0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün canım sıkıldı corollamla sehir turu yaparken seat leonun biri geldi çarptı kaçtı bişeyde yapamadım adam kayboldu poliste öyle izledi . kapı ve çamurluğumun hali bu boya olmadan değişme olmadan kurtarabilirmiyiz vakumla felan ? nazar değdi resmen ya :S
Cok gecmis olsun. Dun bende onde duran araca arkadan carptim Logo iptali yaptim fotolari cekeyim yayinlayacam.
Keşke daha düzgün bir kaportacıya gitseyin,en azından o kadar dalga olmazdı .Ben kendi aracımda yaptırdığım için tecrübeliyim.Geçmiş olsun.
geçmiş olsun.. böylede binilir derseniz binin bence.. boyalı diye değerini düşük sayıyorlar
bence boyat öyle gezmektense ne olcak sanki satarken gösterirsin adama fotoları ....
ya boyat ya sat
Geçmiş olsun. Bence boyatın gitsin, millet boyasız araba alacak diye siz hergün orayı görüp aracınızdan soğuyacaksınız.Sonuçta araba bu gelinlik kız değil
Esenyurt Fatih Oto sanayi sitesinde Volkan diye bir genç kaporta ustası var internette göçük sihirbazı olarak ararsanız bulursunuz. Göçükleri düzeltiyor.Ben sağ kapıyı düzelttirdim.