Anket

Hangi marka LPG kiti tercih ettiniz?

Prins
264 (17.2%)
Atiker
233 (15.2%)
Lovato
167 (10.9%)
BRC
430 (28%)
Voltran
13 (0.8%)
Emmegaz
9 (0.6%)
Landi
20 (1.3%)
Longaz
0 (0%)
Tartarini
57 (3.7%)
Teleflex
51 (3.3%)
Aldesa
17 (1.1%)
Zavolli
97 (6.3%)
Fema
2 (0.1%)
Landirenzo
111 (7.2%)
Milano
9 (0.6%)
Stefanelli
9 (0.6%)
Viera
1 (0.1%)
Diğer (mesajda belirtin!)
31 (2%)
Romano
16 (1%)

Toplam Oy Verenler: 1023

Gönderen Konu: Hangi Marka LPG Kiti?  (Okunma sayısı 237623 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi Marka LPG Kiti?
« Yanıtla #120 : Ocak 03, 2011, 11:38:41 »
cevap için teşekkür ederim Gökhan :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Ocak 03, 2011, 11:38:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Ocak 03, 2011, 11:48:28 »
kardeşim markayı belirledikten sonra iyi ustaları olan bi bayi bulmak lazım işin en pis kısmı o bence. dünyanın en iyi markası olsa bizim ustalarımız onu "hiç" etmeyi becerir çünkü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Ocak 03, 2011, 11:49:04 »
Valla Mesut bu iş çok şans işi. Benim mesela elektronikte hiç şansım yaver gitmez :( Özenirim birşeye araştırıp en iyisi olsun derim ama hayrını göremem çoğu zaman. Hayatta tek elektronikten şanslı olduğum şey, herhalde cep telefonu olmuştur :D Atiker çok sattığı için şikayetininde çok olması beklenen bir durum ;) Ama bakarsan hepsi garip garip şikayetler almış. Çoğu araç sahibide motorundaki arızalarından veya bakımsızlıktan dolayı fazla yakan araçlarına lpg taktırmak isteyenler olarak görüyorum doğal olarak ama genelde arızayı karşıda aradığımız için bizler o yüzden şikayet sayısı bence az bile :D Ama bir BRC'nin enjektörleri mutlaka daha kaliteli atiker'e göre. En önemli parçalarından biri olan enjektörlerde gerçek enjektörler kadar hassas oluşu kaliteyide arttırmıyor değil. Forumda birçok atiker kullanıcısı var halen faal kullanan açalım ister bir konu sadece atiker kullananlar katılsın :) Bakalım ne diyecekler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #123 : Ocak 03, 2011, 12:07:36 »
Oktay işte o nedenle Vedatın ustasına gidip BRC taktırmayı düşünüyorum, Vedatın arabasında bi sıkıntı yok hiçte bahsetmedi bize ztaen haftada 1 2 defa arayıp başını ağrıtıyorum zaten Vedatın :D

Metin abi haklısın ama Atikeri düzgün takan bir ustayı nerden bulucam şimdi :D birde yol üstünde olsunki ayar gerektiğinde birsürü kilometre çevirmiyim boş yere :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Ocak 03, 2011, 12:10:39 »
Oktay işte o nedenle Vedatın ustasına gidip BRC taktırmayı düşünüyorum, Vedatın arabasında bi sıkıntı yok hiçte bahsetmedi bize ztaen haftada 1 2 defa arayıp başını ağrıtıyorum zaten Vedatın :D

bu yüzden bence BRC :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Ocak 03, 2011, 13:41:42 »
mesut abi bizim e12 de brc vardı. 1 kere enjektörler tikandi temizlettik bir daha da problem olusturmadi. avensiste live star diye bir marka vardı aldığımızda takılıydi en ufak bir problem olusturmadi. bmw de milano vardı onda da en ufak bir problem yasamadik. passatüç lovato vardı onda da problem yoktu. lovato da ıtalyan, brc ile arasındaki tek fark 300 tl ucuz olması. ucuz olsun diyorsan lovato taktir yoksa brc taktir.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #126 : Ocak 03, 2011, 14:07:21 »
Seçkin pendikteki Lovatoyu aradım 2 model var dedi biri 1290TL diğeride 1400TL dedi ama 1400 TL olanı 1300'e 10 ay taksit yaparız dedi, BRC de 1300 'e 10 Taksit yapıyor, valla lovatoda ucuz değilmiş ya :D BRC ile aynı para :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Ocak 03, 2011, 14:10:05 »
mesut abi bizim e12 de brc vardı. 1 kere enjektörler tikandi temizlettik bir daha da problem olusturmadi. avensiste live star diye bir marka vardı aldığımızda takılıydi en ufak bir problem olusturmadi. bmw de milano vardı onda da en ufak bir problem yasamadik. passatüç lovato vardı onda da problem yoktu. lovato da ıtalyan, brc ile arasındaki tek fark 300 tl ucuz olması. ucuz olsun diyorsan lovato taktir yoksa brc taktir.

Seçkin naptınız siz yahu? :D gelene gidene tüp taktırmışsınız :D

Seçkin pendikteki Lovatoyu aradım 2 model var dedi biri 1290TL diğeride 1400TL dedi ama 1400 TL olanı 1300'e 10 ay taksit yaparız dedi, BRC de 1300 'e 10 Taksit yapıyor, valla lovatoda ucuz değilmiş ya :D BRC ile aynı para :D

atiker de 1000 tl falan değmez o zaman.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #128 : Ocak 03, 2011, 14:18:35 »
lovato 1300 müş :D BRC 1500 vedat karıştırmış :D lovato taktırayım ozaman ya :( off ne zor işmiş bunlar. şimdi usta nerden bulucaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Ocak 03, 2011, 14:19:58 »
Abi Ankaraya gelirsen Teleflex ayarlayalım, ya da Prins. Sizin oralarda da vardır ama Teleflex'in disti Ankarada, daha memnun kalmayan duymadım. Hatta bakarsın ben de taktırırım :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Ocak 03, 2011, 14:24:11 »
lovato 1300 müş :D BRC 1500 vedat karıştırmış :D lovato taktırayım ozaman ya :( off ne zor işmiş bunlar. şimdi usta nerden bulucaz.
Mesut boşuna kafa patlatıyosun tak geç 900 tl 'ya atiker bak keyfine heryer servis, 2 yıl birebir parça değişim garantiside var, türk malı yiğidin malı hem, hem ucuz, hemde kullananlardan 100 kişiden 90'ı memnun yani ;) :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Ocak 03, 2011, 14:33:18 »
atiker takılı golf kullandım güç kayıbı çok az gelmişti... 2a mühendislik(BRC) yakınımda olduğundan  çevremde BRC kullananların sayısı çoğaldı diyebilirim... yanlış bilmiyorsam babam da brc kullanıyor,BRC servisinden gayet memnun fakat genelde aracın rolanti valfi ile karbüratöründen sıkıntı çekiyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #132 : Ocak 03, 2011, 14:34:06 »
Abi Ankaraya gelirsen Teleflex ayarlayalım, ya da Prins. Sizin oralarda da vardır ama Teleflex'in disti Ankarada, daha memnun kalmayan duymadım. Hatta bakarsın ben de taktırırım :D

Alperim iyi hoşta ankaraya gelmek için kafadan 200 TL benzin parası yakıcaz :D hadi dönüşte tüplü olucağı için 120 TL yaksın etti sana 320 TL sadece yol parası :D

Mesut boşuna kafa patlatıyosun tak geç 900 tl 'ya atiker bak keyfine heryer servis, 2 yıl birebir parça değişim garantiside var, türk malı yiğidin malı hem, hem ucuz, hemde kullananlardan 100 kişiden 90'ı memnun yani ;) :D :D :D

Metin abi bu gidişle balatayı sıyırıp Atiker takıcam gibi zaten :D Lovatomu taktırsam ya 1300 'e 10 taksit iyi gibi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #133 : Ocak 03, 2011, 14:35:10 »
atiker takılı golf kullandım güç kayıbı çok az gelmişti... 2a mühendislik(BRC) yakınımda olduğundan  çevremde BRC kullananların sayısı çoğaldı diyebilirim... yanlış bilmiyorsam babam da brc kullanıyor,BRC servisinden gayet memnun fakat genelde aracın rolanti valfi ile karbüratöründen sıkıntı çekiyor...

Muhammet abi bizim arabalarda zten rolanti sorunu var biliyorsun birde tüplüyen stop etmeye başlamasın bu meret :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Ocak 03, 2011, 14:40:37 »
Metin abi bu gidişle balatayı sıyırıp Atiker takıcam gibi zaten :D Lovatomu taktırsam ya 1300 'e 10 taksit iyi gibi :)
Satıcı ağzıyla konuşayımmı ? :D sıyırcak bişey yok, bu tip motorlara çok uyumlu ;) %40 tasarrufta yapar bundada, hem servisi çok, bir ayar yaptıracam desen heryer bayi, parça bozuldu desen evrakların yanında olsun herhangi bir ücret ödemeden parça değişimide yaparız vs vs :D :D :D ve bir atiker daha satılır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Ocak 03, 2011, 14:51:16 »
@mesut abi: ben en son gecen sene bakmıştım fiyatlara 1.500 brc 1.250 lovato demislerdi.
@oktay abi: bi tek e12 ye biz taktırdık diğerlerinde vardı alırken :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #136 : Ocak 03, 2011, 14:55:24 »
Seçkin E12 de nasıldı peki sorun vs varmıydı ?

Satıcı ağzıyla konuşayımmı ? :D sıyırcak bişey yok, bu tip motorlara çok uyumlu ;) %40 tasarrufta yapar bundada, hem servisi çok, bir ayar yaptıracam desen heryer bayi, parça bozuldu desen evrakların yanında olsun herhangi bir ücret ödemeden parça değişimide yaparız vs vs :D :D :D ve bir atiker daha satılır :D

Metin abi atikerinde uçkaatı var ama ya :D 990 TL yazıyorda yok fes sistemi var oda 1200 TL diyor lar falan ne anladım o işten ben 1200 atikere vericeğime Lovato takarım 1300 TL ye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #137 : Ocak 03, 2011, 15:02:07 »
Abi memnunduk biz. performans kaybı nerdeyse hiç yok gibiydi
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #138 : Ocak 03, 2011, 15:28:02 »
Metin abi atikerinde uçkaatı var ama ya :D 990 TL yazıyorda yok fes sistemi var oda 1200 TL diyor lar falan ne anladım o işten ben 1200 atikere vericeğime Lovato takarım 1300 TL ye

Olurmu Mesut, Konya atiker'i aradım fabrikayı emin olmak için. Eskişehir'de de bir bayi aynı numarayı yaptı banada :) Şuanda atikerde 4 silindir istediğin model 990 tl 10 taksitle veriyoruz diyor teknik elemanı. Peşin olarak bayi inisiyatifinden 900'e kadar düşüyorlar diyor. Şuanda SafeFast sıralı sistemi öneriyor, hem güvenlik artmış, hem diğer önceki versiyonlarında kendi eksiklikleri giderilmiş, hemde yazılımı güncellenmiş ve yazılımında temeli yine italyanmış :) kulaklarınla duymak istersen ara atıker'i teknik birisi ile görüşebilirsin. Beni konuşmalarıyla tatmin etti aslında, ama lpg'ci değilim biraz fazla teknik konuşunca bazı kısımları anlamadım bile :D Forumda teknik arkadaşlar da bu tip teknik bir açıklama da hiç duymadık ;) Ve benim son kararım atiker safefast sıralı sistem :D 990/10 taksit :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #139 : Ocak 03, 2011, 15:49:46 »
Metin abi az önce atiker için istanbul anadolu yakasından bir bayiyi aradım (6 adet marka takıyorlar zavoli lovato brc vs vs) , telefona çıkan bayan çok ilgilendi :D   aracınız ne diye sordu 2005 Corolla diyince direk atiker takılır en güzel uyum sağlayan o dedi corollalara :D :D