Gönderen Konu: Kaza Yaptım :(  (Okunma sayısı 4027 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaza Yaptım :(
« Yanıtla #20 : Kasım 02, 2012, 03:45:39 »
Bilader kadirlide leonların sayısı belli ve kimin ne olduğu belli git sor bir yıkamacıya böyle bir araç bana vurup kaçtı diye sana kim olduğunu söylesinler.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 02, 2012, 03:45:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 02, 2012, 14:07:23 »
Bence boyat. İnternette bir tane Avensis ilanı gördüm, kaza yok, boya yok, değişen yok. 103 bin km. Dikkatimi çekti ve bakmaya gittim. Arabanın arka çamurluk ezilmiş yağmurdan falan paslanmış. Marşbiyel yere doğru sarkıyordu almadım. Neymiş boyatırsa değer kaybedermiş Sonra koltuklar deri, şoför koltuğu krem renginden siyaha doğru gitmeye başlamış. :)

Gittim 24.750 TL'ye 3 parça boya olan, kaza ve değişen olmayan 158.000km de Avensis aldım.

Sonra o arabayı internette takip etmeye başladım, en son fiyatı 23.000 a düşmüştü. Adama mesaj atacaktım, şimdi değer kaybetmedi mi? diye. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 02, 2012, 15:14:07 »
Geçmiş olsun öncelikle..Fiyatı düşcek diye öyle dolanmaya gerek yok bence..Fotoğraflarla mevcut durum zaten alan istediğiniz fiyata alır almayanda almaz satılmayacak mal yok ya 3 tane döküntü sattım..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 02, 2012, 16:38:28 »
cantekin bey, sonuçta sıfır ayarında bir arabaya biniyorsunuz, yerinizde olsam eskisi gibi yaptırırdım, zira aracınızı hergün bu şekilde görmek can sıkıcı bir durum olmalı, güzelce fotoğraflayıp boyatın, satışta sıkıntı vereceğini sanmam...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 02, 2012, 22:20:02 »
Cantekin öncelikle geçmiş olsun. Bence boyatmak ile bu şekilde binmek arasında satarken bir fark olmayacak. Alacak olan bu şekilde de fiyat kırmaya çalışacak. Bir çok arkadaşın dediği gibi adam gibi bir kaportacıya ya da servise git ve yeniden yaptır. Senin için rahat etsin. Araba demek altın gibi durduğu yerde para getirecek demek değil ki. Her durumda fiyatı düşüyor. Senin başına da böyle nahoş bir durum gelmiş. Sadakana say. Bu arada plakasını alamadın mı? Alsaydın polise tutanak tutturup direk şikayet edebilirdin. Şikayet ettiğinde vurup kaçtı dersen mahkeme direk 500 Tl ceza ile başlıyor.

Teşekkür ederm abi. haklısın aslında boyatsamda boyatmasamda bi fark olmayacak en iyisi boyatmak. plkayı alamadım önüme araba geçti. :(

Boyat gitsin. Aracın km olmadıktan sonra boyaya pek onem vermıyorlar. Bizim eski araçta Kaput kapı ve çamurluk boyalıydı ama km cok dusuktu sıkıntı olmadı pıyasa degerınde sattık.

boyatcam  mecburen ztn . km 24 binde  boyatıp yarın internete koyucam bakalım ne fiyat biçecekler .  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Kasım 02, 2012, 22:25:48 »
Bilader kadirlide leonların sayısı belli ve kimin ne olduğu belli git sor bir yıkamacıya böyle bir araç bana vurup kaçtı diye sana kim olduğunu söylesinler.

baktık sorduk soruşturduk. sanayiye baktık 2 gün ama yok araç . kaza yaptığım yerde bi adam vardı 10 plakaydı dedi büyük ihtimal tatile gelmişti ve gitti :(

Bence boyat. İnternette bir tane Avensis ilanı gördüm, kaza yok, boya yok, değişen yok. 103 bin km. Dikkatimi çekti ve bakmaya gittim. Arabanın arka çamurluk ezilmiş yağmurdan falan paslanmış. Marşbiyel yere doğru sarkıyordu almadım. Neymiş boyatırsa değer kaybedermiş Sonra koltuklar deri, şoför koltuğu krem renginden siyaha doğru gitmeye başlamış. :)

Gittim 24.750 TL'ye 3 parça boya olan, kaza ve değişen olmayan 158.000km de Avensis aldım.

Sonra o arabayı internette takip etmeye başladım, en son fiyatı 23.000 a düşmüştü. Adama mesaj atacaktım, şimdi değer kaybetmedi mi? diye. :)

olan oldu artık kısmetimizde varmış diyelim boyatcam yarın gidip . :)

Geçmiş olsun öncelikle..Fiyatı düşcek diye öyle dolanmaya gerek yok bence..Fotoğraflarla mevcut durum zaten alan istediğiniz fiyata alır almayanda almaz satılmayacak mal yok ya 3 tane döküntü sattım..

teşekkür ederm. boyatıcam  çok soğuyorum ççünkü araçtan yarın internete de koyucam bakalım fiyat ne diyecekeler. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Kasım 02, 2012, 22:28:03 »
cantekin bey, sonuçta sıfır ayarında bir arabaya biniyorsunuz, yerinizde olsam eskisi gibi yaptırırdım, zira aracınızı hergün bu şekilde görmek can sıkıcı bir durum olmalı, güzelce fotoğraflayıp boyatın, satışta sıkıntı vereceğini sanmam...

haklısnız yamuk  yamuk binilmiyor gerçekten. ya ayrı bi sorum olucak bide kapıyı düzelttikten sonra sac da esneme oldu galiba kapı açılıp kapanırken sallanıyor ses yapıoyor boş tenekeye vurduğunda çıkan ses gibi  tok tok ses çıkıyor bu geçici mi kalıcımı ?  boyatırsam macun sürdüklernde gider mi ses ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 02, 2012, 22:46:05 »
haklısnız yamuk  yamuk binilmiyor gerçekten. ya ayrı bir sorum olucak bide kapıyı düzelttikten sonra sac da esneme oldu galiba kapı açılıp kapanırken sallanıyor ses yapıoyor boş tenekeye vurduğunda çıkan ses gibi  tok tok ses çıkıyor bu geçici mi kalıcımı ?  boyatırsam macun sürdüklernde gider mi ses ?
sen bence kendine başka bir kaportacı bul ona git göster bir daha bizzat ben işçiliği hiç beğenmedim
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 02, 2012, 22:58:34 »
Yani, adam 23.000TL ye düştü. :) Aynı arabayı 3 parça boyatan adam 24.750TL ye sattı. Yani benim getzde de boya vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Kasım 02, 2012, 23:01:41 »
sen bence kendine başka bir kaportacı bul ona git göster bir daha bizzat ben işçiliği hiç beğenmedim

kadirli ilçesinde oturuyorum ilçede usta az sayıda yani osmaniye merkeze yada adanay gidip oraların en iyi ustasını bulup onlara göstereyim bide boya gerekecek derlerse eğer yine boyatırız . yinede başka ustalara göstermek daha mantıklı evet. bunu yapan usta hem içten hem dıştan vurdu çekiçi içim gitti resmen bide buna boya gerekecek yoksa olmaz deyip durdu bende hele bi düzelt sonra boyatırırz dedikçe adam yok olmaz boyancak diye üstelemeye başladı boya yaparsa daha fazla para alacak ya  türk insanı işte ne yaparsın elinden gelse komple boyar para almak için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Kasım 02, 2012, 23:03:23 »
Yani, adam 23.000TL ye düştü. :) Aynı arabayı 3 parça boyatan adam 24.750TL ye sattı. Yani benim getzde de boya vardı.

ee tabi boyatınca daha temiz görünüyor yani yamuk durmasından daha iyi geliyor göze :) getz de zaarar ettin mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 02, 2012, 23:04:14 »
ee tabi boyatınca daha temiz görünüyor yani yamuk durmasından daha iyi geliyor göze :) getz de zaarar ettin mi ?
2 parça boyattım 2 sene bindim. 16.000TL ye almıştım. 15.750TL'ye verdim. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Kasım 02, 2012, 23:08:53 »
2 parça boyattım 2 sene bindim. 16.000TL ye almıştım. 15.750TL'ye verdim. :)

anladım. ben bi sene önce aldım 41.500 e . boyasız haline 39 verdiler. şimdi boyatırsam bi parça boya olucak 38500 civarı veririm heralde ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 02, 2012, 23:12:34 »
anladım. ben bir sene önce aldım 41.500 e . boyasız haline 39 verdiler. şimdi boyatırsam bir parça boya olucak 38500 civarı veririm heralde ?
Aslında ufak tefek boyaların bir önemi yok. Yeter ki 4-5 parça boyaya çıkmamaya çalış. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Kasım 02, 2012, 23:16:31 »
Aslında ufak tefek boyaların bir önemi yok. Yeter ki 4-5 parça boyaya çıkmamaya çalış. :)

yarın bi internete koyayım bakalım bi fiyat yoklaması yapaym. 38.500 üstü verirlerse veririm hazır birikmiş paramda varken yeni astra sedan yada yeni avensis almayı düşünüyorum. çünkü soğudum arabamdan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Kasım 02, 2012, 23:18:56 »
yarın bir internete koyayım bakalım bir fiyat yoklaması yapaym. 38.500 üstü verirlerse veririm hazır birikmiş paramda varken yeni astra sedan yada yeni avensis almayı düşünüyorum. çünkü soğudum arabamdan :)
Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Kasım 02, 2012, 23:22:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 03, 2012, 18:43:52 »
Macun sürmeden düzelten yerler var...Kadirlide varmı bilmiyorum ama kadirlinin en iyi kaportacısı Necati ustadır aklında bulunsun...Fazla zaman kaybetme havalar yağışlı ve nem çok paslanmasın sonra :D
Ayrıca ben olsam o arabayı satmam daha uzun uzun binersin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Kasım 03, 2012, 21:41:30 »
gecen sene iyi para vermişsin 2009 makyajsız kasa eleganta 41 500 iyi para vallahi.bu sene zor satarsın o fiyata
2011 d4d Corolla