Gönderen Konu: Yeni Opel Astra Sedan Alınır mı ?  (Okunma sayısı 19946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Opel Astra Sedan Alınır mı ?
« Yanıtla #60 : Kasım 22, 2012, 13:33:00 »
Her şeyden öte yazıları yazarken usluplarımıza dikkat edelim arkadaşlar.
Yaş faktörünü unutmadan saygı çerçevesinde yorumlarda bulunalım.
Birbirinizi boş yere kırıyorsunuz. Her arabanın kendine göre artıları ve eksileri vardır.
-mış -miş gibi duyduklarımızla değil kesin bildiklerimizi paylaşsak çok daha yararlı olur.
Geçmişte yaratılan marka imajı iyi veya kötü yönde bizi ön yargılarımızla hareket ettiriyor buna dikkat edelim.

Bugüne kadar hiç opel marka bir araç sahibi olmadım ama güncel modelleri ilgimi çekmeye başladı. Sunduğu özellikler ve fiyatı insanı gerçekten cezbediyor.
Bence alternatifleri belirleyip sırayla bayilere giderek detaylıca inceleyin ve test sürüşü yapın. Büyük ihtimalle kararınızı kendiniz vereceksiniz zaten :)
tamda anlatmak istediğim buydu.-mış -miş ekleriyle herkesin kafasını karıştırmalarına gıcık oluyorum. amcam kullanmışda dayım binmişte bunu diyorum.
birde kimse vw yada opeli övsün demiyoruz. ben opelden önce toyotaya ondan önce yine opele ve hyundaiden tutunda mitsubishiye kadar bindim.  ama binmediğim araç için yorum yapmadım.
...Wir Leben Autos...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Kasım 22, 2012, 13:33:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Kasım 24, 2012, 03:59:38 »
sanırım opel hakkında bir şeyler söylememe izin verirsiniz değerli arkadaşlar ben forumda ki çoğu  opelcilerden çok opel kulandım ve inceleme şansım oldu.
ben   2 yıl astra g kullandım tüpü sevmediğini söyledim arabaya lpg takıldktan sonra sık sık arıza ışığı ,performans kaybı ve hararet sorunları yaşadım ve yetkili servis ve dahi yaşadığım şehirdeki  opel ustaları bunu söyledi yoksa ecotech motor benim icadım değil
babam  vectra c elegance kullanıyor araba donanım olarak harika çok şükür bir sıkıntıda yaşamadık şimdiye kadar ama araba yağ yakıyor 2000km de ortalama yarım lt ve bu hiç bir yazılımla halledilemiyor.
ablam astra h kullanıyor 1.3 dizel ve arabanın hantallığından çok şikayetçiler. konya özkaymak 15000 bakımı için 600 tl olur dedi biz motorumu tamir edeceksiniz dedik. bakalım sözde indirim yapacaklarmış.
her şeye rağmen opel kötü marka asla demem özellikle yol tutuşu mükemmel ama şehir içinde amortisörler sizden fazlasıyla acısını alır.
parçaları bence pahalı
keyfi kaçtımı satmak lazım tekrar toplaması zor bir araç
aynı isimle farklı kasaları aynı anda nasıl çıkarıyorlar bunuda hep merak ettim sanki ellerinde kalan parçaları değerlendiriyorlar gibi başka bir neden bulamadım. sonuna bir classic ekliyor o kadar
acizane fikir belirttim kullanmadığım veya bilmediğim araç hakkında hiç konuşmadım -mış -miş ustam gibi lafları ettiysem birebir yaşadığım için söylemişimdir.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Kasım 25, 2012, 15:11:29 »
astra g bizde kullandık. lpg takılıydı hatta atiker marka ve montajın açıkcası kaliteli bir şekilde yapıldığını söyleyemem. çok uğraşmadıkları kesin adamlar 2 saatte arabayı babama getirip bıraktılar düşünün artık. ama 3 sene sıkıntısız bindik. peder bey çok araba değiştirir vectra c comfort almıştı 2006 senesinde makyajsız kasadan arabada yağ eksilme mevcuttu fakat kasa ağır 0-100 çok iyi değil ama öylede 2 saat değil 12 sn civarı ve o kasaya göre çok iyi. kasa ağırlığından dolayı lpg'liyse birde 10000km'de 1 lt kadar yakıyordu buda normal geliyor bana. astra 1.3 cdti zaten ekonomi için yapılan bir motor. yani otorupta performans beklemek abes kaçar. doğrudur hantaldır hele 1.vitesi işkencedir ama takıtı çok iyidir...
astra h 1.6 var bende twinport motor 115bg bende yağ eksiltmesi vectra kadar olmaz. gidişi duruşu 10 numara bir araba. heleki yol tutuşu abartmadan söylüyorum bir bmw audi kadar var. hele vectrayı aldığımız zaman babamın yaşı baya gençti :D 35 yaş civarıydi son sürat kullanırdı makas üstüne makas :) arabada gram ürkütme yoktu arkadan önden bırakma gibi bir olayı hiç yaşamadık. :)gerçi astradada yaşamadım daha ama benimki vectranın yanında yarım metre küçük kalıyor :) o uzunluğa göre süper yol tutuşu vardı.
...Wir Leben Autos...