astra g bizde kullandık. lpg takılıydı hatta atiker marka ve montajın açıkcası kaliteli bir şekilde yapıldığını söyleyemem. çok uğraşmadıkları kesin adamlar 2 saatte arabayı babama getirip bıraktılar düşünün artık. ama 3 sene sıkıntısız bindik. peder bey çok araba değiştirir vectra c comfort almıştı 2006 senesinde makyajsız kasadan arabada yağ eksilme mevcuttu fakat kasa ağır 0-100 çok iyi değil ama öylede 2 saat değil 12 sn civarı ve o kasaya göre çok iyi. kasa ağırlığından dolayı lpg'liyse birde 10000km'de 1 lt kadar yakıyordu buda normal geliyor bana. astra 1.3 cdti zaten ekonomi için yapılan bir motor. yani otorupta performans beklemek abes kaçar. doğrudur hantaldır hele 1.vitesi işkencedir ama takıtı çok iyidir...
astra h 1.6 var bende twinport motor 115bg bende yağ eksiltmesi vectra kadar olmaz. gidişi duruşu 10 numara bir araba. heleki yol tutuşu abartmadan söylüyorum bir bmw audi kadar var. hele vectrayı aldığımız zaman babamın yaşı baya gençti

35 yaş civarıydi son sürat kullanırdı makas üstüne makas

arabada gram ürkütme yoktu arkadan önden bırakma gibi bir olayı hiç yaşamadık. :)gerçi astradada yaşamadım daha ama benimki vectranın yanında yarım metre küçük kalıyor

o uzunluğa göre süper yol tutuşu vardı.