0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sercan hocam sende oldumu benim aracta hiç olmadı. bir arkdaşım var onunda olmuştu !
Yazın olmuyor kış aylarında oluyor bende kronik hastalık oldu hareket halindeki aurisleriri hep inceledim yüzde doksaninda aynı sorun var yani toyota bu araçları yapamadi hep sorun hep sorun
Auristen bu sıkıntıdan madur çok kişi var kimiside farkında değil farlar yandığı zaman oluştuğu için genelde gece kimse görmüyor sabahada geçmiş oluyor bugulanma corolla veya yarışın farları ile sürüş farklı far arkaya doğru uzadigi için arka tarafın sicakligi ile on tarafinki aynı olmuyor otomatikman buğu oluşuyor ama toyotanin buna çözüm bulamaması şaşırtıcı aynı model far kullanan başka marka araçlarda bu sorun yok ben alıştım 2 yıldır
iyiki Yaris almışım ya aynı paraya auris alabiliyordum ama auris konularını okudukça yarise yönelmiştim doğru olanı yapmışım.
Arkadaşlar abartılcak bir şeyden bahsetmiyoruz, bahsedilen farın komple buğu yapması değil, yaklaşık 2 3 cm lik farın köşesinde oluşan bir şey yani içine su girmesi ya da hava alması falan değil.