Gönderen Konu: Yeni Opel Astra Sedan Alınır mı ?  (Okunma sayısı 19948 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Opel Astra Sedan Alınır mı ?
« Yanıtla #20 : Kasım 21, 2012, 02:45:33 »
eski bir astrazede olarak söyleyeyim ki opel tüpü hiç sevmez. ayrıca yeni astra j lerde benzin hortumuna basınç sensörü mü ne koymuşlar araba tüpe geçtimi arıza yakıyormuş. lpg ustamdan duydum Allah bildiği gibi yapsın bu arabayı yapanları diyordu herif kabul etse parasını geri verip kiti sökecem falan demişti. Almanlaer bu sensör işini çok seviyorlar nedendir bilmem.
geçen pazar bir avm de inceleme şansım oldu sedan j yi iç malzeme kaliteli özellikle kapı içleri yumuşak plastik ses ve tıkırtı pek olmaz zaten opeller içeriye pek ses almıyor.ilginç geldi araç 1.3 dizel sport paketti ama 5 vitesti önceki  h kasalarda dizeller 6 ileriydi.
birde kaportaya dokunduğumda bana eski sert opelller gibi gelmedi. Ama helal olsun fiyakalı araba yapmış herifler araba gerçekten yakışıklı.
opel sıfırsa alınır ama ikinci elinden uzak durmak lazım kesinlikle.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 21, 2012, 02:45:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 21, 2012, 07:33:04 »
eski bir astrazede olarak söyleyeyim ki opel tüpü hiç sevmez. ayrıca yeni astra j lerde benzin hortumuna basınç sensörü mü ne koymuşlar araba tüpe geçtimi arıza yakıyormuş. lpg ustamdan duydum Allah bildiği gibi yapsın bu arabayı yapanları diyordu herif kabul etse parasını geri verip kiti sökecem falan demişti. Almanlaer bu sensör işini çok seviyorlar nedendir bilmem.
geçen pazar bir avm de inceleme şansım oldu sedan j yi iç malzeme kaliteli özellikle kapı içleri yumuşak plastik ses ve tıkırtı pek olmaz zaten opeller içeriye pek ses almıyor.ilginç geldi araç 1.3 dizel sport paketti ama 5 vitesti önceki  h kasalarda dizeller 6 ileriydi.
birde kaportaya dokunduğumda bana eski sert opelller gibi gelmedi. Ama helal olsun fiyakalı araba yapmış herifler araba gerçekten yakışıklı.
opel sıfırsa alınır ama ikinci elinden uzak durmak lazım kesinlikle.
Sıfır bir aracın lpg ye uyumsuz üretilmesi bence onun için bir dezavantaj değildir.  Almanlar bahsettiğiniz gibi sensör olayını severler, kendi politikalarına göre araçlarını maksimum güvenli yapıyorlar fakat, diğer yandan da arıza riski çok daha fazla yükseliyor. Yeni nesil araçların artık neredeyse hepsi, ses yalıtımı konusunda başarılı, eski corollalarla şimdikieride kıyaslarsak , en az opel kadar fark mevcuttur. Dizayn konusunda bende çok başarılı buluyorum opeli, sadece boyutları biraz gereksiz büyük gibi geliyor araçların.
Bencede alınmaz, ama benim almama nedenim, güç/performans bazında bakıldığında, bir çok firmanın gerisinde kalması.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 21, 2012, 09:21:43 »
sanayide ustalar opeli çok sever çünkü en çok  opel ve volkswagen den kazanıyorlar :)
opel amerikan (general motors) mantığında üretime kaydıktan sonra eski modellerinin sağlamlığını aratır oldu, ama tasarım çok iyi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 21, 2012, 14:18:10 »
astra j kasayı inceleyen yazsın arkadaşlar. yok arkadaşımda yok sanayide ustam dedi falan filan boş muhabbetler. astraj kasada 4 motor tipi var 1.6 115 hp atmosferik motor. 1.6 180 hp turbo 1.4 140 hp turbo ve 1.3 95 hp dizel motor.
1.6 115 hp motorlarda lpg sorunsuz
turbo modellerde ise yağlamalı sistem takmak gerekiyor.
dizel motor zaten fiatla ortak geliştirilen sorunsuz bir motor çeşididir.
malzeme kalitesi üst düzey olan bir araba olmuş astra. bende astra h var açıkcası kısakandım desem yeridir.  donanım olarak çok iyi bir seviyede. özellikle toyota sahipleri olanlar bu konuda biraz sessiz kalsalar iyi olur :) yol tutuşu ve karizmasına zaten diyecek laf yok. sorun konusunda ise aşırı garip bir yargı var forumda anlamadım gitti. sanki opel araba yapmasını bilmiyor bir tek japonlar araba yapabiliyor. yok böyle birşey almanlar her zaman japonlardan kaliteli araba yapmıştır. açın bakın inceleyin bütün kaynakları ;) benim arabada zavolli tüp var sorunsuz kullanmatayım. doğrudur heryeri sensör bunun için arabana iyi bakman lazım. ben iyi bakılmış bir opeli gözüm kapalı alırım. bu fiyata bu donanımda bu kalitede başka araç yok...
birde bir arkadaş var yaşı 19 babası sanayide kaynakçıymış. maaşallah ne ustaymış baban ya allahtan bir toyota almışsınız mercedes japon arabaları hariç bütün arabaların üst kapakları sıkıntılıymış. vah vah almayalım bari. senelerdir vw opel toyota hyundai tofaş mitsubishi kullandım binmediğim araba kalmadı bir senden duydum alman arabalarının bu kadar üst kapak için tamire gittiklerini... gülünç olmayın...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 21, 2012, 14:32:20 »
benimde anlamadığım site toyota forum sitesi yani genel olarak toyotacıların toplandığı bir yer ki burda toyotaya körü körüne bağlanacak kadar seven insanlar bile toyotayı eleştirirken yeni modellerine burun kıvırırken başka arabayı beğenmeyince yapılan kötülemek yada kötülemek demeyelim farklı model bir aracı bu kadar övmek niyedir bilmem? övülecek kadar iyi arabaydı yokmu onun forumu orda övün arabayı ayrıca insanlar beğenmek zorunda da değiller sonuçta birbirinden farklı yüzlerce binlerce insan fikir beyan ediyor herkesten aynı şeyi beğenmesini beklemek saçma olmakla birlikte insanların fikir beyan etmeside engellenemez yok şu arkadaş bunu dedi yok bu arkadaş şunu söylüyor falan saçma olmuş biraz yani sanki görende forumdaki herkes toplanmışta sizin arabanızı kötülüyor gibi alınmışsınız üstünüze şaşırdım doğrusu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 21, 2012, 14:36:57 »
Opeldense Vw tercih ederim vw dense volvo tercih ederim :)
Yeni astra sedandansa yeni astra hb gözüm kapalı alırım tabi hb araç ailenize hitap edecekse

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 21, 2012, 14:40:58 »
astra j kasayı inceleyen yazsın arkadaşlar. yok arkadaşımda yok sanayide ustam dedi falan filan boş muhabbetler. astraj kasada 4 motor tipi var 1.6 115 hp atmosferik motor. 1.6 180 hp turbo 1.4 140 hp turbo ve 1.3 95 hp dizel motor.
1.6 115 hp motorlarda lpg sorunsuz
turbo modellerde ise yağlamalı sistem takmak gerekiyor.
dizel motor zaten fiatla ortak geliştirilen sorunsuz bir motor çeşididir.
malzeme kalitesi üst düzey olan bir araba olmuş astra. bende astra h var açıkcası kısakandım desem yeridir.  donanım olarak çok iyi bir seviyede. özellikle toyota sahipleri olanlar bu konuda biraz sessiz kalsalar iyi olur :) yol tutuşu ve karizmasına zaten diyecek laf yok. sorun konusunda ise aşırı garip bir yargı var forumda anlamadım gitti. sanki opel araba yapmasını bilmiyor bir tek japonlar araba yapabiliyor. yok böyle birşey almanlar her zaman japonlardan kaliteli araba yapmıştır. açın bakın inceleyin bütün kaynakları ;) benim arabada zavolli tüp var sorunsuz kullanmatayım. doğrudur heryeri sensör bunun için arabana iyi bakman lazım. ben iyi bakılmış bir opeli gözüm kapalı alırım. bu fiyata bu donanımda bu kalitede başka araç yok...
birde bir arkadaş var yaşı 19 babası sanayide kaynakçıymış. maaşallah ne ustaymış baban ya allahtan bir toyota almışsınız mercedes japon arabaları hariç bütün arabaların üst kapakları sıkıntılıymış. vah vah almayalım bari. senelerdir vw opel toyota hyundai tofaş mitsubishi kullandım binmediğim araba kalmadı bir senden duydum alman arabalarının bu kadar üst kapak için tamire gittiklerini... gülünç olmayın...
Aman İsmail kardeşim neler yapıyorsun sen neler diyorsun lütfen dikkatli ol biraz opele sağlam araba iyi araba deme, toyotaya japonlara kötü laf etme...adamı bir anda forumdan soğuturlar, bilip bilmeden opel arızalıdır der geçerler. Lpg sorunluymuş, araç sık sık arıza çıkarırmış, birinin babasının sanayide opelden zengin olduğunu her açılan konuda anladık zaten...Ben auris satıp yeni astra aldım vallahi dünya varmış dedim. Birşey yazmayacaktım ama konuyu açan arkadaşa söylüyorum... Al kardeşim opel astra sedanı, al da dünya varmış de... Konforu, sessiz ve rahat sürüşü gör.100 km hıza 1 sn geç çık birşey kaybetmezsin değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 21, 2012, 14:43:43 »
Arkadaşlar yorumlarınız için tek tek teşekkür ederm hepinize . limiti biraz daha arttırdım maximum 50 bin bi limitim bu paraya hangi sıfır km aracı tavsiye edersiniz ? ww passta 1.4benzinli  55 bayi biraz indirim yaparsa bunu düşünüyorum ben ama sizin önerilerinizde önemli tabi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Kasım 21, 2012, 14:54:30 »
Aman İsmail kardeşim neler yapıyorsun sen neler diyorsun lütfen dikkatli ol biraz opele sağlam araba iyi araba deme, toyotaya japonlara kötü laf etme...Öyle insanlar var ki burda adamı bir anda forumdan soğuturlar, bilip bilmeden opel arızalıdır der geçerler. Lpg sorunluymuş, araç sık sık arıza çıkarırmış, birinin babasının sanayide opelden zengin olduğunu her açılan konuda anladık zaten...Ben auris satıp yeni astra aldım vallahi dünya varmış dedim. Birşey yazmayacaktım ama konuyu açan arkadaşa söylüyorum... Al kardeşim opel astra sedanı, al da dünya varmış de... Konforu, sessiz ve rahat sürüşü gör.100 km hıza 1 sn geç çık birşey kaybetmezsin değil mi?

yorumunuz için teşekkür. limiti yükselttim ama araba bulamazsan bu fiyatlarda aklımda astra var ztn bakacaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Kasım 21, 2012, 14:55:46 »
Arkadaşlar yorumlarınız için tek tek teşekkür ederm hepinize . limiti biraz daha arttırdım maximum 50 bin bir limitim bu paraya hangi sıfır km aracı tavsiye edersiniz ? ww passta 1.4benzinli  55 bayi biraz indirim yaparsa bunu düşünüyorum ben ama sizin önerilerinizde önemli tabi :)
Volkswagen’den çok özel yılsonu kampanyası.
14.11.2012

Volkswagen’de çok özel yılsonu fırsatları sizleri bekliyor. Polo 1.2 TDI 75 PS Trendline modeline %4, diğer Polo, Passat, Passat Variant modellerine %2, Jetta 1.2 TSI Tiptr. ve 1.4 TSI Tiptr. modellerine ise %4’e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Ayrıca The Beetle modeli için 15.11.2012 tarihinden itibaren yıl sonuna kadar kuru 1_Euro = 2,09 TL’ye sabitledik. Bu çok özel yıl sonu kampanyasından yararlanabilmek için sizi 31 Aralık 2012 tarihine kadar Volkswagen Yetkili Satıcıları'na bekliyoruz.

demişler burdan yola çıkarak 55binin yüzde 2si anca 1000 1500 tl yapar yani anca 54 53e inerler maalesef vw indirim konusunda o kadar da istekli davranmıyor

birde sonradan inceleyince fark ettim ki 55 dediğiniz passat motor olarak 1,4 tsi bluemotion ama donanım olarak trendline zayıf kalır ben olsam eğer vw düşünüyorsanız jetta 1,4 tsi highline alırdım motor olarak pek bişi değişmesede donanım olarak çok fazla getirisi olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Kasım 21, 2012, 15:15:00 »
Volkswagen’den çok özel yılsonu kampanyası.
14.11.2012

Volkswagen’de çok özel yılsonu fırsatları sizleri bekliyor. Polo 1.2 TDI 75 PS Trendline modeline %4, diğer Polo, Passat, Passat Variant modellerine %2, Jetta 1.2 TSI Tiptr. ve 1.4 TSI Tiptr. modellerine ise %4’e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Ayrıca The Beetle modeli için 15.11.2012 tarihinden itibaren yıl sonuna kadar kuru 1_Euro = 2,09 TL’ye sabitledik. Bu çok özel yıl sonu kampanyasından yararlanabilmek için sizi 31 Aralık 2012 tarihine kadar Volkswagen Yetkili Satıcıları'na bekliyoruz.

demişler burdan yola çıkarak 55binin yüzde 2si anca 1000 1500 tl yapar yani anca 54 53e inerler maalesef vw indirim konusunda o kadar da istekli davranmıyor

birde sonradan inceleyince fark ettim ki 55 dediğiniz passat motor olarak 1,4 tsi bluemotion ama donanım olarak trendline zayıf kalır ben olsam eğer vw düşünüyorsanız jetta 1,4 tsi highline alırdım motor olarak pek bişi değişmesede donanım olarak çok fazla getirisi olur

evet özelliksiz paketi passatın. yeni jettaların kronik sorunu olduğunu okumuştum bi yerde o yüzden düşünmüyorum jetta . yeni avensislerde de indirim yine 1000. 2000 olur oda 54 53 e gelir . özellik olarak bakarsak avensis daha mantıklı :) seçenek çok ama kara vermesi zor bana  iyiki almışım diyebileceğim bi araba istiyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Kasım 21, 2012, 20:03:34 »
benimde anlamadığım site toyota forum sitesi yani genel olarak toyotacıların toplandığı bir yer ki burda toyotaya körü körüne bağlanacak kadar seven insanlar bile toyotayı eleştirirken yeni modellerine burun kıvırırken başka arabayı beğenmeyince yapılan kötülemek yada kötülemek demeyelim farklı model bir aracı bu kadar övmek niyedir bilmem? övülecek kadar iyi arabaydı yokmu onun forumu orda övün arabayı ayrıca insanlar beğenmek zorunda da değiller sonuçta birbirinden farklı yüzlerce binlerce insan fikir beyan ediyor herkesten aynı şeyi beğenmesini beklemek saçma olmakla birlikte insanların fikir beyan etmeside engellenemez yok şu arkadaş bunu dedi yok bu arkadaş şunu söylüyor falan saçma olmuş biraz yani sanki görende forumdaki herkes toplanmışta sizin arabanızı kötülüyor gibi alınmışsınız üstünüze şaşırdım doğrusu.
forumun amacı ne olduğunu biliyorsunuz demi ? arkadaş konu açmış bir araç hakkında bilgi istiyor. ama bazı arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle yanlış yönlendiriyor. biz buna kızıyoruz. yaşından dolayı birşey demiyecem ama 19 yaşında arkadaş babam kaynakçı mercedes japon arabaları hariç bütün arabalar sorunlu diye yazıyor. ilk defa denk gelmedim en az 2-3 konuda gördüm bu mesajlarını. yok öyle birşey arkadaşım yok. bütün markalar 3 aşağı 5 yukarı aynı yapıyorlar ama kabul edin artık toyota türkiyeye üvey evlat muamelesi yapıyor.corollaya 50 binden fazla para veriyorsun ama bağımsız süspansiyonu yok bırak onu teneke jantlı 3 kalem donanımlı araba veriyor. ama opelde öyle değil önce saydırdığınız arabayı biraz inceleyin. en boş donanımlı arabasında çelik jant var.  hatrı sayılır donanımı var. köpek gibi viraj kabiliyeti var rüzgardan etkilenmiyor. sorunlu sorunlu dediniz opel forumundada takılıyorum var yok değil sorun var ama öyle hergün sanayide olacak sorun değil. sorunların %90'nı yazılımla hallediliyor. mekanık motor aksamında sorun yok. tornavida değmeden hallediliyorlar anlayacağınız. motoru o kadar seri değil ama burda anlatılanlar gibide değil yok sollamada araba bile geçerken zorlanıyorlarmışda falan filan. ben daha önce e12 corolla kullanıyordum şehiriçinde iyi güzel ama yok abi kabul edelim parasını haketmiyor. tarafsız olmak lazım bazen. astra kullanıyorum ama higline donanımlı bir golf tadından yenmezde diyebiliyorum. ha alırmıydım almazdım o arabada benim gözümde değerinden fazla. 1.4 tsi motoru lpg uyumsuz daha bunlardan dolayı almazdım. benzinde binecek olsam paramda varsa alırdım. olaylara biraz böyle bakalım. para verdiğimiz araçlar en iyisi değil hiçbir zaman ama üstün olan aracada tü kaka gözüyle bakmayalım lütfen. forumda herkes fanatiklik yapmam diyor ama çoğunun maaşallahı var bu konuda.
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 21, 2012, 20:33:02 »
Toyota  kullanıcıları sitesi,Ama ne hikmetse opelciler gelmiş opeli övüp toyotayı yerden yere vuruyorlar.Unutuyorlar yada kafaları almıyor Toyotanın dünyanın en büyük otomobil üreticisi oldugunu..İnsanda biraz edep olur burdaki kullanıcılara ileri geri konusmaz.Edebinle yaz.Astra yı seviyorsan kullanıyorsan git astra forumuna takıl. orda takıl.Vectra b kasanın veya diger astraların ne kadar elektrik sorunlu arıza çıkardıgını etrafımızdaki eş dosttan gördük.Seninkinde yok inşallahda olmaz.Almanlar güzel araba yapıyorlar haklı oldugun tek nokta bu.İnsanların tadını kaçırma.Eleştiriken biraz insaflı olun .Burda kimse  kimsenin canını sıkamaz.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 21, 2012, 20:38:55 »
Toyota  kullanıcıları sitesi,Ama ne hikmetse opelciler gelmiş opeli övüp toyotayı yerden yere vuruyorlar.Unutuyorlar yada kafaları almıyor Toyotanın dünyanın en büyük otomobil üreticisi oldugunu..İnsanda biraz edep olur burdaki kullanıcılara ileri geri konusmaz.Edebinle yaz.Astra yı seviyorsan kullanıyorsan git astra forumuna takıl. orda takıl.Vectra b kasanın veya diger astraların ne kadar elektrik sorunlu arıza çıkardıgını etrafımızdaki eş dosttan gördük.Seninkinde yok inşallahda olmaz.Almanlar güzel araba yapıyorlar haklı oldugun tek nokta bu.İnsanların tadını kaçırma.Eleştiriken biraz insaflı olun .Burda kimse  kimsenin canını sıkamaz.
Çok eskiden bizde de astra vardı. Çok sorunlu arabaydı, satarkende çok zorluk çektik. Bir daha almayacağımıza tövbe ettik. Bu arada opel varken bir Corolla efsane kasa da vardı. Efsane kasayı satmaya çalışmadık, adam geldi dedi ben alayım diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 21, 2012, 20:52:13 »

+1

İsteyen istediği aracı alsın... Biz dünya devi olan Toyota almaya ve kullanamaya devam edeceğiz...
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Kasım 21, 2012, 20:58:57 »
neyi yerden yere vuruyor ya. efsane kasaya kim ne dedi. ama yok ilerleme yok biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. peder ağada benim 2000 astra cd vardı taş gibi arabaydı. ondan önce dayımda b kasa vectra var hala adama biri sat desin gözleriyle yiyor. elektrik aksamınında en ufak sıkıntı yok ki dünya kadar kullanan var. kafadan kazalı bakımını yaptırmamış arabayı eşşek niyetine kullananlar sızlanmaları normal. ayrıca edep ahlakımı sıze soracak halimde yok. önce kendi mesajlarınıza bakın. yaşınız 31 olmuş. toyota kullanabilirsiniz para verdiniz diye herkes övmek zorundada değil. ayrıca bu forumda sadece toyota kullanan yok. hatta bir üyenin hondacı olduğunu bile biliyorsunuzdur. o abi toyotayı sat honda al derken zorunuza gitmiyorda biz eksikleri söyleyincemi gidiyor ?
ne diyelim ooo toyota 10 numara araç süper hiç arıza yapmaz. hatta türkiyeyi geçtim dünyanın en iyi markası. bu mu yani.
aldıklarımız bir avuç dolusu civata önemli olan doğru şeyler yazmak. öyle kulaktan dolma değil.
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Kasım 21, 2012, 21:02:52 »
Aman İsmail kardeşim neler yapıyorsun sen neler diyorsun lütfen dikkatli ol biraz opele sağlam araba iyi araba deme, toyotaya japonlara kötü laf etme...adamı bir anda forumdan soğuturlar, bilip bilmeden opel arızalıdır der geçerler. Lpg sorunluymuş, araç sık sık arıza çıkarırmış, birinin babasının sanayide opelden zengin olduğunu her açılan konuda anladık zaten...Ben auris satıp yeni astra aldım vallahi dünya varmış dedim. Birşey yazmayacaktım ama konuyu açan arkadaşa söylüyorum... Al kardeşim opel astra sedanı, al da dünya varmış de... Konforu, sessiz ve rahat sürüşü gör.100 km hıza 1 sn geç çık birşey kaybetmezsin değil mi?
Yav he he.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 21, 2012, 22:04:22 »
ismail kemal abi bu forumun en eski üyesi.Şİmdi sen 2 günlük üye olarak onla kendını bir tutma... bu kadar toyotacı kullanıcısının arasında toyotayı kötüleme.Babamızın fabrıkası değil ama birazda insaflı ol..yol sesi alıyor de rüzgar sesi alıyor de yalıtım kötü de amenna ama lpg ile en uyumlu çalısan en az arıza çıkaran 2,eldede piyasası çok iyi ola türkiyede bir firmeç.Sen opel aldın akıllısından biz toyota aldık akılsızmıyız.sen opelin le mutlu ol.Bu forumun kullanıcılar gibi bizde toyotayla.Sen yoluna biz yolumuza arkadasım.eleştirirken sen de biraz destekli eleştir.Dünyada en az arıza çıkaran araçlar sıralamasında toyota kaçıncı opel kaçıncı.bunlara bir bak sonra gel.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Kasım 21, 2012, 22:21:17 »
ismail kemal abi bu forumun en eski üyesi.Şİmdi sen 2 günlük üye olarak onla kendını bir tutma... bu kadar toyotacı kullanıcısının arasında toyotayı kötüleme.Babamızın fabrıkası değil ama birazda insaflı ol..yol sesi alıyor de rüzgar sesi alıyor de yalıtım kötü de amenna ama lpg ile en uyumlu çalısan en az arıza çıkaran 2,eldede piyasası çok iyi ola türkiyede bir firmeç.Sen opel aldın akıllısından biz toyota aldık akılsızmıyız.sen opelin le mutlu ol.Bu forumun kullanıcılar gibi bizde toyotayla.Sen yoluna biz yolumuza arkadasım.eleştirirken sen de biraz destekli eleştir.Dünyada en az arıza çıkaran araçlar sıralamasında toyota kaçıncı opel kaçıncı.bunlara bir bak sonra gel.
kötülemiyorum yahu hala bundan bahsediyorsunuz. neyse ben neden bahsediyorum siz neden. herkes sorunsuzluk tutturmuş gidiyor. ben ne dersem deyim anlamayacaksınız. ama ileride bir gün toyotadan başka arabaya binince anlarsınız...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Kasım 21, 2012, 22:52:15 »
İnsignia konusundada aynı şeyler yazıyor. Araba bu belli bir ömrü var arıza yapacak diye almayacak mısınız.Ya da şöyle diyim Toyota hiç arıza yapmıyor mu ? Toyotanın son kasalardaki bazı modellerde turbo sorununu herkes biliyor.İçinize siniyorsa alın...