0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eski bir astrazede olarak söyleyeyim ki opel tüpü hiç sevmez. ayrıca yeni astra j lerde benzin hortumuna basınç sensörü mü ne koymuşlar araba tüpe geçtimi arıza yakıyormuş. lpg ustamdan duydum Allah bildiği gibi yapsın bu arabayı yapanları diyordu herif kabul etse parasını geri verip kiti sökecem falan demişti. Almanlaer bu sensör işini çok seviyorlar nedendir bilmem.geçen pazar bir avm de inceleme şansım oldu sedan j yi iç malzeme kaliteli özellikle kapı içleri yumuşak plastik ses ve tıkırtı pek olmaz zaten opeller içeriye pek ses almıyor.ilginç geldi araç 1.3 dizel sport paketti ama 5 vitesti önceki h kasalarda dizeller 6 ileriydi.birde kaportaya dokunduğumda bana eski sert opelller gibi gelmedi. Ama helal olsun fiyakalı araba yapmış herifler araba gerçekten yakışıklı.opel sıfırsa alınır ama ikinci elinden uzak durmak lazım kesinlikle.
astra j kasayı inceleyen yazsın arkadaşlar. yok arkadaşımda yok sanayide ustam dedi falan filan boş muhabbetler. astraj kasada 4 motor tipi var 1.6 115 hp atmosferik motor. 1.6 180 hp turbo 1.4 140 hp turbo ve 1.3 95 hp dizel motor. 1.6 115 hp motorlarda lpg sorunsuzturbo modellerde ise yağlamalı sistem takmak gerekiyor. dizel motor zaten fiatla ortak geliştirilen sorunsuz bir motor çeşididir.malzeme kalitesi üst düzey olan bir araba olmuş astra. bende astra h var açıkcası kısakandım desem yeridir. donanım olarak çok iyi bir seviyede. özellikle toyota sahipleri olanlar bu konuda biraz sessiz kalsalar iyi olur yol tutuşu ve karizmasına zaten diyecek laf yok. sorun konusunda ise aşırı garip bir yargı var forumda anlamadım gitti. sanki opel araba yapmasını bilmiyor bir tek japonlar araba yapabiliyor. yok böyle birşey almanlar her zaman japonlardan kaliteli araba yapmıştır. açın bakın inceleyin bütün kaynakları benim arabada zavolli tüp var sorunsuz kullanmatayım. doğrudur heryeri sensör bunun için arabana iyi bakman lazım. ben iyi bakılmış bir opeli gözüm kapalı alırım. bu fiyata bu donanımda bu kalitede başka araç yok... birde bir arkadaş var yaşı 19 babası sanayide kaynakçıymış. maaşallah ne ustaymış baban ya allahtan bir toyota almışsınız mercedes japon arabaları hariç bütün arabaların üst kapakları sıkıntılıymış. vah vah almayalım bari. senelerdir vw opel toyota hyundai tofaş mitsubishi kullandım binmediğim araba kalmadı bir senden duydum alman arabalarının bu kadar üst kapak için tamire gittiklerini... gülünç olmayın...
Aman İsmail kardeşim neler yapıyorsun sen neler diyorsun lütfen dikkatli ol biraz opele sağlam araba iyi araba deme, toyotaya japonlara kötü laf etme...Öyle insanlar var ki burda adamı bir anda forumdan soğuturlar, bilip bilmeden opel arızalıdır der geçerler. Lpg sorunluymuş, araç sık sık arıza çıkarırmış, birinin babasının sanayide opelden zengin olduğunu her açılan konuda anladık zaten...Ben auris satıp yeni astra aldım vallahi dünya varmış dedim. Birşey yazmayacaktım ama konuyu açan arkadaşa söylüyorum... Al kardeşim opel astra sedanı, al da dünya varmış de... Konforu, sessiz ve rahat sürüşü gör.100 km hıza 1 sn geç çık birşey kaybetmezsin değil mi?
Arkadaşlar yorumlarınız için tek tek teşekkür ederm hepinize . limiti biraz daha arttırdım maximum 50 bin bir limitim bu paraya hangi sıfır km aracı tavsiye edersiniz ? ww passta 1.4benzinli 55 bayi biraz indirim yaparsa bunu düşünüyorum ben ama sizin önerilerinizde önemli tabi
Volkswagen’den çok özel yılsonu kampanyası.14.11.2012Volkswagen’de çok özel yılsonu fırsatları sizleri bekliyor. Polo 1.2 TDI 75 PS Trendline modeline %4, diğer Polo, Passat, Passat Variant modellerine %2, Jetta 1.2 TSI Tiptr. ve 1.4 TSI Tiptr. modellerine ise %4’e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Ayrıca The Beetle modeli için 15.11.2012 tarihinden itibaren yıl sonuna kadar kuru 1_Euro = 2,09 TL’ye sabitledik. Bu çok özel yıl sonu kampanyasından yararlanabilmek için sizi 31 Aralık 2012 tarihine kadar Volkswagen Yetkili Satıcıları'na bekliyoruz.demişler burdan yola çıkarak 55binin yüzde 2si anca 1000 1500 tl yapar yani anca 54 53e inerler maalesef vw indirim konusunda o kadar da istekli davranmıyorbirde sonradan inceleyince fark ettim ki 55 dediğiniz passat motor olarak 1,4 tsi bluemotion ama donanım olarak trendline zayıf kalır ben olsam eğer vw düşünüyorsanız jetta 1,4 tsi highline alırdım motor olarak pek bişi değişmesede donanım olarak çok fazla getirisi olur
benimde anlamadığım site toyota forum sitesi yani genel olarak toyotacıların toplandığı bir yer ki burda toyotaya körü körüne bağlanacak kadar seven insanlar bile toyotayı eleştirirken yeni modellerine burun kıvırırken başka arabayı beğenmeyince yapılan kötülemek yada kötülemek demeyelim farklı model bir aracı bu kadar övmek niyedir bilmem? övülecek kadar iyi arabaydı yokmu onun forumu orda övün arabayı ayrıca insanlar beğenmek zorunda da değiller sonuçta birbirinden farklı yüzlerce binlerce insan fikir beyan ediyor herkesten aynı şeyi beğenmesini beklemek saçma olmakla birlikte insanların fikir beyan etmeside engellenemez yok şu arkadaş bunu dedi yok bu arkadaş şunu söylüyor falan saçma olmuş biraz yani sanki görende forumdaki herkes toplanmışta sizin arabanızı kötülüyor gibi alınmışsınız üstünüze şaşırdım doğrusu.
Toyota kullanıcıları sitesi,Ama ne hikmetse opelciler gelmiş opeli övüp toyotayı yerden yere vuruyorlar.Unutuyorlar yada kafaları almıyor Toyotanın dünyanın en büyük otomobil üreticisi oldugunu..İnsanda biraz edep olur burdaki kullanıcılara ileri geri konusmaz.Edebinle yaz.Astra yı seviyorsan kullanıyorsan git astra forumuna takıl. orda takıl.Vectra b kasanın veya diger astraların ne kadar elektrik sorunlu arıza çıkardıgını etrafımızdaki eş dosttan gördük.Seninkinde yok inşallahda olmaz.Almanlar güzel araba yapıyorlar haklı oldugun tek nokta bu.İnsanların tadını kaçırma.Eleştiriken biraz insaflı olun .Burda kimse kimsenin canını sıkamaz.
Aman İsmail kardeşim neler yapıyorsun sen neler diyorsun lütfen dikkatli ol biraz opele sağlam araba iyi araba deme, toyotaya japonlara kötü laf etme...adamı bir anda forumdan soğuturlar, bilip bilmeden opel arızalıdır der geçerler. Lpg sorunluymuş, araç sık sık arıza çıkarırmış, birinin babasının sanayide opelden zengin olduğunu her açılan konuda anladık zaten...Ben auris satıp yeni astra aldım vallahi dünya varmış dedim. Birşey yazmayacaktım ama konuyu açan arkadaşa söylüyorum... Al kardeşim opel astra sedanı, al da dünya varmış de... Konforu, sessiz ve rahat sürüşü gör.100 km hıza 1 sn geç çık birşey kaybetmezsin değil mi?
ismail kemal abi bu forumun en eski üyesi.Şİmdi sen 2 günlük üye olarak onla kendını bir tutma... bu kadar toyotacı kullanıcısının arasında toyotayı kötüleme.Babamızın fabrıkası değil ama birazda insaflı ol..yol sesi alıyor de rüzgar sesi alıyor de yalıtım kötü de amenna ama lpg ile en uyumlu çalısan en az arıza çıkaran 2,eldede piyasası çok iyi ola türkiyede bir firmeç.Sen opel aldın akıllısından biz toyota aldık akılsızmıyız.sen opelin le mutlu ol.Bu forumun kullanıcılar gibi bizde toyotayla.Sen yoluna biz yolumuza arkadasım.eleştirirken sen de biraz destekli eleştir.Dünyada en az arıza çıkaran araçlar sıralamasında toyota kaçıncı opel kaçıncı.bunlara bir bak sonra gel.