0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
15.11.2012 tarihinde Hepsiburada.com'dan Jebo 625 dış filtre aldım, yanında da toplamda 10 tl lik 3 ürün daha aldım, dış filtre 70 TL diğerleri 10 TL olmak üzere toplam 80 TL tuttu. 50 TL lik hediye çekim olduğu için onu sepete uyguladım ve geri kalan 30 TL de kredi kartından çekildi. Neyse bu gün 8. gün hala ürün yok gelmedi, tedarikçi firmadan bekleniyor diyor, ürüne tıkladığınızda satış ekranında geçici olarak temin edilemiyor yazıyor. Bende mesaj attım nası oluyor bu niye hala gelmedi, madem ürün yok elinizde niye satıyonuz, ben böyle ürün baştan üretilim satışa konulana kadar bekleyecem mi dedim, ya değiştirin muadilini gönderin yada iptal edin dedim. Neyse bunlar kafalarına gre bana sormadan siparişi iptal etmişler. Zaten bu sürce kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi, 50 tane masaj attım hep aynı cevap, siparişiniz tedarik sürecindedir. onu bende biliyorum zaten adam gibi müşteriyle ilgilenen yok. Ben sepete 50 TL lik hediye çekini uygulayınca sepetteki 70 TL lik dış filtre 37,50 TL olarak göründü. Hala da öyle görünüyor ama ben ürüne 70 TL ödedim. Adamlar siparişi iptal etmişler bana da 37 TL para iadesi yapmışlar. Şimdi bunun adı hırsızlık mı, dolandırıcılık mı, şerefsizlik mi ahlaksızlık mı ne siz söyleyin. tam 8 gündür beni bekletip burada kanser eden bu HB denineln neüdüğü belirsiz sitenin yaptıkları hak mı hukuk mu? Lanet olsun bir daha alışveriş yapmamaya yemin etmiştim ama 50 Lira hediye çeki olunca boşa gitmesin diye yaptım ama yemin ediyorum 1 haftadır etmediklerini bırakmadılar, akvaryumum için aldığım dış filtre de yok param da pul oldu ortada yok. Hala mesajlarıma cevap verilmiyor ipine takan yok. Siz siz olun sakın ha sakın Hepsiburada.com dan alışveriş yapmayın. Bir sürü site var onun gibi, ve adamlar müşteriye gerçekten değer veriyorlar, en ufak birşey olduğunda arayıp soruyorlar, aldığınız bir ürün en geç 2 gün içinde kargolanıyor. Hepsiburada artık şımardı, bir tarafları kalktı, müşteri odaklı değil para odaklı bir firma haline geldi, 2004 den beri HB den 10 milyarlık alışveriş yapmışımdır, son kuruşuna kadar boğazlarında kalsın haram zıkkım olsun. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama benim gibi mağdur olanlar olmasın diye uyarayım dedim.
Bugüne kadar birçok alışveriş yaptım, lakin hiç birinde sorun yaşamadım. Gerekli yerlere başvurun, şikayetlerinizi mutlaka yapın.
Murat bey size sonuna kadar hak veriyorum .Bende bu hafta bir sipariş verdim ödeme yapılırken hata oluştu sipariş oluşmadı . Ama internet bankacılığından baktığımda parayı çekmiş gözüküyorlardı bende telefonla aradım kart numarası ve banka adını isteyip 1 hafta içinde paranızı yatıracağız dediler bekliyorum .Diğer yandan ne üdüğü belirsiz bir firma değil doğan gurubunun bir firması ve ben bir daha sadece hepsiburada dan değil doğan gurubunun eli olan bütün firmalardan uzak duracam çünkü d-smartımı da iptal ettirene kadar canım çıktı en son arayıp sizi şikayet edecem deyip yüzlerine kapatınca aynı gün arayıp iptal ettiler .
Mahmut ; D Smart ı neden iptal ettirdin, memnun kalmadınmıben HD yayınları için D Smart almayı düşünüyordum, sen şimdi böyle diyince içime bir kuşku düştübunlara elini veren kolunu kurtaramıyor zaten, şu olayı bir anlatsan da bende ona göre karar versem
2004 den beri bu siteden alış veriş yaparım, dediğiniz gibi bende bir problem yaşamadım taki şu son 2 seneye dek. Son 2 senedir en az 10-12 alışveriş yaptım ve hemen hemen hepsinde tedarik+kargo vs.gibi ulaştırma hususlarında sorun yaşadım, yoksa ürünler hakkında sorun yaşamadım. Benim kızdığım nokta tedarik süreci + devamlı yalan söylemeleri. Bunlar da yetmiyor şimdi dolandırıcılığa başladılar, milletin parasını eksik veriyorlar yada hiç vermiyorlar. Ne üdüğü belirsiz derken artık sinirden ne diyeceğimi bilemediğimden yazdım, dediğiniz gibi Doğan grubundan uzak durmak lazım. Allah size de yardım etsin inşallah paranızı kurtarabilirsiniz.
arkadaş biraz ön yargılı olarak konuya girmiş6-7 defa alışveriş yaptım bazı ürünlerim hemen kargoya verildi bazıları tedarikçi firmadan bekleneip 5 gün içinde teslim edildi
kemal bey lig tv hastalığına tutulmadı iseniz hd yayın için d smart ı tavsiye ederim, iptal konusunda digitürk ve d smart ın çok farkı yok (zamanında digitürk ve hatta tivibu denemiş ve zorda olsa iptal ettirmeyi başarmış biri olarak söylüyorum ) hangi platforma üye olursanız olun kapatırken sıkıntı yaşayacağınızın garantisini veririm, şimdiden iyi seyirler
lig TV ile ilgim yok hatta hiç maç izlemem desem yeridir, Televizyonum büyük ekran HD olduğu için HD yayınları izlemek istiyorumama hem paketlerde düzgün kanal yok, hemde bu dijitürk ve d-smart ın parazit gibi insana yapışmasından çok korkuyorumNormalde zaten çift çanaklı uydu sistemim var, bir kaç yıl önce BP benzin istasyonunun promosyonunda 1 yıl bedava digitürk verdilero zamanlar HD yayımlar yoktu ama cazip gibi görünen sinema kanalları falan vardı , üstelik bedava olunca düşünmerdim aldımancak hiç bir şeyi hoşuma gitmedi, sinema kanalları alakasız filimler veriyordu, kendi uydumka 3500 kanal varken bunda 250 civarı kanal vardıkanalları istediğim şekilde sıralamama izin vermiyordu vs vs ..... ilk bir kaç gün sonunda kullanmaktan vazgeçip kendi uydu sistemime devam ettim ve 1 yıl böyle geçti, süre dolduğunda arayıp beni paralı abone yapmak için taklalar atmaya başladılarçok net bir şekilde BEĞENMEDİĞİMİ, bedava verdikleri 1 yıl boyunca hiç kullanmadığımı,buna rağmen parayla satın almayacağımı almamın son derece saçma olacağını anlatmaya çalıştım, ne yazık ki anlatacak zeka düzeyine erişmiş bir eleman bulamadımbu anlamsız aramalar ve ısrarlar tam 1 ay sürdü, bu arada yayını kesmedikleri gibi başka paketler eklemeye devam etmişlersonuçta laf anlatamadığımı görünce arayan kişilerle dalga geçmeye başladım, kendilerini yerden yere vurdum, olmadık ağır sözler kullandımhakarete varan cümleler kullandım fayda etmedi, her şşeye rağmen aramaları devam etti, bildiğim bir ofis falan olsa gidip kavga edecem ama civarda belli bir yerleri de yok....tabi para falan ödemiyorum, genede direniyorlardı, sonunda 1.5 ay falan sonra (Zannedersem) üyeliğimi sonlandırmışlar, çanak anten kendimindi zaten ; ama dekoderi gelip alan olmadı hala bende duruyorhatta bir ara takıp bakayım belkide hala kesmemişlerdir yayını, olur mu olur, salak bunlarDerken bir kaç ay önce ADSL faturama kaktırılmış tv-bu ücretini farkettim, araştırınca benden habersiz (Herkese sanırım) internetten tv-bu kakalamışlar az da olsa ... galiba ayda 3.50 Tl. falan gibi birde ücretini yansıtıyorlar, TTnet şubesine gittim , malum ayaklara yattılar, yılmadım narlıdere merkeze gittim birde baktımki acayip bir kuyruk hepsi tv-bu mağdurları,, allahtan oradaki personel her gün aynı işlemi yüzlerce kere yaptıklarından hızlı bir şekilde iptal ediyorlardı uzun ve sıkıcı bir bekleyişten sonra sıram geldiğinde açtım ağzımı yumdum gözümü iptal işlemini yapan kızda tık yok , yıldırım hızıyla geçmişe yönelik kesintilerimi iade faturası düzenledi, 6-7 aydır kesilen tv-bu ücretleri bir sonraki ay adsl faturama iade edildi; miktar fazla olmadığı için fazla üstüne düşmedim ama o kadar çok aboneyi kazıklamışlarki resmen soygun yapmışlaral birini vur ötekine, 3 kuruş için yaptıkları bu rezillikler insanı soğutuyor bu mikroplardanHD yayın izleme hevesimide şimdilik kursağımda barındırıyorum, inşallah düzgün birileri çıkıp adam gibi hızmet verir ilerde