0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut Volvo S40 1.6 dizelin 20 bir bakım maliyetyi ve parça fiyatlarına bakarsan toyotaya şükredersin
Verdigim tüketim bilgilerini göstergeye göre yapmadım Sercan 660 km yol yaptım 45,67 Lt mazot aldı ordan söyledim. Yazın 6.1 seviyesinde giderdi gecen Kista max 6.8 gördüm. Sanırım buaralar sert kullandım arabayı birde diyorum ya bakım zamanı da geldi. Ondandir heralde malum filtreler pislik içindedir. Anlayamadığım kıs şartlarında 5.6 Lt nasıl yapılır? Çhipten mı Mahmut yoksa gaza hiçmi basmıyorsun ?
Dr. AURIS'ten sevgiler.
Abi çok yakmış . Benim rekorum 3.8 idi yanlış hatırlamıyorsam .
Eyvallah Mahmutcum sağol varol, ee bir farkimiz olsun ama degil mi? Valla rekor degil benimde 3.5 cok gordum. Ama bu degerde cok iyi. Masallah.
Aynen abi . İnşallah biraz da yakıt ucuzlar eskiden mazotla benzin arasında neredeyse yarı yarıya fark vardı . Ne zaman ki dizel araçlar çoğaldı fark yavaş yavaş kapandı ve şimdi neredeyse aynılar .Ben böyle giderse bundan sonraki aracımı benzinli almayı düşünüyorum .
En güzelini yaparsın Mahmut. Ben de benzinli alacağım baktım çok yakıyor takacağım LPG yi.
Valla ben Benzinli arac almayi dusunuyorum ileride ama performans araci olarak almayi dusunuyorum. Km'yi fazla yaptigim icin Dizel olmazsa olmazim benim.
Parasinda degil bea, alacagim arac 30.000Tl'lik ikinci el bisiler olacak maksimum, bir iki dokunustan sonra pisttlerde boy gosterecek.Bencede mantikli Merso artik aralarinda cok fark yok maddi acidan.
Abi 30000 küçümsenecek bir para değil . Allah daha çok versin umarım her şey gönlünüzce olur .
Kucumsemedim zate , piyasaya baktigin zaman 2000 1997 arasi STI'lar 45.000lira o paralari istiyorlar yani genellemeye gore benim butce bir hayli altta kaliyo.
Abi tabi almak istediğiniz aracı bilmediğim için genel bir yorum yaptım . Umarım istediğiniz gibi bir araç alırsınız .Yalnız aracı aldıktan sonra pist videolarını görmek isteriz .