0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kötülemiyorum yahu hala bundan bahsediyorsunuz. neyse ben neden bahsediyorum siz neden. herkes sorunsuzluk tutturmuş gidiyor. ben ne dersem deyim anlamayacaksınız. ama ileride bir gün toyotadan başka arabaya binince anlarsınız...
Yav he he.
dostum boşuna zorlama ya kafalar kalın ya da at gözlükleri var senin dediklerine tamamen katılıyorum hem de sıfır auris 1.33 almama,arabamı sevmeme rağmen buradakilerin çoğu fanatikliği geçmiş (ama arada çok biliglileri de var birçok şey öğrendiğim) ama bu toyotaya toz kondurmama manyaklığı çok can sıkıcı toyotanın kendi sınıfında rekabet edebildiği hatta çoğu zaman ezip geçtiği iki araç var land crusier ve hilux geri kalan bütün toyota modelleri sınıf liderlerinin bir hayli gerisindeyken insanların "sorunsuz" yapıştırmasına takılıp kalması düşündürücü
Yaşına veriyorum...
serdar edep sınırlarını zorlama istersen.Kimseye kafası kalın veya başka sekilde hitap edemezsin.manyagın önde gidenı sensin ki böle konusuyon.sınf liderleinin gerisinde derken türkiyeyı kastedıyorsun.Dünya sıralamalarına bir bak istersen..sen akıllısında gidip 1,33 alıp diğer kullanıcılara neler diyorsun ayıp ayıp..http://www.insigniateam.com/forum/ bu foruma bakında nerelerrinden ses geliyormuş görün arabanın.Dizim değse cıtırıt geliyor.vites cercevesinden emnıyet kemerınden daha bir çok yerden.Adamlar heryere çift taraflı bant yapıstırmışlar.
En iyi araba herkesin elindeki araba. İyi seyirler:)