0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi dilekleriniz ve duyarlılığınız için hepinize candan gönülden teşekkür ederim ... Benzinliğe gittim elbette , çalışanların bir kısmını tanıyorum ... Anlattım durumu samimiyetle dinlediler böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorlar elbette , elimde fiş falan da yok ... Sorun giderilince istasyon çalışanlarıyla kısır bir tartışmaya girmedim açıkçası ... ancak yakıt şirketinin müşteri hizmetlerine ulaştım telefonla , derdimi nazikçe dinlediler . İstasyonu ve alışveriş tarihini alıp mutlaka ilgileneceklerini ifade ettiler ... Katkı olayına gelirsem diğer markalar hakkında bilgim yok ancak ben daha önce de ortalama 5-6 bin km de bir Würth enjektör temizleyici kullanmıştım . Ancak böyle bir sıkıntı nedeniyle kullanmadığım bir çeşit bakım - koruma gibi düşünerek kullandığım için açıkçası bu kadar etkilenmemiştim ... Sistemi resmen öksürte öksürte kazıya kazıya temizlediğini tecrübe ettim ... şiddetle tavsiye ederim
Ferhat bey konuyu baştan beri okudum aklıma gelenleri zaten yazmış abilerim arkadaşlarım..Tekrar geçmiş olsun..Benim başıma da yakın zamanda böyle bişey geldi. Arabamı servisten kayınpederin alması icap etti..Aracın yakıtı bitmişti servise verirken Kayınpeder de sağolsun lpg almış... sonra beni aradı oğlum araba marş basmıyor dedi ..İçim resmen cızz dedi. Anahtar çıkmıyo felam dedi. bir kaç kere kapıları kilitle aç , anahtarı çekmeye çalıştan sonra telefonda sinir oldum. Servisten çok uzaklasmadığı için servisi aradım tekrar. Yardım istedim.. Sonra birden dank dedi,vites p modunda olmadımı otomatik araçlarda marş basmıyo anahtar çıkmıyo hemen geri döndüm vitesi p ye al tekrar dene dedim ve araba tek marşta aldı ve bende ohh dedim ...
Kullanmasını bilmeyen adama verirsen arabayı, olacağı budur işte
Abi, bende arabayı ilk aldığımda kapının önüne geldim. Vites N de. Tabii Getz de D de olsa bile çıkıyordu. Sonra anahtarı çıkarmaya çalışıyorum çıkmıyor. Sonradan her şeyi tekrar dan denedim vitesin P ye alınca çıktığını anladım.
Gecenin bir yarisi arkadasim aradi yolda kaldim diye, gittim baktim N'de calistirmaya calisiyor araci Biraz biseyler yapiyormus gibi davrandim sonra P'ye aldim hemen calisti. Ertesi gun yemege goturdu beni guzel biyerde
aslında iyi fikirmiş.. Kayınpederden yemek mi koparsaydım acaba?