB olanı da diyebiliriz :)  215.000 km ye geldi araba ve bir kez olsun beni yolda bırakmadı. Servisi çok ucuza geliyor. Sanayide periyodik bakımını 95 TL ye yaptırabiliyorum. Geçenlerde sol ön cam kumanda düğmesi bozuldu, ikili cam düğmesini 25 TL ye değiştirdim :) Ön balatalar 40 TL felan. Yani kısacası tam iş aracı. Zaten öyle olmasa taksicilerin büyük çoğunluğu Albea kullanmazdı. Bendeki Palio bayırlarda çok seri diyebilirim. Muhtemelen Albea da aynıdır. Ancak size tavsiyem dikkat edin alacağınız Albea motoru 400.000 km görmüş ve sıfırlanmış kmsi ile oynanmış taksi çıkması olmasın. Piyasada taksi çıkması Albea çok...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Aralık 02, 2012, 00:12:19 »
Benim iş arabası olacak araçtanda beklentim sizin anlattıklarınız.Kmleri oynanan bir dünya araba var ne yazıkki insanlarımızın gözü dönmüş şerefsizler insanın canını sıkıyorlar telefondan tramere mesaj ata ata faturayı kabarttık fakat önemli değil arabadan 2 3 milyar zarar edeceğime 100 tl fatura kabarık gelsin yapacak birşeyimiz yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden.....sifirdan-farksizz-106905448/detay/ internettte bulduğum araç budur. 14.500 e verecek adam. Orjinalmiş dedine göre. fakat aarabanın özelliklerinde klima işaretli sadece yani hidrolik direksiyon falan vardır herhalde dimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 02, 2012, 00:24:35 »
Benim iş arabası olacak araçtanda beklentim sizin anlattıklarınız.Kmleri oynanan bir dünya araba var ne yazıkki insanlarımızın gözü dönmüş şerefsizler insanın canını sıkıyorlar telefondan tramere mesaj ata ata faturayı kabarttık fakat önemli değil arabadan 2 3 milyar zarar edeceğime 100 tl fatura kabarık gelsin yapacak birşeyimiz yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden.....sifirdan-farksizz-106905448/detay/ internettte bulduğum araç budur. 14.500 e verecek adam. Orjinalmiş dedine göre. fakat aarabanın özelliklerinde klima işaretli sadece yani hidrolik direksiyon falan vardır herhalde dimi?
Bu araca bi bakın derim.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Aralık 02, 2012, 00:43:43 »
Bakmaya değilde almaya gideceğim yarın pazarda temiz bulamazsam. gittiğimde zaten araç kötüyse almadan geleceğim.
Hyundai eralara baktım 1.4 ve 1.6 modelleri var benzin lpg olanlar az yakıyor diyorlar ama onlarda hep taksi çıkması vs arabalar ne yazıkki 150 gözüküp de 500 bin olaran var n biçim insan bunlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 02, 2012, 00:48:04 »
Albea'ya hiç yanaşma derim benim tercihim Getz'den yana içi diğerlerine göre çok geniş ve ferahtır. 2004 yılında Türkiye'ye ilk gelen Getzler'den sıfır almıştım 5 yıl hiç sorunsuz kullandım.

İlla bu üçünden birisi olacaksa Zafer abiye katılıyorum.. Birde aracın sorunlarına cinayet süsü vermemek lazım diye düşünüyorum. yani sonuçta ikinci el alıyoruz, kazası olması, boyanmış olması normal; bence önemli olan onarılırkenki işçilik ve malzeme kalitesi. Araçta fabrikasyon randımanına döndürülemeyen tek şey şase ve motor bloğu...Türkiye 2. el piyasası o kadar hassaslaştı ki millet artık şizofren gibi oldu; herkes dolandırıcı (?!) ve herkes sıfır hata 2. el arıyor.
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 02, 2012, 00:55:44 »
Benim sıralamam
1- clio
2-getz
3-albea

senin verdiğin araçlar içindeki sıralamam ..
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 02, 2012, 00:59:41 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-araclarla-takas-olur-106309297/detay
Abdullah bey,ilandaki araç temiz gözüküyor değerlendirebilirsiniz,hayırlısı olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 02, 2012, 01:05:45 »
İlla bu üçünden birisi olacaksa Zafer abiye katılıyorum.. Birde aracın sorunlarına cinayet süsü vermemek lazım diye düşünüyorum. yani sonuçta ikinci el alıyoruz, kazası olması, boyanmış olması normal; bence önemli olan onarılırkenki işçilik ve malzeme kalitesi. Araçta fabrikasyon randımanına döndürülemeyen tek şey şase ve motor bloğu...Türkiye 2. el piyasası o kadar hassaslaştı ki millet artık şizofren gibi oldu; herkes dolandırıcı (?!) ve herkes sıfır hata 2. el arıyor.
+1905 Benim aracımında mesela ön tamponla sağ çamurluk değişti fotoğraflarıda var hatta.Satarken zorluk çıkaracağını sanmıyorum.Önemli olan aracın bakımları zamanında yapılmışmı,araca nasıl bakılmış bence bunlarda önemli kriterler.Boyaya,tampon değişikliğine bu kadar takmamak lazım bence.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 02, 2012, 01:06:34 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-2006-albea-105407922/detay
Abdullah bey senin için biraz araştırdım.bu aracı da değerlendirebilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Aralık 02, 2012, 01:37:31 »
İkinci elde benim takıntım yok yani araba nın bir iki yeri boyanmış elbette boyanacak ikinci el araç sonuçta. Benim dert etttiğim yani neden 500 bi km lik arabayı 120 bin diye satmak istiyorlar. kaza durumu zaten arabaya baktırınca cidddi bir kazası yoksa ön kaputu birşey düştü diye değişti ise ve düzgün duruyor ise bence problem yok ama dediğiniz gibi bizim ülkede 100 bini geçmiş bir dizel kesinlikle alınmaması gereken bir araç oldu. boya yada bir kapı değişti ise kesinlikle yaramaz  o araba. Çok merak ediyorum onca araba değişen li boyalı arabalar kimlere nasıl satılıyor.Benim fazla takıntım yok aldığım araçlarda hep boya vs birşeyler vardı ama dert etmedim ciddi durum yoktu sıkıntıda yoktu çünkü.
Şuanki şüphem ise 120 bin diye alacağım araç 500 binde olmasın:)

Arkadaşlar Era 1.4 1.6 benzinli lpg li araçlar nasıldır araştırdımda şekli şemali albeadan daha iyi geldi ve benzinli lpg li yani 1.3 albea dizelinden iyimidir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Aralık 02, 2012, 01:43:12 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-2006-albea-105407922/detay
Abdullah bey senin için biraz araştırdım.bu aracı da değerlendirebilirsiniz
Teşekkür Ederim aracı tramerden sorguladım bir adet hasar var araba 2010 yılında 227 bin 2012 yılında 7. ayda 102 bindeymiş gün geçtikçe araba gençleşmiş km bakımından:) İnsanlar böyle rezil işte arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Aralık 02, 2012, 01:49:17 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-araclarla-takas-olur-106309297/detay
Abdullah bey,ilandaki araç temiz gözüküyor değerlendirebilirsiniz,hayırlısı olsun
Tekirdağında bulduğum araç bu araçdan daha mantıklı gibi geliyor tabiki göründüğü gibi ise şayet.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Aralık 05, 2012, 00:33:43 »
Sonunda uygun olduğunu düşündüğüm bi aracı aldım. Ankaradan.
2004 model albea 120 binde orjinal kaza yok sağ ön çamurlukta el kadar boya var çizmişler ondan boyatmışlar değişen hiç birşey yok. Orjinal araba diye aldık bakalım arabada gayet temiz inş bi sıkıntısı çıkmaz.
15000 tl ye aldım albea active abs yok tek hava yastıklı.
ankaradan gelirken yakıtı ölçtüm fulleyip 282 km de 63 tl yakmış ölçüm km si bu.Toplam ne yaktı bilmiyorum.
birşeyi fark ettim araba ilk hızlanmalarda 2.5 devire kadar biraz sönük 2.5 den sonra 3 e kadar hızlı hızlanıyor hepsimi böyle bunların.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #36 : Aralık 05, 2012, 00:41:03 »
Sonunda uygun olduğunu düşündüğüm bir aracı aldım. Ankaradan.
2004 model albea 120 binde orjinal kaza yok sağ ön çamurlukta el kadar boya var çizmişler ondan boyatmışlar değişen hiç birşey yok. Orjinal araba diye aldık bakalım arabada gayet temiz inş bir sıkıntısı çıkmaz.
15000 tl ye aldım albea active abs yok tek hava yastıklı.
ankaradan gelirken yakıtı ölçtüm fulleyip 282 km de 63 tl yakmış ölçüm km si bu.Toplam ne yaktı bilmiyorum.
birşeyi fark ettim araba ilk hızlanmalarda 2.5 devire kadar biraz sönük 2.5 den sonra 3 e kadar hızlı hızlanıyor hepsimi böyle bunların.

Abdullah bey hayırlı olsun .

2000 devirden sonra ivmelenme sağlaması lazım gerçi 120000 km yapmış bir motor . EGR valf temizliği ve enjektör temizleyici kullanmanız performansı arttırıp yakıtı düşürecektir .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Aralık 05, 2012, 00:48:01 »
Yakıtı düşük geldi bana yani süratlide gittim 140 150 civarı bu kadar yol yapıyor olması sevindirici. Dizel arabalar geneli 1.750 den sonra ben burdayım der bu araç 2.5 den sonra ben burdayım diyor ama gidişi gayet iyi yani kendine göre isteneni veriyor yoksa toyota d4d ile kıyaslanamaz:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #38 : Aralık 05, 2012, 00:50:07 »
Yakıtı düşük geldi bana yani süratlide gittim 140 150 civarı bu kadar yol yapıyor olması sevindirici. Dizel arabalar geneli 1.750 den sonra ben burdayım der bu araç 2.5 den sonra ben burdayım diyor ama gidişi gayet iyi yani kendine göre isteneni veriyor yoksa toyota d4d ile kıyaslanamaz:)

Abdullah bey eski sahibiyle konuşup daha önce egr temizliği yapıp yapmadığını sorun eğer yapmamış ise yaptırmanızı tavsiye ederim üzerine enjektör temizleyici kullanırsanız araç çok daha güzel olacaktır .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Aralık 05, 2012, 00:56:57 »
Egr nerde oluyor kendimde temizlerim ben onu kangoom da temizletmiştim 78 bin deydi tamirci bunda birşey yok abi ama yinede sökmüşken temizleyelim deyip temizlemişti.Enjektör temizleyici iyisi kötüsü varmı markalı olan iyisi hangisi?