0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 15 liraya bulursanız bana da haber verin hatta bana 3 tane alın kargoyla alırım sizden. Fiyat çok uygun.
Abi dediğim gibi enjektör temizleyiciyi aldığım istasyon bize biraz uzak şu an aldığım yere bir fiyat sorum seni bilgilendiririm isterseniz bana eft yaparsınız size yollarım . Fakat 2-3 hafta bekliceksiniz depoyu yeni fulledim .
tamam abi sanayiye gidersem sorarım senin için
Tamam Mahmutum, ödemede sorun değil vakitte. Senden haber bekliyorum sağol kardeşim.
Servisin 30 TL ye koyduğu katkıyı dışarda 10 liraya alırsın. O paraya Würth daha mantıklı.
Abi fiyatın düşük olduğunu biliyorum hatta parasını öderken şaşırmıştım fiyatını tam 3 kere sordum ama 15 tl ödedim . Geri çıkarken de bulunduğu rafa baktım belki eleman fiyatı yanlış biliyordur diye 15 tl yazıyordu . Ama bu aldığım istasyon sürekli mazot aldığım istasyon değil biraz uzak aldığım yerde de würth var ama fiyatını bilmiyorum .Abi ben bunu 5 tl ye alıyordum . Serviste 30 tl civarı resmen soygun .Demek bir tek ben 15 tl ye almamışım . Bu fiyatı buraya yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm de çünkü gerçekten her yerde 30-35 tl olan ürün shell istasyonunda 15 tl idi .
İstanbul Küçükçekmecede oturuyorum kardeşim. Burdaki Shelle ve opete bir bakmam lazım...
Tamam Mahmutum, ödemede sorun değil vakitte. Senden haber bekliyorum
Opetlerde satılan ve yetkili servislerinde kullandığı aynı ürün, ROM ürünü Injector Cleaner 7,5 TL her 10.000km'de bir kutu kullanmaktayım.
Daha Würth bulamazsam bunu alır koyarım büyük ihtimal. Sanırım hemen hemen aynı işi görür...
Mahmutum kardeşim bana da 2 3 tane yolla
Bilgilendirme için teşekkür ederim, Opetin tuvaletleri çok temiz ama yakıtları o kadar iyi değil
Abi yollayim yollamasına da önce siz bir kaç shell istasyonuna sorun . Olmazsa ben yine size yollarım . Zaten benim sürekli yakıt aldığım shell de fiyatı ne bilmiyorum daha önce aldığım yer biraz uzak oradan da tesadüf almıştım yakıt katkısını . Ben yakıt alırken bir fiyat sorim size bildiririm .
Çok iyi olur kardeşim, bir umut işte bekliyoruz.
Bizim iş yerinde Delphi'nin mevcut..15bin km'de merak ettim yarım depo mazot vardı , bundan bir şişe koyup fulledim..Hissedilir derecede bir farklılık göremedim..http://www.oto-parca.net/DIZEL-KATKI-MADDESI,PR-1218.html
Eyüp bey, kullanmış olduğunuz bu ürün Injector Cleaner değildir. Yakıtın kalitesini artırıcı özelliği vardır. Yakıtlarımızda bir sorun olmadığından herhangi bir fark görememiş olmanız normaldir. Yanlış ürün kullanmışsınız.
Eyüp zaten yararı yüksek km lerde aracının yakıt sisteminin temiz kalması . Ben her 5000 km de bir kullanıyorum düzenli kullanınca yüksek km lerde mutlaka faydası olur .