0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ebay'da kollar var 28 - 29 dolar .. TR den servisten alma, ben sordum 159TL demişlerdi
ebayda kollar var 28 29 dolar .. TR den servisten alma ben sordum 159TL demişlerdi
Direksiyonun ortasını söküp kolun bağlantı yerine bakmak lazım, vidası düştüyse sabitlenir, ayakları kırıldıysa yenilemek gerekir. Bu sebeplerden dolayı temassızlık var gibi.Eğer kırık varsa Mesut bey'in önerilerini göz önünde bulundurunuz.
çok teşekür ederim abi bir sorum daha olacaktı sabahları ilk çalıştırmamda araba 2 000 3000 devirlere kadar cıkıyor sonra stop ediyor gürültülü çalışıyor arabada lpğ yok benzinde biniyorum arabanın ısı derecesi yükseliyor 30 km yol yapıyorum suyu yine ılık diğer aracımda su kapagını bile acamazdım kaynardır..
30km sonra dahi su kabı ısınmadıysa öncelikle termostadı değiştirmeniz gerekiyor, bu vesileyle motor suyu ve antifrizinizide yenileyiniz,Hava filtrenizi de yenileyiniz, Adanada yaşadığınıza göre motor yağınız en düşük 10W-40 olmalı diye düşünüyorum hatta 10W-50 bulabilirseniz daha iyi olur,Gaz kelebeği ve Carbon Clean işlemleride gerekiyor gibi..Yakıt olarak Shell, BP, Total veya en güçlüsü PO olarak kullanmanızı tavsiye ederim,Periyodik olarak enjektör temizleyici kullanmalısınız.
abi özel servise götürdüğümde enjektör temizleyicisi koydum dedi 30 tl termostadı değiştirme fiyatı ne olur acaba Carbon Clean işlemleri demişsiniz bunu ben kendim yapabilirmiyimm hava filitresi ne turar ben avansisi alalı 2 ay oldu parça fiyatları hakkında hiç bilgim yaaa şimdiden çok şekür ederim
servisi bir arayım fiyat veririlermi acaba bilmiyorum
evet haklısın araca benden önceki arkadaş hiçde iyi bakmamış servisi aradım ruhsattan bilgiler istediler o yüzden vermedim en kısa sürede serviste yaptıracam canımı sıkmaya başladı bu benım toyota sorunsuz diyer almıştım...sorunlarıyla sattıgım opel vecramı gececek gibi duruyor...