Ford özellik bakımına mükemmel ya ben daha hiç bi araba da görmedim o kadar özellik... Biz corolla da cam açma tuşunda ışık ararken adam kapı açma koluna bile led döşemiş o da yetmezmiş gibi altta su koyduğumuz boşluğa bile led döşemiş o da yetmezmiş gibi zevkine hitaben led'lerin rengini istediğin renge çevirebiliyorsun...
En önemlisi ise araç bi kaza esnasında otomatik olarak 112'yi arıyor ve yer bilgisi vererek ambulansı olduğunuz yere yönlendiriyor... Kazadan sonra 10 saniye içinde No tuşuna basarsan aramıyor ama basmazsan 112'yi otomatik arıyor... Ve buna Ford SYNC ismini vermiş mükemmel bi özellik...
Otomatik park sistemini ben çalıştırdım ve çok güzel şekilde girdi gaz pedallarının kontrolünü biz yapıyoruz kendisi direksiyonu çeviriyor ve otomatik fren yapıyor çok yanaştığı zaman...
1.0 litrelik ecoboost motor ise inanılmaz bi motor adamlar yapmış 125 hp gücünde ve inanamıyorsunuz 1.0 litrelik bi motor olduğuna düşük devirlerde bile mükemmel bi tork sağlıyor sürüşü çok zevkli mutlaka tatmin edecektir ama anlık ya da 100/L yakıt verilerine hiç bakmadım...