Gönderen Konu: BSD Racing 1/8 Off Road nitro  (Okunma sayısı 4283 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
BSD Racing 1/8 Off Road nitro
« : Kasım 05, 2012, 20:54:04 »
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Mesut abi de olan rc aracı aldım . Öncelikle kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum .

Aracın videosu aşağıda . Zamanım olmadığı için damda telefonu bir yere katarak çektim tavsiyem hd izlemeniz .

Bsd racing 1/8 nitro

Mesut abi sana hafta sonu video çeker paylaşırım demiştim ama bu hafta sonu da galiba yine işim var ondan bugün musait anımda ancak damda bir video çekebildim daha sonra daha iyi bir video yu çeker paylaşırım .

Bu arada abi motor ayarını ancak yapabildim videodan anlayabildiğin kadarıyla bir problem var mı . :D

Bide abi ayar için bir model mağazasına verdim. Yaptı fakat belli bir süre sonra tekrar ayar istedi . Bende biraz kurcalayarak hallettim şu an sorun yok gibi . Gerçi daha bir depoyu bitirene kadar oynamadım ama büyük ihtimal sorun halloldu . Kazayı yapmasaydık gönderdiğinde saat gibi çalışyordu aslında ama boza yapa öğreneceğiz . Zaten almamdaki amaç sadece kullanmak değil arada sorunlarını çözerek vakit geçirmekti .

Toyota Club Türkiye

BSD Racing 1/8 Off Road nitro
« : Kasım 05, 2012, 20:54:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ex Toyota User --Auris Pert--
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: BSD Racing 1/8 Off Road nitro
« Yanıtla #1 : Kasım 05, 2012, 22:07:35 »
Güzelmiş :) Güle güle kullan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #2 : Kasım 05, 2012, 22:10:12 »
Güzelmiş :) Güle güle kullan.

Teşekkürler . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 05, 2012, 22:14:54 »
bunlar neyle çlışıyor
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #4 : Kasım 05, 2012, 22:18:23 »
bunlar neyle çlışıyor

Nitro yakıt ile .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 05, 2012, 22:39:58 »
Nitro yakıt ile .
çok yakıyor mu :P ? kaç paraya mal oluyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #6 : Kasım 05, 2012, 22:49:53 »
çok yakıyor mu :P ? kaç paraya mal oluyor?

Toplam aracı soruyorsanız ben Mesut abi den aldığım için biraz uyguna geldi ama arkadaş aynı aracı her şeyi ile 850 tl ye aldı . Sadece araçla iş bitmiyor yanında yakıt , starter kit diye bir kit almak gerekiyor . Arkadaşın aracı redcat bu araçla aynı gibi hatta tüm parçaları aynı bir biri ile uyumlu .

Yakıt tüketimi ; bir depo 125 cc ve ortalama 10 dakika çalışıyor litresi hesaplamadım ama 20-25 tl gibi bir rakama geliyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Kasım 05, 2012, 23:00:21 »
Toplam aracı soruyorsanız ben Mesut abi den aldığım için biraz uyguna geldi ama arkadaş aynı aracı her şeyi ile 850 tl ye aldı . Sadece araçla iş bitmiyor yanında yakıt , starter kit diye bir kit almak gerekiyor . Arkadaşın aracı redcat bu araçla aynı gibi hatta tüm parçaları aynı bir biri ile uyumlu .

Yakıt tüketimi ; bir depo 125 cc ve ortalama 10 dakika çalışıyor litresi hesaplamadım ama 20-25 tl gibi bir rakama geliyor .
hmm teşekkür ederim anladğım kadarıyla pekte ucuz bir hobi sayılmaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #8 : Kasım 05, 2012, 23:18:23 »
hmm teşekkür ederim anladğım kadarıyla pekte ucuz bir hobi sayılmaz :)

Rica ederim .

Zaten iş arabayı aldıktan sonra başlıyor . Malesef biraz para harcatıyor . Dediğiniz gibi ucuz bir hobi değil ama bir şeylerle uğraşmayı söküp takmayı seviyorsanız tavsiye ederim . Ben bir şeyle uğraşmaktan çok zevk alırım . Mesela bizde traktör ve pancar motor var arıza ve bakımlarını elimdeki alet ve edevat izin verdikçe ben yaparım hatta sırf o sorun için gider o alet edevatı satın alırım . Öyle ki elimdeki alet edevatın haddi hesabı yok . Kaynak makinesinden . Dremele kadar bir çok makina ve el aleti elimde mevcut . İlk zamanlar bu alet ve edevat bana dert olurdu ama o sorunu da çözdüm :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 05, 2012, 23:22:23 »
Hayırlı uğurlu olsun arızasız keyifli kullanımlar dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #10 : Kasım 05, 2012, 23:24:54 »
Hayırlı uğurlu olsun arızasız keyifli kullanımlar dilerim...

Teşekkürler . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Kasım 05, 2012, 23:41:43 »
Rica ederim .

Zaten iş arabayı aldıktan sonra başlıyor . Malesef biraz para harcatıyor . Dediğiniz gibi ucuz bir hobi değil ama bir şeylerle uğraşmayı söküp takmayı seviyorsanız tavsiye ederim . Ben bir şeyle uğraşmaktan çok zevk alırım . Mesela bizde traktör ve pancar motor var arıza ve bakımlarını elimdeki alet ve edevat izin verdikçe ben yaparım hatta sırf o sorun için gider o alet edevatı satın alırım . Öyle ki elimdeki alet edevatın haddi hesabı yok . Kaynak makinesinden . Dremele kadar bir çok makina ve el aleti elimde mevcut . İlk zamanlar bu alet ve edevat bana dert olurdu ama o sorunu da çözdüm :)
aman bana pancar motor demeyin bu yaz çok uğraştırdılar beni  :D severim aslında bu tarz şeyleri merak ettiğim için sordum zaten...belki bu hobiyede zaman ayırabilirim bir gün :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #12 : Kasım 05, 2012, 23:59:32 »
aman bana pancar motor demeyin bu yaz çok uğraştırdılar beni  :D severim aslında bu tarz şeyleri merak ettiğim için sordum zaten...belki bu hobiyede zaman ayırabilirim bir gün :)

Bu hobiyi tavsiye ederim . Özellikle bir şeyle uğraşmayı seviyorsanız çok güzel zaman geçirebilirsiniz . Benim arkadaşta sıfır aldı bir kaç sorun yaşadı ve ben olmasam bu hobiden herhalde soğurdu . Ben de ilk aldığım da sorunlar yaşadım sağolsun Mesut abi ilgilendi ona danışa danışa sorunlarımı hallettim ve şu an aracın huyunu suyunu öğrendiğim için sorun olduğun da kendim halledebiliyorum . Bu konuda ilk zamanlar Mesut abiyi çok rahatsız etmiştim .

Bide şu var çevrenizdekiler size bu ney bu yaşta oyuncakla mı oynuyorsun gibisinden şeyler söyleyebiliyor . Gerçi görüp almak isteyen ama fiyatını duyunca kaçanlar da oldu ama bir çok kişi oyuncak gözüyle bakıyor . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 07, 2012, 09:57:48 »
Mahmutçum Selam :) tekrar hayırlı olsun kardeşim :) evet dediğin gibi aracı sana yolladığımda çalışıyordu sorunsuz ama o kazadan sonra biraz sorun yaşadın :) gerçi telefonla mesajla da olsa halettik seninde elin yatkınmış hakkını yiyemem :) genelde birçok kişi telefonda anlayamaz ve modelini bana gönderir yap diye :)   vidyo motorun çalışması ve seside gayet iyi :) kurcalama fazla :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #14 : Kasım 07, 2012, 10:10:10 »
Mahmutçum Selam :) tekrar hayırlı olsun kardeşim :) evet dediğin gibi aracı sana yolladığımda çalışıyordu sorunsuz ama o kazadan sonra biraz sorun yaşadın :) gerçi telefonla mesajla da olsa halettik seninde elin yatkınmış hakkını yiyemem :) genelde birçok kişi telefonda anlayamaz ve modelini bana gönderir yap diye :)   vidyo motorun çalışması ve seside gayet iyi :) kurcalama fazla :D
Abi selamlar .
Sağol abi artık boş bir zamanım da tadını çıkara çıkara oynayacağım işallah . Abi motoru ayarladıktan sonra bir yere gittim biraz oynayim diye depoyu doldurdum yarım depoya gelince debriyaj yayı gene koptu söktüm baktım ucundan kopmuştu yaptım . Yolum model satan mağazanın oralara düşsün yedeğini alıp çantama katacam .

Yani bir türlü zevkini çıkararak oynayamadım ama şimdi artık sorunu kalmadı planım bu hafta sonu biraz oynamaktı ama işim çıktı . Ondan gelecek hafta ya boş zamanım olursa zevkini çıkararak oynucağım .

Dediğim arkadaşta ofroad yakıtlı aldı bir tane redcatin oda sorunlar yaşadı . İlk sorunlarını aldığı yer yaptı ama artık adam işçilik parası istiyor onun aracını da artık ben yapacam . Şimdi beni bekliyor arka difransiyel dişlileri sıyrılmış yapacağız . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 07, 2012, 10:12:20 »

İnsanları rahat bırak arkadaş :lol: Herkese aşılıyorsun bu mereti :P :P

Yov mahmuuutt bende ekşın var sandım videoda hatta o güneş enerjisni rampa sandım aha dedim iyi bir video geliyor adam uçacak :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #16 : Kasım 07, 2012, 10:24:30 »
İnsanları rahat bırak arkadaş :lol: Herkese aşılıyorsun bu mereti :P :P

Yov mahmuuutt bende ekşın var sandım videoda hatta o güneş enerjisni rampa sandım aha dedim iyi bir video geliyor adam uçacak :lol:

Abi benim rahatım yerin de ya kendime uğraşacak birşey buldum canım sıkıldığında iner traktörle uğraşırdım şimdi artık bunla uğraşıyorum . :)

Güneş enerjisini rampa olarak kullanmak güzel fikir .  :)

Ekşın da ilk geldiği günde oldu ama video çekmeyi akıl edemedik . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 07, 2012, 10:32:57 »
Abi benim rahatım yerin de ya kendime uğraşacak birşey buldum canım sıkıldığında iner traktörle uğraşırdım şimdi artık bunla uğraşıyorum . :)

Güneş enerjisini rampa olarak kullanmak güzel fikir .  :)

Ekşın da ilk geldiği günde oldu ama video çekmeyi akıl edemedik . :)

O işin esprisi kardeşim bizede Mesut Reis bulaştırdı ya o yüzden dedim :lol:

Bence bir sonra ki aracın e-revo olmalı... Muazzam araç kullanımına doyulmuyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #18 : Kasım 07, 2012, 10:45:02 »
O işin esprisi kardeşim bizede Mesut Reis bulaştırdı ya o yüzden dedim :lol:

Bence bir sonra ki aracın e-revo olmalı... Muazzam araç kullanımına doyulmuyor...

Biliyorum abi . :)

Abi şunun yükünü üstümden atim bir tane onroad elektrikli araç almayı planlıyorum . Zaten niyetim elektirikli ofroad du ama model mağazasın da ofroad aracı görünce birde Mesut abi aracını satınca ofroad aldım . İyide oldu çünkü onroad u kullanacak fazla yer yok burada ama ofroadu hiç bir yer bulamazsam bahçeye gider orada kullanırım gerçi orada da ağaca çarparsak kötü olur ama dikkat edeceğiz . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 07, 2012, 11:07:51 »
Zevkli bişeye benziyor bu iş :) ama yakıt olayı 10 dakikada 25 lira mı harcıyor ben anlamadım. Eğer öyleyse ve ben bunu alırsam bir ayda iflas ederim :)