0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler. Benim ustada iyi bir ustaya benziyor.yeni tanıştım ama çok samimi bir arkadaşım uzun zamandır bu ustaya gittiğini ve iyi anladığını söyleyince gittim.yoksa kolay kolay gitmem sanayiye. Önce enjektörlere bakacağını,bir kaç işlemden sonra en son subaplara bakacağını söyledi. genelde yüksek ısıdan dolayı subap lastiğinin zarar gördüğünü ve kaçırdığını söyledi.(böyle bir durum olabilir dedi)Aracın egzozunu kontrol etti,çalışırken hem gazda hem benzinde pıt pıt pıt diye ses geliyor.ben de son zamanlarda farketmiştim.yarın gidip göreceğim bakalım ne olacak?inş iyi sonuçlanır...
Arkadaşlar bugün usta arabayı alıp kontrol etti iyice.enjektörlerde sorun yok.subap yakmış dedi.aracn performansı da çok düşük dedi.kendi arabası eski kasa laguna.benim arabamla arasında çok fark var dedi.subap,subap lastikleri ve silindir kapak contası istedi.ben de araştırdım biraz.servis 980tl dedi.istanbulda 205tl,adanada 435tl fiyat ve verdiler. orijinal demediler.yerli üretim.servisin fiyatı çok geldi açıkçası. adanadaki markası sübsan ve kalitelidir,garantilidir diyor.ne yapacağmı bilemedim???SÜBSAN hakknda bilgisi olan var mı?
Ne yapacağımı bilmiyorum şuan!Çok canımı sıktı bu olay.motorun açılacak olması çok tedirgin ediyor beni.
evet aynen böyle bir titreme