Hani photosop veya benzeri bir program kullanmayı bilsem çekecem arabanın fotosunu programda boyayacam çıtaları artı paçalıkları krom renge bakacam nasıl oluyor öyle karar verecem herhalde 
Kullanmayı bilsem yardımcı olmaya çalışırdım ama bilmiyorum, dediğim gibi forumda yapan arkadaşlar vardı bir bakın istersen.
Kullanmayı bilsem yardımcı olamaya çalışırdım ama bilmiyorum, dediğim gibi forumda yapan arkadaşlar vardı bir bakın istersen.
sağol Secan kardeşim düşünmen yeter teşekkür ederim...
Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar ama söylemeden edemiyeceğim
o jantların ortasındaki kırmızılar resmen atın bi yerindeki kelebek gibi olmuş
apaçiler seni kabile reisleri seçerlerse hiç şaşmam
Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar ama söylemeden edemiyeceğim
o jantların ortasındaki kırmızılar resmen atın bir yerindeki kelebek gibi olmuş
apaçiler seni kabile reisleri seçerlerse hiç şaşmam
Aman kemal abi apaçi kim ben kimim yahu
Önder abi bence arabayı sat artık

orijinal kırmızı kapaklısını al

)
gayet güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık ama araca film şart 
Film bana da şart.

Ama siyah mı yaptırsam yoksa ayna gibi olandan mı?
Film bana da şart.
Ama siyah mı yaptırsam yoksa ayna gibi olandan mı?
sakın ayna gibi yaptırma kardeşim 2 numara siyah senin arabaya gider.. 2 numara film lacivert arabada zaten laciverte yakın bir siyah gibi duruyor
sakın ayna gibi yaptırma kardeşim 2 numara siyah senin arabaya gider.. 2 numara film lacivert arabada zaten laciverte yakın bir siyah gibi duruyor
Keşke şu plaka siyah Avensiste olsaymış.

Eskiden amcam da 1.6 Comfort vardı. Araba siyah, filmlerde siyah. Çok güzel oluyor gerçekten. Siyah olmasını çok istemiştim ama olmadı.
Kapak sorun değil emre kardeşim. Değişik jant kapağı göbeği gördüm nette gayet güzelleri va sıkılırsam alırım onlardan takarım.. Zaten pek pahalı bişey değiller 
Takılıyorum abi Kemal abiye gönderme yaptım
Şimdi tekrar okudum yazıyı. Araba laciverte yakın renk değil, bordo.
Orjinal cam rüzgarlıkları almakla iyi etmişsiniz.Mugen tip rüzgarlığa Toyotada karşıyım çünkü Honda özentisi gibi oluyor. Açıkçası kırmızı logo uygulaması olmamış gölge getirmiş aracın görüntüsüne.
Aracın üstünde gayet şık duruyor. Sizede tavsiye ederim Hasan hocam
iç kısımda kullandığınız ampüllerin resmini kotma şanşınız varmı
Malesef melih kardeşim daha önce söyleseydin koyardım ama taktım hepsini...
Hersey guzel elınıze saglık daa jantlardakı calısman kotu olmus abi cok sırıtmıs
Hersey guzel elınıze saglık daa jantlardakı calısman kotu olmus abi cok sırıtmıs 
Sıkıldığım zaman şöyle değişik jant göbeklerinden alıp takarım bugün köpekbalığı anten aldım taktım süs olarak çok ta güzel durdu...
sağlık olsun bugun sökücem bakıyım nasılmış
Şimdi tekrar okudum yazıyı. Araba laciverte yakın renk değil, bordo. 
dikkatli bakınca anladım bordo imiş ... aynalı sakın yaptırmada ne yaptırırsan yaptır ...

siyah film gider bordoya