0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konforlu bişey istiyorsanız carina alın derim renoya yaklaşmayın
corollanın 1.6 ile performansı meganın 2.0 performansından dahah yüksek öncelikle bunu söyleyim yakıt olarak ekonomık olmadığını ve vergisininde pahalı lucagını düşünüyorum.Bu araclar çok güzel size 1.6 olanını tavsiye ederi.2.0 boş yani konforlu bişey istiyorsanız carina alın derim renoya yaklaşmayın
fatih bey daha önceleri bir megan faciası yaşamış biri olarak diyorumki kesinlikle uzak durun hem kullanırken hem satarken baş ağrıtır.siz tavsiyelere uyun carina alın
Bir abim bu megane sahibiydi. Uzun yıllar kullanmıştı bu aracı ve zamana yayarsak düzenli bir şekilde arıza çıkarıyordu. Kliması verimsizdi, frenleride pek iyi değildi. Yol tutuşu olarak trafik kuralları çerçevesinde giderseniz yeterli ama eğer o 2.0 motor cazibesine kapılıp hız yaparsanız ilk virajda tersine döndürüyor arabayı. Bence daha sağlam markalara yönelin derim toyota - honda gibi...
megane 1 kimse sevmiyor sanırım ama. yorum yazanlardan sadece 1 kaç kişi abimde vardı falan demiş. bizzat kullanan biri olarak megane 1 piyasası hala çok iyidir. satışa koy çok kolay satılır. araba temiz bakımlı olduktan sonrada arıza yapmaz. bu forumu anlayamadım gitti zaten japon arabaları özellikle toyota sanki allah yapısı arıza çıkartmaz deniliyor. yol tutuşuda corolladan iyidir merak etmeyin. daha önce 1 2 kez denemişliğim var. megane 2 gibi taklacı güvercin değil. sağlam bir gidişi var. tek sıkıntısı bana göre it kayada oturuyormuşsun gibi bir his var. onun haricinde alınır binilir bir araçtır. 2.0 motoru aslında sadece satarken sıkıntı yaratır. malum vergi diliminden dolayı...