0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar çok şükür ford dan kurtuldum 1 yıldır eziyet çekiyorum süspansiyon namına konfor namına hiçbir göremedim çok şükür dün itibari ile sattım .2005 - 2007 yılları arası corolla sedan almayı düşünüyorum.Bakalım hayırlısı inşallah buluruz alırız .Veya çok temiz bir efsane denk gelirse onuda hala degerlendirmeyi düşünüyorum .Bu iş için 25-26 lira limitim var inşallah bu paralara alabilirim
doğru tercih yapmışınız ford u satmakla bizim ailede de var 2011 fiesta bune ya her yerinden ses geliyor ona binince benim arabam mercedes gibi geliyor bana:)))
fordun toyotaya göre tek iyi yanı yol tutuşunun daha iyi olması, bildiğim bütün fordlar sorunlu araçlardı, ya kliması bozulur, motor arızası verir, servisleri iyi değildir, içesine dertsiz tasasız forda binen birini tanımadım çevremde. Doğru bir karar vermişiniz. Özellikle Türkiyede üretilen fordlar çok kalitesiz bence. Yerli her türlü ford ile desibel ölçer ile iddiaya girerim isteyenle, ford gürültülüdür, motor sesinden yol sesi bastırıldığı için yol sesi az alıyor sanırsınız. Toyotada ise motor sesi duymadığınız için sadece rüzgar sesi duyarsınız.
motor sesinden yol sesi bastırıldığı için
Yücel abi tekrar toyota almaya karar verıdıgınıze sevındı. 1-2 hafta oldu arabayı gorelı sekmelere kaydetmıstım klima yok ama http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-58-kmde-servis-bakimli-biblo-corolla-100058227/detay
Ford motor sesi almaz aksine yol sesi alır. Cümlenizi tersinden kursanız 'Yol sesinden motor sesi bastırıldığı için' şeklinde haklılık payınız bir nebze de olsa var diyebilirdim. Japon araçlarının pek konforlu araçlar olmadığı herkesin malumudur. Zaten Japon aracı alan birisi öyle aman aman bir konfor da beklemez. Tercihini sağlamlıktan, sorunsuzluktan yana kullanmıştır nitekim. Bu sebeple düşüncelerinize katılmamaktayım.
Konfor göreceli olabiliyor galiba. Ford kullanıyorum dizel olmasına rağmen Toyota'dan konfor bakımından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Toyota'yı sırf ses yüzünden satmıştım. Yol sesi, lastik sesi, motor sesi aynen içeride rüzgarda savrulur. Toyota takırtukuris diye isim takan da ben değilim :)Bugün olsa yine gözümü kırpmadan Toyota alırım çok güzel araba yalnız konfor ve Toyota (2007 aşağısı için diyorum) yan yana gelmemesi gereken sözcükler.