Arayacağım bilgi isteyeceğim tekrar. Evet scanner'dan taratır öyle yollarım. Başka türlü mümkünü yok vermem. Zaten mağdurum. Eldeki tek güvence o.
Arayacağım bilgi isteyeceğim tekrar. Evet scanner'dan taratır öyle yollarım. Başka türlü mümkünü yok vermem. Zaten mağdurum. Eldeki tek güvence o.
Ayberk o makbuzu bankadan istediğin zaman alabilirsin . Ben böyle bir şey oldu mu internet şubesinden yazıcı ile bastırıyorum .
Bende kredi kartı yok kullanmıyorum o yüzden ATM'den kartsız işlemlerden havale yaptım. İşlem sonrasında da minik dekont çıkıyor ya o çıktı onu aldım. Bir daha tövbe atm'den havale yapmam.
Bende kredi kartı yok kullanmıyorum o yüzden ATM'den kartsız işlemlerden havale yaptım. İşlem sonrasında da minik dekont çıkıyor ya o çıktı onu aldım. Bir daha tövbe atm'den havale yapmam.
Ayberk o fişle birlikte bankaya git sana o ödemenin dekontunu vermesi lazım 2 adet alıp birini gönderip birini de kendinde bırakabilirsin .
Diğer yandan elindeki belgeyi taratıp yollamanı kabul ettilerse zaten uğraşmana gerek yok .
Hmm tamam Mahmut sağolasın, dediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Mağdurda olmamış olurum. Ne maillere cevap veriyorlar nede telefonlara çıkan var. Sinirlerimi bozdu bu adiler. İptal etcem ya siparişi felan lanet olsun.
Hmm tamam Mahmut sağolasın, dediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Mağdurda olmamış olurum. Ne maillere cevap veriyorlar nede telefonlara çıkan var. Sinirlerimi bozdu bu adiler. İptal etcem ya siparişi felan lanet olsun.
Ayberk acele etme paranı yiyeceklerini sanmıyorum .
Benimde başıma geldi kredi kartıyla ödeme yaparken hata verdi sistem sipariş oluşturulmadı fakat para kartımdan çekildi . Telefonla aradım 3 gün sonra cevap verdiler ve paramı yatırdılar .