0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzelmiş Güle güle kullan.
bunlar neyle çlışıyor
Nitro yakıt ile .
çok yakıyor mu ? kaç paraya mal oluyor?
Toplam aracı soruyorsanız ben Mesut abi den aldığım için biraz uyguna geldi ama arkadaş aynı aracı her şeyi ile 850 tl ye aldı . Sadece araçla iş bitmiyor yanında yakıt , starter kit diye bir kit almak gerekiyor . Arkadaşın aracı redcat bu araçla aynı gibi hatta tüm parçaları aynı bir biri ile uyumlu .Yakıt tüketimi ; bir depo 125 cc ve ortalama 10 dakika çalışıyor litresi hesaplamadım ama 20-25 tl gibi bir rakama geliyor .
hmm teşekkür ederim anladğım kadarıyla pekte ucuz bir hobi sayılmaz
Hayırlı uğurlu olsun arızasız keyifli kullanımlar dilerim...
Rica ederim .Zaten iş arabayı aldıktan sonra başlıyor . Malesef biraz para harcatıyor . Dediğiniz gibi ucuz bir hobi değil ama bir şeylerle uğraşmayı söküp takmayı seviyorsanız tavsiye ederim . Ben bir şeyle uğraşmaktan çok zevk alırım . Mesela bizde traktör ve pancar motor var arıza ve bakımlarını elimdeki alet ve edevat izin verdikçe ben yaparım hatta sırf o sorun için gider o alet edevatı satın alırım . Öyle ki elimdeki alet edevatın haddi hesabı yok . Kaynak makinesinden . Dremele kadar bir çok makina ve el aleti elimde mevcut . İlk zamanlar bu alet ve edevat bana dert olurdu ama o sorunu da çözdüm
aman bana pancar motor demeyin bu yaz çok uğraştırdılar beni severim aslında bu tarz şeyleri merak ettiğim için sordum zaten...belki bu hobiyede zaman ayırabilirim bir gün
Mahmutçum Selam tekrar hayırlı olsun kardeşim evet dediğin gibi aracı sana yolladığımda çalışıyordu sorunsuz ama o kazadan sonra biraz sorun yaşadın gerçi telefonla mesajla da olsa halettik seninde elin yatkınmış hakkını yiyemem genelde birçok kişi telefonda anlayamaz ve modelini bana gönderir yap diye vidyo motorun çalışması ve seside gayet iyi kurcalama fazla
İnsanları rahat bırak arkadaş Herkese aşılıyorsun bu mereti Yov mahmuuutt bende ekşın var sandım videoda hatta o güneş enerjisni rampa sandım aha dedim iyi bir video geliyor adam uçacak
Abi benim rahatım yerin de ya kendime uğraşacak birşey buldum canım sıkıldığında iner traktörle uğraşırdım şimdi artık bunla uğraşıyorum . Güneş enerjisini rampa olarak kullanmak güzel fikir . Ekşın da ilk geldiği günde oldu ama video çekmeyi akıl edemedik .
O işin esprisi kardeşim bizede Mesut Reis bulaştırdı ya o yüzden dedim Bence bir sonra ki aracın e-revo olmalı... Muazzam araç kullanımına doyulmuyor...