Gönderen Konu: Ön Camdaki Çatlak  (Okunma sayısı 5409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Ynt: Ön Camdaki Çatlak
« Yanıtla #20 : Ekim 12, 2012, 02:06:29 »
Kardeşim hemen bir düzgün bir camcinin yolunu tut. Yeni oluşmuş çatlaklar için özel onarim kitleri var. 40-50 liraya yapiyorlar ben yaptirmistim. Üzerinden zaman gecmemesini istiyorlar. Gecmis olsun.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 12, 2012, 02:06:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı olmak ayrıçalıktır
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 12, 2012, 03:12:30 »
hocam en temızı gıdıp kaskondan camı ucretsız olarak degıstır kafan rahat olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 12, 2012, 18:22:59 »
Kardeşim hemen bir düzgün bir camcinin yolunu tut. Yeni oluşmuş çatlaklar için özel onarim kitleri var. 40-50 liraya yapiyorlar ben yaptirmistim. Üzerinden zaman gecmemesini istiyorlar. Gecmis olsun.

en kısa zamanda götüreceğim teşekkürler.
2000 şahin 1.4 i.e > 2011 honda civic i-Vtec > 2012 toyota corolla D-4D Comfort > ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 14, 2012, 21:40:26 »
hocam benim vardı tamir ettirdim tamamen kaybolmadı ama çatlağın büyümüsi engellendi
ve kısmende olsa görüntü düzeldi ancak senin kaskon var
ön cam değişimini ücretsdiz yap benim arabayı yeni aldım ön cam değişikti
hemen anladım önemli değil artık çok doğal cam değişimi kasko avantajını kullanın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 20, 2012, 17:51:27 »
Bugün aracımı Auto King'e götürdüm. Hemen sıraya aldılar 2 dakika bişey sorabilmek için yarım saatten fazla bekledim. Camda atık olduğu için tamirinin mümkün olmadığını söylediler sadece çatlakları onarabiliyorlarmış. Çatlağı yok etsek bile camdaki çukur kalır dediler.
Ayrıca bilginize AXA sigortanın Auto King ile anlaşması yokmuş.
2000 şahin 1.4 i.e > 2011 honda civic i-Vtec > 2012 toyota corolla D-4D Comfort > ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 27, 2012, 03:03:43 »
Kardeşim bence özel bir camcıya gidip düşük bir meblağ ile müdahale yaptırarak ilerlemesini önle. Araba daha yeni hemen camı değştirme donanım seviyeni bilmiyorum ama kendiliğinden kararan dikiz aynan orjinal geri görüş filan varsa orjinal toyota camları dikiz aynasıyla birlikte değişiyo. Mersindeki bir arkadaşımda yaşadı cam dikiz aynası komple değişti. Bundan dolayı hemen değiştirme. Aradan bikaç yıl geçsin camda daha biçok çizik olacak vs vs. Bırak eskisin 2 3 yıl sonra değitir hem temiz olur hemde değiştirdiğine değer.
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 27, 2013, 18:17:00 »

Herkese iyi günler.Dün bizim aracında ön camına taş gelmiş ama bundan daha da küçük 2-3 mm kadar fazlada derin değil ama küçük sileceğin hemen üstünde.Auto King tavsiye edermisiniz?
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 27, 2013, 18:28:45 »
Herkese iyi günler.Dün bizim aracında ön camına taş gelmiş ama bundan daha da küçük 2-3 mm kadar fazlada derin değil ama küçük sileceğin hemen üstünde.Auto King tavsiye edermisiniz?
Tavsiye ederim fakat kırıklarda çok uzun süre geçmemesi gerekiyor.Arasıma toz,kum tanesi falan doluyor ve dolayısıyla işlem yaparken cam dağılabiliyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Şubat 27, 2013, 19:04:09 »
Tavsiye ederim fakat kırıklarda çok uzun süre geçmemesi gerekiyor.Arasıma toz,kum tanesi falan doluyor ve dolayısıyla işlem yaparken cam dağılabiliyor.
Daha dün oldu yeni yani.Peki siz yaptırdınız daha önce?
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 27, 2013, 19:19:38 »
Bende duymuştum bu tarz taş vuruklarına müdehale edildigini fakat  şöyle bir durum var .Eger cam direk çatlaksa zaten yapacak birşey yok esnedikçe çatlak büyür rahatsız eder.Benim size tavsiyem kaskonuzla görüşün serviste orjinal cam ile degiştirin çünkü aracı şeş kaza satarken problem yaratabilir düşüncesindeyim veya çatlagı resimleyin saklayın kaskonuusn anlaşmalı oldugu bir firmaya veya mümkünse servise degiştirtin
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Şubat 27, 2013, 19:24:14 »
Daha dün oldu yeni yani.Peki siz yaptırdınız daha önce?
Evet yaptırdım 3 cm çapında falandı kırık.Güzelce yaptılar çok hafif bir noktada kaldı onada çok dikkatli bakmazsanız belli olmuyor.Yaptırınca çatlak olarak yürümüyor en azından.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Şubat 27, 2013, 19:35:46 »
Evet yaptırdım 3 cm çapında falandı kırık.Güzelce yaptılar çok hafif bir noktada kaldı onada çok dikkatli bakmazsanız belli olmuyor.Yaptırınca çatlak olarak yürümüyor en azından.
Çatlak bile değil fotoğrafları eklerim derin çizik gibi 2-3 mm bişey.Mini onarımı da kapsar herhalde?Kasko poliçesini giderken yanımıza almamız gerekiyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 27, 2013, 19:37:54 »
ben auto king'e gittim kendi camımdaki hasar için yapamayız dediler. resimdeki kadar derin olmamakla birlikte ufak bir atık vardı iki yana dogruda yaklasık 2mm kadar çatlak vardı yapamayız dediler. İzmir kahramanlarda büyük bir camcı var adını hatırlamıyorum oraya götürdüm önce basınç uygulayıp test ettiler yürüyecekmi diye yürümedi daha sonra orayı bi magzemeyle doldurdu çok ufak izi kaldı ama tırnakla veya elle dokundunmu pürüzsüz bir yüzey var hatta 10lira gibi ufak bir paraya yapmışlardı. Tampondaki ufacık cizigi bile yaptırmam oraya ilgi alak olarak berbatlar üstüne birde terbiyesizlikleri var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Şubat 27, 2013, 21:14:29 »
Çatlak bile değil fotoğrafları eklerim derin çizik gibi 2-3 mm bişey.Mini onarımı da kapsar herhalde?Kasko poliçesini giderken yanımıza almamız gerekiyor mu?
Yanınızda olursa garantiye almış olursunuz.Bazen sistemsel sıkıntılar olabiliyor.Mini onarıma dahil(belirli ebata kadar tabi)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Şubat 27, 2013, 22:15:12 »
Yanınızda olursa garantiye almış olursunuz.Bazen sistemsel sıkıntılar olabiliyor.Mini onarıma dahil(belirli ebata kadar tabi)
Anlıyorum sağolun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '03
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 27, 2013, 22:49:23 »
izmir basmanede carglass var.ben orada yaptırmıştım.autoking te kesinlikle tamir edilemez denilen çatlağı carglass sıfır hata ile tamir etti.1 liradan büyük olmayan çatlakları tamir ediyorlar.50 tl aldılar.ama hiç belli değildi.bu carglass ın büyük illerde şubeleri var.daha sonra yolda karşıdan gelen eski bir renault 12 nin yan camı patlayıp parçalar benim cama fırlayınca benim cam farklı noktalardan çatladı.yani o cam bizim nasibimizden çıkmış.illaki değişmek istiyordu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Şubat 27, 2013, 23:00:15 »
izmir basmanede carglass var.ben orada yaptırmıştım.autoking te kesinlikle tamir edilemez denilen çatlağı carglass sıfır hata ile tamir etti.1 liradan büyük olmayan çatlakları tamir ediyorlar.50 tl aldılar.ama hiç belli değildi.bu carglass ın büyük illerde şubeleri var.daha sonra yolda karşıdan gelen eski bir renault 12 nin yan camı patlayıp parçalar benim cama fırlayınca benim cam farklı noktalardan çatladı.yani o cam bizim nasibimizden çıkmış.illaki değişmek istiyordu.

benim bahsettiğim yerde burasıydı işçilik süper.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mart 03, 2013, 00:01:39 »
Şunun yerini tam bi tarif edermisin, ihtiyaç durumunda eşi dostu götürebilelim
hatta mümkünse harita ekleyerek