0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota Avensis 2.0 Otomatik Benzinli. Şehir içi: 8.9lt/100kmŞehir Dışı 7.9/100km
benzınle senın araba şehir içinde otomatik birde 10 ltrenın altında yaksın ben arabayı yakarım hikmet. Kardeş benım arabamda tüplü manuel 1,6 280-290 arası yakıyor.Senın araban hem otoamatik hem 1,8 32,5 cok değil bana göre.
Bu konuda Hikmet beyin değerlerinin normal olduğuna inanıyorum aynı özelliklerde hatta aynı renkte araç sahibiyiz ben ailemle ile birlikte iken şehir içinde ve İstanbul trafiğinde 8.7 ile kullanmayı başarabiliyorum fakat hafta içi işe gittiğim ve uyuya kaldığım için süratli olduğum günlerde 1 hafta ortalamamı 11.2 bile yaptığım olmakta.Hikmet bey bu arada bende Kastamonu / Araç ilçesindenim.
Açıkcası bende lpg ye geçmeyi çok istememe rağmen ekonomik sebeplerden ötürü bir türlü geçemiyorum,tam hallettim derken ön camım kırıldı orjnal olsun diye 1800 liraya kıymak zorunda kaldım üstüne bğrde kasko yaptırdım 1730 da o tuttu benim lpg bir sene ileriya attı ama lpg tüketimi konusunda genelde benzinli tüketimden 1 litre kadar fazla oluyor ama lpg litre fiyatı ucuz olduğu için ekonomi sağlıyor diye biliyorum ve şimdiye kadarki araçlarımda hep böyleydi yani 7.5 litre benzine karşılık 12 litre lpg tüketimi gerçekten yüksek bir rakam bu konuya içimizde en hakim olduğunu düşündüğüm Kerem beyin cevap yazmasını isterim sizi yeterince aydınlatacaktır.Bu arada hikmet bey bende memnun oldum
selam herkese...Benim 99 terra 1.3 50 tl ile 100 km zor gidiyor... istanbul trafiğinde... çokmu yakıyor nedir...
ön camı 1800 TL ye mi değiştirdiniz :O yoksa 180 TL mi. bu kadar pahalımı yani ön cam
Sadece cam 1355 tl yapıstırıcı+fitil+işcilik 1813 tl peşinbenim gibi orjinal takıntınız varsa inanın güzel güzel ödüyorsunuz piyadasa 200 liraya hersey dahil camda var fakat ön cam şakaya gelmez ve ben paspas dahil orjinal binerim