0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracım Stop&Start özelliği kendiliğinden olan bir özellik araba park halindeyken otomatik olarak motoru durduruyor Eco Moda alıyor arabayı. Onun haricinde paspaslarım biraz buyuk sanki paspası kendime cektiğimde koltuga dogru tam basabiliyorum ama bazen paspas debriyajın altında duruyor ucları o tam basmasına engel olabilir mi? Ayrıca aküden midir diye düşündüm ama aküde yeni Mutlu akü aldım 2012 1. ayında. Aracımda Ses tesisatı var aküden kullanmasın diye kapasitörde taktırdım ses tesisatını alırken. Farklı bir problem mi var acaba diye düşünüyorum. Kontagı once ortaya alıyorum. Tüm ışıklar yanıyor Hava yastığı ışığı söndükten sonra Kaldığı yerden çeviriyorum. Son çevirişimde debriyaja basıyorum. Aracın boştayken debriyajsız çalışmaması normal midir
Debriyaj ile alakalı oldugunu düşümüyorum..Aracınız sonuçta viteslere geçiyor ve hareket ediyor sorunsuzki,böyle bir sorun belirtmemişsiniz..Kontak(Marş) ile ilgili bir sıkıntı olabilir..
Merhabalar,debriyaja basarak kontragı cevirdiğimde arabam bazen calısmıyor. Kontagı kapatıp tekrar çalıştırdığımda çalışıyor. Ayrıca vites boşta iken kontagı çevirince çalışmıyor. Acaba sorun ne olabilir. servise göstermem gerekir mi? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Ben degtirmedim benden onceki sahibo degistirmis garanti belgesi vardi belgelerin arasinda neden degistigini bilmiyorum ) orjinal paspas serviste var midir
Bu zaman zarfında paspası çektiğini düşünmüyorum..
Bende paspasran suphelendim ama danismak istedim paspas orjinali değil benden onceki sahibi degistirmis paspaslarini paspasi kendime cektigimde calismada sikinti yok ztn ben en.iyisi paspasi degistireyim ) orjinal paspasi bulma ihtimali nedir satan yer var midir acaba
Paspası kendime çekiyorum koltuk altına ondan sonra nedense calısıyor. Neyse yeni paspas alıp deneyeceğim sonuçları iletirim sizlere