Gönderen Konu: BSD Racing 1/8 Off Road nitro  (Okunma sayısı 4284 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: BSD Racing 1/8 Off Road nitro
« Yanıtla #20 : Kasım 07, 2012, 11:27:42 »
Zevkli bişeye benziyor bu iş :) ama yakıt olayı 10 dakikada 25 lira mı harcıyor ben anlamadım. Eğer öyleyse ve ben bunu alırsam bir ayda iflas ederim :)

Hayır 10 dakikada 25 lira harcamıyor .

Yakıtın litresi 20-25 tl aracın deposu 125 cc yani 1 litre 8 depo eder. Her depoda 10 dakika oynasanız 80 dakika eder . 80 dakikada 20-25 tl sadece yakıt yakar .
Bunun ara ara sorunları olur yedek parça falan onuda hesaplaarsanız biraz masraflı bir hobi ama bence değer .

Stres atmak için güzel bir hobi ama bazen sorunları sters yaratabilir . :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 07, 2012, 11:27:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 07, 2012, 11:36:19 »
Hayır 10 dakikada 25 lira harcamıyor .

Yakıtın litresi 20-25 tl aracın deposu 125 cc yani 1 litre 8 depo eder. Her depoda 10 dakika oynasanız 80 dakika eder . 80 dakikada 20-25 tl sadece yakıt yakar .
Bunun ara ara sorunları olur yedek parça falan onuda hesaplaarsanız biraz masraflı bir hobi ama bence değer .

Stres atmak için güzel bir hobi ama bazen sorunları sters yaratabilir . :)

Ben bu işi biraz araştırayım en iyisi :) ilgimi çekti :) peki bunun böyle arazilere çıkması için jip versiyonları falan oluyor mu? hani şöyle şeyler yapabileceğim bi oyuncak bulabilir miyim? land cruiser 120 cooper stt 2011-03-06 kantili evoia

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #22 : Kasım 07, 2012, 11:40:07 »
Ben bu işi biraz araştırayım en iyisi :) ilgimi çekti :) peki bunun böyle arazilere çıkması için jip versiyonları falan oluyor mu? hani şöyle şeyler yapabileceğim bir oyuncak bulabilir miyim? land cruiser 120 cooper stt 2011-03-06 kantili evoia

O kadar bilmiyorum bende acemiyim daha özel pistler olduğunu biliyorum ama bu şekilde çamurlu pistler var mı bilmiyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 07, 2012, 13:10:40 »
Şimdi komik olacak ama bende var hemde satılık :lol: Böyle bir amaçla yazmadığımı herkes bilir kaldı ki normalde satılık değil zaten ilanı vs yok...

Buyur kardeşim buda canavar :)

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41533.0

Mahmutum bu arada ep candır... Önceden elektrikli  modeller hakir görülürdü ama teknoloji anasını ağlattı nitro/yakıtlıların elektrikli ile uğraşmasıda kolay pili boşalt bi kenara koy 3 ay sonra doldu oyna :D Ama yakıtlıda ha babam temizle kirli bırakma vs vs heo ugras ayarları bilmem nesi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #24 : Kasım 07, 2012, 13:16:05 »
Abi yakıtlı da iyidir ya bende elektrikli düşünüyordum ama yakıtlı aldığıma pişman değilim ama elektrikli bir onroad düşünüyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Kasım 07, 2012, 13:29:46 »
üstte ki mesaja eklemeyi unutmuşum hava araçlarında yakıtlı daha iyi diye tahmin ediyorum zira mesut abiler kullanıyor :D

Ben kara araçlarında katlanamıyorum yakıtlıya eyvalllah ben o motor sesini duyucam diyen arkadaşlarım var ancak ben bu hobiyi zevk almak için yapıyorsam 5. dakikadan sonra kafamı ağrıtmasına izin veremem malesef :lol:  Bizde e-revo var oynamaya doyamıyor insan :D hatta kocaelide ki yarışmada şampiyonlugum var gariban işi :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #26 : Kasım 07, 2012, 13:33:04 »
üstte ki mesaja eklemeyi unutmuşum hava araçlarında yakıtlı daha iyi diye tahmin ediyorum zira mesut abiler kullanıyor :D

Ben kara araçlarında katlanamıyorum yakıtlıya eyvalllah ben o motor sesini duyucam diyen arkadaşlarım var ancak ben bu hobiyi zevk almak için yapıyorsam 5. dakikadan sonra kafamı ağrıtmasına izin veremem malesef :lol:  Bizde e-revo var oynamaya doyamıyor insan :D hatta kocaelide ki yarışmada şampiyonlugum var gariban işi :P

Abi anladığım kadarıyla sen sorunlarla uğraşmak istemiyorsun benim amacım zaten o sorunlarla uğraşmak inan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ama ara ara oynayıp zevkini de çıkaracağız sürekli sorun sorun olursa bende bir yerde patlarım heralde . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Kasım 07, 2012, 14:04:35 »
Yok tabi ki uğraşacaksın zaten ep ilede uğraşılıyor :) aman maksat zaman geçirmek kardeşim anın tadını çıkarıyorsan tamam ;)