0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazı şirketler cam onarımı yapıyor bir sorun belki halledebilirler .
Daha önce hiç duymamıştım bir araştırayım çok teşekkür ederim
Bulunduğunuz yerde auto king varsa aracı bir gösterin derim belki mini onarımdan hallederler .http://www.autoking.org/mini_onarim_on-cam-onarimi-(wr)_30.html
Aracı satarken camın degıstıgı bellı olucak dıye endıse edıyorsunuz sanırım fakat bunun pek onemı yok (cam için) elınızde resım olsun olurda en kıl bırı ıle karsılasırsınız satısta onu gosterırsınız sorar ıse ... Kasko sırketlerı yılda 1 kez ucretsız ve kasko bozulmadan onarım yapıyor on cam ıcın bılgıne.
Merhaba Berk bundan yaklaşık 2 hafta önce benim aracıma bir tırın taş sıçratması sonucu camımda böyle bir iz oluştu. Dün servise gittim 750 lira gibi bir mebladan bahsettiler anında kaçtım. Fakat servisin bana dediği "bir tehlike oluşturmaz sizin için ama göz zevkinizi bozuyorsa değiştirin". Bu şekilde 300 km yol yaptım(şehirler arası) ve yolda müthiş bir yağmur vardı çok şükür bir sorun olmadı.
Benimki bukadar büyük değil aslında rahatsız eden konu göz zevkim. Sizede geçmiş olsun ayrıca. auto king'e de en kısa zamanda uğrayacağım
Auto king den faydalanmak için kaskonuzun mini onarım teminatı olması lazım yoksa ücretli yaparlar.
Eğer boyutu çok büyük değilse bırak nazarlık olarak kalsın bu resimdeki çatlakla birlikte benim cam 3. yarasını aldı diğer ikisi bundan küçük ama can sıkmıyor değil. Sizlere tavsiyem eğer aracınızı çok seviyorsanız ve Erzurum taraflarına yolunuz düşerse karşıdan bir araç geldiğinde mümkün olduğunca sağ şeritten gidin ve arabaların sizi sollamasına asla müsade etmeyin. Aracımın kaputundaki taş izlerine rütuş yapmak 1 saatden fazlasını aldı.