0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
babama 2010 da sıfır ford focuz aldık dizel, bendede 2005 corolla vardı, tek eksik yanı arka kapılar kapanırken çıkan teneke sesi ön kapılarda yalıtım daha iyi ama arka kapılarda yalıtım az. dizel motorun seside uzun yolda hiç yok denecek kadar az, süspansiyonuda güzel yol tutuşuna zaten diyecek yok, donanım olarak toyotadan 2 gömlek üstün. 2 yıldır kullanıyoruz sıkıntısız sorunsuz bir araç. Fordlarıda epey ezdiniz
Katılıyorum abicim sana ama demek istedikleri sanırsam şu standart modelinde ciddi bir eksiklik var bunu bende gözlemledim ama paketli araçlarda durum böyle değil oldukça iyi.
evet anlıyorum. paketli derken donanım olarak ekstralardan bahsediyorsunuz sanırım. ben sadece iki aracıda etkin olarak kullandığımdan yorum yaptım. bu arada bende ki araç comfort extra, focus ise trend-x. esp, hız sabitleyici onda da yok. aldığında en üst titanium' un 1 altı diye aldı.
Arkadaşlar çok şükür ford dan kurtuldum 1 yıldır eziyet çekiyorum süspansiyon namına konfor namına hiçbir göremedim çok şükür dün itibari ile sattım .2005 - 2007 yılları arası corolla sedan almayı düşünüyorum.Bakalım hayırlısı inşallah buluruz alırız .Veya çok temiz bir efsane denk gelirse onuda hala degerlendirmeyi düşünüyorum .Bu iş için 25-26 lira limitim var inşallah bu paralara alabilirim
Kusura bakmayın arkadaşlar ben 3 sene Toyota kullanıyorum diye yanlışlıkla Şahin'e binmişim
Şimdiki aracınız nedir?