0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar dizel albea clio ve getz arıyorum içlerinde temiz 15000 bine kadar bildiğiniz araç varmı istanbul veya yakın illerde. Ve bu araçlar arasında seçim yapmak için tecrübeleri olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.Netten araştırıyorum bir dünya araba için sorgulatıyorum bulduğum araçları hasarlı çıkıyor km leri orjinal değil millet 3 kağıtçı olmuş rezil insanlar km leri hep düşürmüşler temiz gözüküyor araçlar ama arabaların başına gelmeyen şey kalmamış tertemiz sahibinden doktordan subaydan satılık hepsi. Tramer sorgulamadada birşeyi anlamadım hasar gözüküyor ama rakam yok yani bedeli yazmıyor bu nedir?Yardımcı olacak arkadaşların cevaplarını bekliyorum. acil bir şekilde yoksa yarın pazardan beğendiğimizi alacağız çünkü acil araç lazım.
Dijital göstergesimi kaldı adamlar ferrariyi bile baştan çırakıp sıfır diye satıyorlar. Dijital gösterge dediğin arabaları 20 liraya sanayide yapıyorlarmış şerefsizler. Suçlu karşı tarafta olsa masrafın tutarının kayıtlara alınması gerekiyor sonuçda kazanın değerinin öğrenilmesi için tramer var. Ustaya göstericez de ustaya gösterilecek araç bulamadık.
Km nin oynandığını anlamak kolay. Plaka yı yazıp 5664 e cep telefonundan gönder. Muayene kaç km de girmiş geliyor.
Hikmet bildiğim kadarıyla son girdiği km geliyor adam km düşürür gider muayeneye nereden bilecen .
Albeadan konfor zaten beklemiyorum zaten yolda bırakmasın fazla yakmasın yeterli. Bende 2007 doblo vardı fakat o doblo ne gidiyordu nede az yakıyordu okadar diyim yani. Arkadaşın doblosu gidiyormuş ilgnç ama benim doblo gitmiyordu ve o motor o kasa ile çok orantısız bir güç üretiyordu.Çok yakıyor ve gitmiyor diye sattım.1.3 motor ömrü uzun diye sorunsuz diye uygun geliyor bana mantıklı geliyor yılda 40 bin km yol yapıyoruz ortalama.Getz arabası hyundai motoru 12 valfe olduğu için sorunlu diyorlar accent vardı 12 valfe bir sene binip sattım bir triger seti değiştirmiştim.Azda yakıyor gayet makul yakıtı ve çokta seri 1.3 multi jetten daha fazla hemde.
Bilemiyorum benim doblo tepe yukarı falan nereye çıksın anca son gaz yaparsan 1.3 motor dedim o zaman berbat ama inş albeada öyle değildir. Arkadaşımda fiorino var aynı motor ama o sanki dha seri benim doblodan. albeadada inş öyledir.Bu paralara az yakcak başka dizel öneriniz varsa onlarada açığım illede bu yaramaz arabaları alacağım diye bir kaide yok:)