0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar herkese öncelikle ...3 senedir kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım arabam dün öğlen saatlerinde çalışmadı , aküden şüphelenip takviye falan yaptık ama işe yaramadı , sonra yakıt pompasından şüphelendik . Yapacak pek fazla bir şey olmayınca kaskodan çekici hizmeti için yardım istedim sağolsunlar bu sabah hemen çekici geldi ... sabaha kadar düşündüm yetkili servise mi özel servise mi götüreyim diye ... sonra malum sebeplerden dolayı sanayideki özel servisin yolunu tuttuk ... önce onlara da aküye baktılar takviye falan çalışmadı ,sonra yakıt pompasını kontrol ettiler o da sağlam ,sonra bujiler söküldü onlar da sağlam , sonra sırayla iki cihazla herhangi bir arıza veren elektronik sistem olup olmadığı kontrol edildi ,elektronik sistemlerde de herhangi bir hata falan yok ... sonra beyin sıfırlama diye tabir edilen işlem yapıldı ... 45 dakika falan araba kendini sıfırladı ... yine tık yok ... en son anahtardan şüphelenip yedek anahtarla marşa bakmayı denediler , o da olmadı ...neyse oradan deva bulamayınca şimdi bir elektronik ustasına yönlendirdiler , hooop tekrar çekiciye ... akşam oldu arabayı bıraktım sanayide kaldı ,sabah ola hayrola bir tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa seviniriminşallah araba çekicini sırtını sevmez ben inanın hiç sevmedim ... şaka gibi durduk yerde ... içimi dökeyim dedim selamlar herkese
yakıtınız bitmiş heralde sorunu merak ettim
ercüment kardeşim araçta debriyaj yok ... swicht de yok ... ilgin için teşekkürler ... marş basıyor bir sürü akü denendi takviye falan olmadı ...çalışma öncesi marş sesi normal çalışma yok
Tekin bey vaktiniz varsa birşey sormak istiyorum