Gönderen Konu: Getzmi albeamı cliomu?  (Okunma sayısı 5112 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Getzmi albeamı cliomu?
« : Aralık 01, 2012, 20:49:45 »
Arkadaşlar dizel albea clio ve getz arıyorum içlerinde temiz 15000 bine kadar bildiğiniz  araç varmı istanbul veya yakın illerde. Ve bu araçlar arasında seçim yapmak için tecrübeleri olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.
Netten araştırıyorum bir dünya araba için sorgulatıyorum bulduğum araçları hasarlı çıkıyor km leri orjinal değil millet 3 kağıtçı olmuş rezil insanlar km leri hep düşürmüşler temiz gözüküyor araçlar ama arabaların başına gelmeyen şey kalmamış tertemiz sahibinden doktordan subaydan satılık hepsi. Tramer sorgulamadada birşeyi anlamadım hasar gözüküyor ama rakam yok yani bedeli yazmıyor bu nedir?

Yardımcı olacak arkadaşların cevaplarını bekliyorum. acil bir şekilde yoksa yarın pazardan beğendiğimizi alacağız çünkü acil araç lazım.

Toyota Club Türkiye

Getzmi albeamı cliomu?
« : Aralık 01, 2012, 20:49:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Getzmi albeamı cliomu?
« Yanıtla #1 : Aralık 01, 2012, 21:18:03 »
Arkadaşlar dizel albea clio ve getz arıyorum içlerinde temiz 15000 bine kadar bildiğiniz  araç varmı istanbul veya yakın illerde. Ve bu araçlar arasında seçim yapmak için tecrübeleri olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.
Netten araştırıyorum bir dünya araba için sorgulatıyorum bulduğum araçları hasarlı çıkıyor km leri orjinal değil millet 3 kağıtçı olmuş rezil insanlar km leri hep düşürmüşler temiz gözüküyor araçlar ama arabaların başına gelmeyen şey kalmamış tertemiz sahibinden doktordan subaydan satılık hepsi. Tramer sorgulamadada birşeyi anlamadım hasar gözüküyor ama rakam yok yani bedeli yazmıyor bu nedir?

Yardımcı olacak arkadaşların cevaplarını bekliyorum. acil bir şekilde yoksa yarın pazardan beğendiğimizi alacağız çünkü acil araç lazım.
Dijital göstergelilere bak. Onlarda km düşürülmüyor olması lazım.
Tramer kaydında rakam gözükmemesinin sebebi suçlunun karşı taraf olması olabilir. Ustaya gösterip alın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2012, 21:30:00 »
Dijital göstergesimi kaldı adamlar ferrariyi bile baştan çırakıp sıfır diye satıyorlar. Dijital gösterge dediğin arabaları 20 liraya sanayide yapıyorlarmış şerefsizler. Suçlu karşı tarafta olsa masrafın tutarının kayıtlara alınması gerekiyor sonuçda kazanın değerinin öğrenilmesi için tramer var. Ustaya göstericez de ustaya gösterilecek araç bulamadık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 01, 2012, 21:32:23 »
Dijital göstergesimi kaldı adamlar ferrariyi bile baştan çırakıp sıfır diye satıyorlar. Dijital gösterge dediğin arabaları 20 liraya sanayide yapıyorlarmış şerefsizler. Suçlu karşı tarafta olsa masrafın tutarının kayıtlara alınması gerekiyor sonuçda kazanın değerinin öğrenilmesi için tramer var. Ustaya göstericez de ustaya gösterilecek araç bulamadık.
Km nin oynandığını anlamak kolay. Plaka yı yazıp 5664 e cep telefonundan gönder. Muayene kaç km de girmiş geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 01, 2012, 21:36:20 »
Km nin oynandığını anlamak kolay. Plaka yı yazıp 5664 e cep telefonundan gönder. Muayene kaç km de girmiş geliyor.

Hikmet bildiğim kadarıyla son girdiği km geliyor adam km düşürür gider muayeneye nereden bilecen .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 01, 2012, 21:37:30 »
Hikmet bildiğim kadarıyla son girdiği km geliyor adam km düşürür gider muayeneye nereden bilecen .
O da doğru. :) :D En iyisi ustaya göstermek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 01, 2012, 21:41:17 »
fiyat aralığınız nedir peki ...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Aralık 01, 2012, 21:57:11 »
Aynen işte böylede bir gerçek var ne yazıkki.Ama onu düşünemeyenlerde var plaka sorgulattım ben bir çok geneli hep kmler uçuk kaçık eskiden 300 bin şimdi araba 100 binde.
Bir araç buldum 132 binde 2004 sıfırdan farksız diyor albea galeri ilk sahibinden diyor plakada hasar yok dedi adamda üç parça boya var dedi sürtmeden dolayı şasi no ile sorgulayım dedim adam yarın verebilirim şasi noyu dedi. 2004 model albea 132 binde 14.500 olur diyor

15 16 maksimum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 01, 2012, 22:00:17 »
Uzak dur o ne idüğü belirsiz araçlardan
temiz bi honda al rahat et

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 01, 2012, 22:01:28 »
Abdullah, abi japondan şaşma diyorum.

Toyota
Honda
Mazda

Ama yinede kendin bilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 01, 2012, 22:07:11 »
Benim sıralamam
1- clio
2-getz
3-albea

senin verdiğin araçlar içindeki sıralamam ..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 01, 2012, 22:14:48 »
Albea'ya hiç yanaşma derim benim tercihim Getz'den yana içi diğerlerine göre çok geniş ve ferahtır. 2004 yılında Türkiye'ye ilk gelen Getzler'den sıfır almıştım 5 yıl hiç sorunsuz kullandım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Aralık 01, 2012, 22:15:08 »
Arkadaşlar iş arabası olacak bu araç asansör firmam var 7/24 beni yolda bırakmayacak v ayda en az 3000 km yol yapıyorum kesinlikle az yakan bir araç lazım ve km de düşük araç lazım. Albeanın dizel multi jet motoru sorunszdur deyip duruyor herkes ondan biraz daha güven veriyor getz hyundai 12 valf muhabbeti var clio ise reno 1.5 dci eski olanlar 150 binde motor bitiyor deniyor hep.
Arkadaşlar şuan kullandığım araç 2006 toyota sol dizel hb 100 binde . fakat iş arabası lazım taşa kayaya vuracağım az yakan araç lazım orta yollu kartal doğan vs alayım diyordum maddi durumlardan baktımki o arabalarlada yola çıkılmayacak benim işimde özellikle honda ile olacak iş değil ne yazıkki iş icabı olmasa zaten yeni mazda 3 dizel veya lpg yada audi a3 hayaller arasında fakat iş arabası olayını çözmem lazım ev aldım borca girdim.Günümü kurtaracak vasat bir araç lazım. Çevrenizde satan temiz binici varsa satan önerirseniz çok sevinirim ikinci elden bıktım bi hyundai almıştım araç pert çıkmıştı. doblo vardı km si düşürmüşler vs vs ondan sütü üfleyerek içim diyrum.

14.500 diyen adamın arabası temiz gibi duruyor ama canlı bakmak lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #13 : Aralık 01, 2012, 22:50:56 »
Abdullah bey . Albea eğer denildiği gibi ise tavsiye ederim 1.3 multijet sınıfında en iyi motorlardan az yakar çok kaçar ve sorunsuzdur .Tabi bu arabada güvenlik ve konfor beklemiyeceksiniz sonuçta iş için alıyorsunuz ve zaten albea vasat bir araba ama kullanılan motor takdir edilecek bir motor . Arkadaşımda 1.3 doblo var 1.3 75 bg multijet inanın performans ve yakıt konusunda çok memnunlar bende bindim o araca ve perfornamsına inanamamıştım kaldı ki albea doblodan çok daha hafif bir araç .

Birde bu gibi araçlar genelde şirket araçları olduğundan iyice kontrol ettirip öyle almanızı tavsiye ederim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Aralık 01, 2012, 23:07:30 »
Albeadan konfor zaten beklemiyorum zaten yolda bırakmasın fazla yakmasın yeterli. Bende 2007 doblo vardı fakat o doblo ne gidiyordu nede az yakıyordu okadar diyim yani. Arkadaşın doblosu gidiyormuş ilgnç ama benim doblo gitmiyordu ve o motor o kasa ile çok orantısız bir güç üretiyordu.Çok yakıyor ve gitmiyor diye sattım.
1.3 motor ömrü uzun diye sorunsuz diye uygun geliyor bana mantıklı geliyor yılda 40 bin km yol yapıyoruz ortalama.
Getz arabası hyundai motoru 12 valfe olduğu için sorunlu diyorlar  accent vardı 12 valfe bir sene binip sattım bi triger seti değiştirmiştim.Azda yakıyor gayet makul yakıtı ve çokta seri 1.3 multi jetten daha fazla hemde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 01, 2012, 23:11:15 »
 Abdullah,
özellikle dünyanın en dandik arabalarını seçmişsin yavw :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Aralık 01, 2012, 23:16:38 »
:) Taşa kayaya vurulacak arabalar ve az yakıyorlar hondanın dışında başka mantıklı bir öneriniz varsa 4 gözle bekliyorum:) burda bulamazsam yarın pazarda dolanıcam artık araba araba bakıcaz. Temiz araba yok ama napıcam bilmiyorum dürüst satıcı yok aslında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #17 : Aralık 01, 2012, 23:18:39 »
Albeadan konfor zaten beklemiyorum zaten yolda bırakmasın fazla yakmasın yeterli. Bende 2007 doblo vardı fakat o doblo ne gidiyordu nede az yakıyordu okadar diyim yani. Arkadaşın doblosu gidiyormuş ilgnç ama benim doblo gitmiyordu ve o motor o kasa ile çok orantısız bir güç üretiyordu.Çok yakıyor ve gitmiyor diye sattım.
1.3 motor ömrü uzun diye sorunsuz diye uygun geliyor bana mantıklı geliyor yılda 40 bin km yol yapıyoruz ortalama.
Getz arabası hyundai motoru 12 valfe olduğu için sorunlu diyorlar  accent vardı 12 valfe bir sene binip sattım bir triger seti değiştirmiştim.Azda yakıyor gayet makul yakıtı ve çokta seri 1.3 multi jetten daha fazla hemde.

Abdullah bey arkadaşımdaki 1.3 doblonun performansı bana iyi geldi sollamalarda , rampada hiç bir sıkıntı yaratmıyor yakıtıda şehir içi 6 lt bence bu veri doblo için başarılı .

Getz hakkında fazla bir bilgim yok ondan yorum yapamıcam ama 1.3 multijet performans ve yakıt konusunda başarılı .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Aralık 01, 2012, 23:22:43 »
Bilemiyorum benim doblo tepe yukarı falan nereye çıksın anca son gaz yaparsan 1.3 motor dedim o zaman berbat ama inş albeada öyle değildir. Arkadaşımda fiorino var aynı motor ama o sanki dha seri benim doblodan. albeadada inş öyledir.
Bu paralara az yakcak başka dizel öneriniz varsa onlarada açığım illede bu yaramaz arabaları alacağım diye bir kaide yok:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #19 : Aralık 01, 2012, 23:29:12 »
Bilemiyorum benim doblo tepe yukarı falan nereye çıksın anca son gaz yaparsan 1.3 motor dedim o zaman berbat ama inş albeada öyle değildir. Arkadaşımda fiorino var aynı motor ama o sanki dha seri benim doblodan. albeadada inş öyledir.
Bu paralara az yakcak başka dizel öneriniz varsa onlarada açığım illede bu yaramaz arabaları alacağım diye bir kaide yok:)

Abdullah bey bu fiyatlara ford fiesta yada bakılır .

Ama bence önemli olan 2. el olduğu için temiz araba bulabilmek . Bence dediğiniz albea temiz ise iyi bir seçenek gibi duruyor .