0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şükrü Bey merhaba. Forumdaki diğer arkadaşların düşüncelerini bilmem ama 1.3 motor araçlar genel manada hep gözden düşmüştür. Bana göre tek alınası tarafı vergisinin düşük olması(1.33 motorda buna dahil mi bilmiyorum). Anladığım kadarıyla bir araca uzun yıllar binen bir kişiliğiniz var. Ve bu yoldan çıkarsak ilerde 1.33 alacağınız aracı 5 yıl sonra satmaya kalktığınızda sizi biraz zorlayacak. Bu alım satım işlemleri bir yana 1.33 den beklediğiniz performansı yakalasanız bile beklediğiniz yakıt tasarrufunu yaşayacağınıza inanmıyorum. Hakeza performans istedikçe gaza yükleceneceksiniz gaza yüklendikçede cebinizden çıkan para yine aynı olacaktır 3 aşağı 5 yukarı, tek kazancınız yeni bir araca binmiş olursunuz. Yakıt konusunda tasarruf istiyor ve geniş bir aileyseniz Tuncay ve Cemal beyin tavsiyesi üzerine elinizdeki aracı satıp yerine lpgli bir verso almak yada elinizdekine lpg taktırıp yola öyle devam etmeniz.
+4
lpg li alıp kendi ailenizi heran patlayabilecek bir saatli bombanın üstüne oturtmak mı yoksa benzinlinin rahatlığı mı takdir sizin?
Ben 1.33 hakkındaki güçsüz vb. yorumlarına katılmıyorum. Başkasından duyduğum değil kendi kullanımım bu aracın gayet makul bir gücünün olduğu yönündedir.