0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Film çektirecem ama arabanın döşemeleri krem dışardan görünümü hoşuma gidiyor siyah cam filmi kapatacak görüntüsünü ve trafik polisi hikayesinden çektirmedim...
film şart 1 numarada olsa... bide plakaları yapıştırdınızmı tamamdır
bence rüzgarlıkları iptal edip kapı çıtalarınada krom uygulaması daha oturaklı ve görsel olur diye r />
bence rüzgarlıkları iptal edip kapı çıtalarınada krom uygulaması daha oturaklı ve görsel olur diye düşünüyorum
bencede mugen taktırsan çok daha hoş olur ayrıca plakalarını krom kaplatıp yapıştırmayıda ihmal etme arkadaşlarda belirtmiş zaten. Genel olarak kırmızı logo hoşuma gitmiyor, arabayı orjinal değilmiş gibi gösteriyor ama diğer uygulamaların güzel eline sağlık.Birde sorum olacak plaka lambalarını değiştirirken arkadaki krom çıtanın sökülmesi şart mı? zira ben kendim bir deneyim dedim ama çıkaramadım çıta sökülmeden olacak gibi değildi.
Önder bey güle güle kullanın aracınızı, kırmızı logoyu pek yakıştıramıyordum ki bu araçlara sizin aracınıza yakıştığını gördüm, fakat kapı kollarında ki kromları yakıştıramadım, iç aydınlatma oldukça başarılı, bagaj üstü spoiler başarılı, jantlardaki kırmızı logo başarılı, cam rüzgarlıkları da çok başarılı.
Sercan bey siyah arabaya krom kapı kolunun yakışabileceğini düşündüm. Arabam beyaz veya gri olsaydı krom kapı kollarını kesinlikle taktırmazdım zira bence beyaz arabaya pek yakışmıyor...
Hak veriyorum beyaz ya da gri olsaydı gerçekten çok sırıtırdı sizin aracınızda sırıtmadığını düşünüyorum ama nedense sevemedim bir türlü Krom çerçeveleri falan.
Ben sevdim Sercan kardeşim. Yan ve ön koruma çıtalarınıda krom yaptırmayı veya kroma boyatmayı düşünüyorum Nasıl olur acaba.
Amaaaann amaan lütfen Bence o iş sırıtır işte forumda bir kaç örneği vardı arama yaparak bakabilrisiniz ama bence oralar fazla olur.Bu arada kıskanmadım değil hani çıtaları