0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kendiliğinden park ediyor diyorlar.Yapan yada yaptıran varmı acaba.sensörler görecekte araya gircekte.ilk çıktıgında denedik mümkünatı yok park etmedi.Ama belkirli bir km hıza kadara önüne çıkan engeli sensörlerin görüp frene basması çok iyi.
valla biz park ettiremedeik satış temsilcisiyle.çok acayip bir sistem.çok kullanışlı değil.Sensörler mesafeyı görüp ölçecek sonra buraya girebilir diyecek.
otomatik park sisteminin çalışması için paralel park edilecek boşluğun yanındaki kaldırımın yüksekliği de önemli. aslında birçok şartın oluşması gerekiyor fakat türkiye gibi çevre düzenlemelerinin belirli kriterlerde yapılmadığı bir ülkede zor iş. ayrıca 70 bin lira vermeye gerek yok en üst donanım seviyesi 5 kapılı modeli 58-60 bin tl arası bir etikete sahip kampanya desteği ile. aynı meblaya c-max de alınabiliyor.
70 bin tl olduğunu söylediler.. tüm özelliklerin pakete eklendiği takdirde... 58-60 bin ise neyse de.. kendini park etme özelliği olmasa da olur fakat geneli itibari ile diğer markalardançok daha donanımlı bir model olmuş.. 60 bin ise bile düşünülebilir belki
Ford o kadar para etmez.
ben birkaç ford bayisinde fahiş fiyat uygulamasına rastladım. nasıl olduğunu bilmiyorum ama internetteki liste fiyatlarının çok üzerindelerdi. 70 bin liralık araçta park asistanı, sunroof, deri döşeme, xenon farlar, şerit asistanı gibi özellikler mevcut. gerek yok. bu arada sony müzik sistemi de sonunda geri gelmiş ford'a.
focus güzel araba ama 70 bin tl nin arabası değil.. bend focusa baya odaklanmıştım sonra corollama devam kararı aldım ..