0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cantekin öncelikle geçmiş olsun. Bence boyatmak ile bu şekilde binmek arasında satarken bir fark olmayacak. Alacak olan bu şekilde de fiyat kırmaya çalışacak. Bir çok arkadaşın dediği gibi adam gibi bir kaportacıya ya da servise git ve yeniden yaptır. Senin için rahat etsin. Araba demek altın gibi durduğu yerde para getirecek demek değil ki. Her durumda fiyatı düşüyor. Senin başına da böyle nahoş bir durum gelmiş. Sadakana say. Bu arada plakasını alamadın mı? Alsaydın polise tutanak tutturup direk şikayet edebilirdin. Şikayet ettiğinde vurup kaçtı dersen mahkeme direk 500 Tl ceza ile başlıyor.
Boyat gitsin. Aracın km olmadıktan sonra boyaya pek onem vermıyorlar. Bizim eski araçta Kaput kapı ve çamurluk boyalıydı ama km cok dusuktu sıkıntı olmadı pıyasa degerınde sattık.
Bilader kadirlide leonların sayısı belli ve kimin ne olduğu belli git sor bir yıkamacıya böyle bir araç bana vurup kaçtı diye sana kim olduğunu söylesinler.
Bence boyat. İnternette bir tane Avensis ilanı gördüm, kaza yok, boya yok, değişen yok. 103 bin km. Dikkatimi çekti ve bakmaya gittim. Arabanın arka çamurluk ezilmiş yağmurdan falan paslanmış. Marşbiyel yere doğru sarkıyordu almadım. Neymiş boyatırsa değer kaybedermiş Sonra koltuklar deri, şoför koltuğu krem renginden siyaha doğru gitmeye başlamış. Gittim 24.750 TL'ye 3 parça boya olan, kaza ve değişen olmayan 158.000km de Avensis aldım. Sonra o arabayı internette takip etmeye başladım, en son fiyatı 23.000 a düşmüştü. Adama mesaj atacaktım, şimdi değer kaybetmedi mi? diye.
Geçmiş olsun öncelikle..Fiyatı düşcek diye öyle dolanmaya gerek yok bence..Fotoğraflarla mevcut durum zaten alan istediğiniz fiyata alır almayanda almaz satılmayacak mal yok ya 3 tane döküntü sattım..
cantekin bey, sonuçta sıfır ayarında bir arabaya biniyorsunuz, yerinizde olsam eskisi gibi yaptırırdım, zira aracınızı hergün bu şekilde görmek can sıkıcı bir durum olmalı, güzelce fotoğraflayıp boyatın, satışta sıkıntı vereceğini sanmam...
haklısnız yamuk yamuk binilmiyor gerçekten. ya ayrı bir sorum olucak bide kapıyı düzelttikten sonra sac da esneme oldu galiba kapı açılıp kapanırken sallanıyor ses yapıoyor boş tenekeye vurduğunda çıkan ses gibi tok tok ses çıkıyor bu geçici mi kalıcımı ? boyatırsam macun sürdüklernde gider mi ses ?
sen bence kendine başka bir kaportacı bul ona git göster bir daha bizzat ben işçiliği hiç beğenmedim
Yani, adam 23.000TL ye düştü. Aynı arabayı 3 parça boyatan adam 24.750TL ye sattı. Yani benim getzde de boya vardı.
ee tabi boyatınca daha temiz görünüyor yani yamuk durmasından daha iyi geliyor göze getz de zaarar ettin mi ?
2 parça boyattım 2 sene bindim. 16.000TL ye almıştım. 15.750TL'ye verdim.
anladım. ben bir sene önce aldım 41.500 e . boyasız haline 39 verdiler. şimdi boyatırsam bir parça boya olucak 38500 civarı veririm heralde ?
Aslında ufak tefek boyaların bir önemi yok. Yeter ki 4-5 parça boyaya çıkmamaya çalış.
yarın bir internete koyayım bakalım bir fiyat yoklaması yapaym. 38.500 üstü verirlerse veririm hazır birikmiş paramda varken yeni astra sedan yada yeni avensis almayı düşünüyorum. çünkü soğudum arabamdan
Hayırlısı olsun.