0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sakin kullanımda istanbul şehir içinde lpg de 1 depo ile (40 lt) 350 km gidebilirmiyim sizce? araç otomatik vites...silindir tank takmayı düşünüyorum en küçük tank 40 lt oluyo sanırım. bagajda lazım stepneyi bozamam
herhalde aylık geliriniz 5000 tl üstü.Ben ayda ortalama 350-400 tl lpg yakıyorum.Benzinle bu şekilde aracımı kullanmam mumkun değil.Ayrıca aracınızdaki benzın deponuzun konumuna bakın.Herhangi bir koruması yok.Artık lpg sistemleri eskisi gibi c değil.Ozaman bey serdar bey evde doğalgaz kullanıyorsanız ailenizi içinde bombanın bulundugu 4 duvarın arasına sokmayın.ölüm geldikten sonra birşekilde gelir.Tevekkül kuldan takdir allahtan.Onunn için lpg patlarmış benzın yanarmı doğalghaz ucarmıs.Sİz lpg li aracınızın lpg bakımalrını araba gibi 10 bin kmde bir yaptırın gaz kaçagı varmı yokmu kontrol ettrin.
honda opel renault hyundai chevrolet gibi firmalar araclarına fabrıkasyon lpg uygulatıyor.Honda eco civic adı altında piyasaya lpg li civic sundu.Aylık 350-400 tl lik lpg harcamam var derken bunu parayla nasıl ilişkilendirdiniz anlam veremedim.aylık 350-400 lpg ye verdiğim para benzinde olsa 550-600 tl yi geçerdi.Bunu kastetmiştim.Ama sizin lpg yi bombaya benzettmenize anlam vermöek güç.Evdede oturmayın doğalgaz var.yolda gezmeyın lpg li araç patlayabilir.http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=civic-sedan&page=civic-eco honda firması çokmu akılsız yada kullanıcılarını bombanın üzerinde mı oturtuyor.Cİvic bomba olarak ismini değiştirmesi için mail atın..
LPG ye karşıyım, ama 1.33 alacağına lpg taktırman çok daha iyi olur kanaatindeyim