Gönderen Konu: üstatlarım reno megane 1998 2.0 rxt bi abimize alacağız nasıl bu arabalar?  (Okunma sayısı 83009 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tuplu-ruhsata-isli-orjinal-degisen-yok-70255161/detay

araba bu. bir arkadaşa bakacağız. arabayı kullandık. araba iyi görünüyor. ama bu arabalar genel itibariyle nasıl_ artıları eksileri yakıt piyasası vs.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A-
Öncelikle merhaba hemşeriyiz bu araçlar çok konforlu donanımı fiyata endeksle gayet iyi bi araç tavsiye ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
aynen öyle bu özellikteki araba bizim düz 1.6 xli xei gibi araçlara denk geliyor :) bizi düşündüren konfordan ziyade yol tutuş emniyet ve özellikle ileride masraf çıkaracak klasik sorunlarının olmaması. arkadaş 2005 civic sattı ihtiyaçtan 25 bin tl ye. 12-13 bin tl ile bir araba alıp masraf yaptırmayacak bir araba istiyor. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
Renoların elektronik arızası meşhurdur onu biliyorum aerodinamiği iyi bi araç yol tutuşuda ona göre iyidir ama yakıtı nasıldır bilemem 2.0 motor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
corollanın 1.6 ile performansı meganın 2.0 performansından dahah yüksek öncelikle bunu söyleyim yakıt olarak ekonomık olmadığını ve vergisininde pahalı lucagını düşünüyorum.Bu araclar çok güzel size 1.6 olanını tavsiye ederi.2.0 boş yani :) konforlu bişey istiyorsanız carina alın derim :) renoya yaklaşmayın :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 291000
  • Model Yılı: '97
:) konforlu bişey istiyorsanız carina alın derim :) renoya yaklaşmayın :)
   +1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
corollanın 1.6 ile performansı meganın 2.0 performansından dahah yüksek öncelikle bunu söyleyim yakıt olarak ekonomık olmadığını ve vergisininde pahalı lucagını düşünüyorum.Bu araclar çok güzel size 1.6 olanını tavsiye ederi.2.0 boş yani :) konforlu bişey istiyorsanız carina alın derim :) renoya yaklaşmayın :)
+1 2.0Cc istiyorsanız Serdar'ın dediği gibi Carina alın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi

Kesinlikle katılıyorum. Eski broadwayları, 12leri falan sayma3 gün o seni taşır dördüncü gün sen onu.
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ynt: üstatlar abimize alacağız nasıl bu arabalar?
« Yanıtla #8 : Kasım 10, 2012, 05:43:58 »
Bende bu MEGAN1 lerin 1.6 sının methini duydum. Hemde sedan. Ancak bu 2.0 motor 1.6 ya göre fiyatı düşük, iyi araştırın derim ben.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Rav 4
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
fatih bey  daha önceleri bir megan faciası yaşamış biri olarak diyorumki kesinlikle uzak durun hem kullanırken hem satarken baş ağrıtır.siz tavsiyelere uyun carina alın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 254 kere teşekkür etti
  • 720 kere teşekkür edildi
kardeşim gönül istiyor ki kocaman motorlu süper konforlu arabalar alalım ama bu araba hakkında bende iyi bişey söyleyemeyeceğim...

arkadaşım ailesi için almıştı, inanılmaz sorunlar çıkartmış. sonra bütün elektrik tesisatını değiştirmek gerekmiş..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
fatih bey  daha önceleri bir megan faciası yaşamış biri olarak diyorumki kesinlikle uzak durun hem kullanırken hem satarken baş ağrıtır.siz tavsiyelere uyun carina alın

:)
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Bir abim bu megane sahibiydi. Uzun yıllar kullanmıştı bu aracı ve zamana yayarsak düzenli bir şekilde arıza çıkarıyordu. Kliması verimsizdi, frenleride pek iyi değildi. Yol tutuşu olarak trafik kuralları çerçevesinde giderseniz yeterli ama eğer o 2.0 motor cazibesine kapılıp hız yaparsanız ilk virajda tersine döndürüyor arabayı. Bence daha sağlam markalara yönelin derim toyota - honda gibi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Bir abim bu megane sahibiydi. Uzun yıllar kullanmıştı bu aracı ve zamana yayarsak düzenli bir şekilde arıza çıkarıyordu. Kliması verimsizdi, frenleride pek iyi değildi. Yol tutuşu olarak trafik kuralları çerçevesinde giderseniz yeterli ama eğer o 2.0 motor cazibesine kapılıp hız yaparsanız ilk virajda tersine döndürüyor arabayı. Bence daha sağlam markalara yönelin derim toyota - honda gibi...
Japondan şaşma diyorsun, bende aynen öyle diyorum tabii, ama bu megane hakkında bilgim yok. Toyota Avensis 1998-2002 arasıda bakabilirsiniz. Amcam da vardı, yakıtı hakkında bilgim yok ama çok iyi gidiyordu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Araç: Başka Marka
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
megane 1 kimse sevmiyor sanırım ama. yorum yazanlardan sadece 1 kaç kişi abimde vardı falan demiş. bizzat kullanan biri olarak megane 1 piyasası hala çok iyidir. satışa koy çok kolay satılır. araba temiz bakımlı olduktan sonrada arıza yapmaz. bu forumu anlayamadım gitti zaten japon arabaları özellikle toyota sanki allah yapısı arıza çıkartmaz deniliyor. yol tutuşuda corolladan iyidir merak etmeyin. daha önce 1 2 kez denemişliğim var. megane 2 gibi taklacı güvercin değil. sağlam bir gidişi var. tek sıkıntısı bana göre it kayada oturuyormuşsun gibi bir his var. onun haricinde alınır binilir bir araçtır. 2.0 motoru aslında sadece satarken sıkıntı yaratır. malum vergi diliminden dolayı...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Klawyene sağlık ismail karedeş, duygularıma tercuman olmuşsun
ne o öyle toyota da toyota toyota da toyota, başka marka yok sanki
ama renoyu savunmana katılamayacağım, dünyanin en kötü en basit en berbat arabalarıdır renolar
kendi ülkesi Fransada bile listenin en sonunda , citröen- peguot falan fersah fersah ilerde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
megane 1 kimse sevmiyor sanırım ama. yorum yazanlardan sadece 1 kaç kişi abimde vardı falan demiş. bizzat kullanan biri olarak megane 1 piyasası hala çok iyidir. satışa koy çok kolay satılır. araba temiz bakımlı olduktan sonrada arıza yapmaz. bu forumu anlayamadım gitti zaten japon arabaları özellikle toyota sanki allah yapısı arıza çıkartmaz deniliyor. yol tutuşuda corolladan iyidir merak etmeyin. daha önce 1 2 kez denemişliğim var. megane 2 gibi taklacı güvercin değil. sağlam bir gidişi var. tek sıkıntısı bana göre it kayada oturuyormuşsun gibi bir his var. onun haricinde alınır binilir bir araçtır. 2.0 motoru aslında sadece satarken sıkıntı yaratır. malum vergi diliminden dolayı...

megane 2 den kat kat sağlamdır da megane 1 renonun bence efsane kasalarından bırı
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Bencede bi Carina , Corona bakmanızı tavsıye ederım. Sahsen  Megane 1 lerın tipini hıc sevmıyorum.
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
reno zaten çok kötü , megane ise onun'da yüz karası
cilio sümbül bile daha iyi yawv

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi

Sevmemek değil. Sonuçta etrafımızda gördüklerimizi aktardık. Aynı iş yerinde yıllarca çalıştığımız ve yüzlerce kez binip kullandığım 98 model megane 2.0 RXT modeli yıllar boyunca sırasıyla rölanti sorunu, cam modülleri arızası, ateşleme arızası, klima arızası, hidrolik direksiyon arızası, kadran arızası, zayıf frenleri ve mecbur kalındığında yapılan ani manevralara karşı zayıf direnci gibi sorunlarla kullanıcısını yeterince sıktı.

Megane 1 olarak 2.0 motoru özellikle diğer araçlara nazaran daha zor satılan araçlardır. Bir toyota corollaya nazaran, bir ford focus ya da bir accent'e nazaran daha geç satılan modeldir. Ama elbette bi şekilde satılır.

Sonuçta renault yıllardır bu işi yapan, bilinen, kendini bir şekilde ispatlamış bir firma. Yaptığı arabalar yollarda dökülecek değil.

Fanatik japonculardan değilim. Ama toyota kullanıpta arızalarından bıktım diyen hiç kimseye rastlamadığım gibi megane kullanıpta isyan eden onlarca kişi gördüm bizzat.