0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Performansta düşüş var mı senin araçta?
Hayır canavar gibi. Hatta geçen bol bol hızlanma denemesi yaptım. Beklediğimden çok daha iyi gitmişti. Ben bu titremenin şu değişken subap zamanlamasının bir hatası olarak görüyorum. Sanki bir yerlerde program hatası var gibi. Çünkü motor saat gibi hiç sorunu yok ama rölantı ayarsızlığı var. Avensis kullanıcılarıda biraz pasif kalıyor internet aleminde. En azından google'dan avensis rolanti sorunu hakkında pek bişeye ulaşamadım ben. Google çeviriyle aradım durdum ama onda da sonuca ulaşamadım.
geçen bir arkadaşımın corollasıyladım rölantide araba bariz titriyordu git bir ustaya göster dedim 4000 lira masraf çıktı subaplar erimiş
bu titreme sorununu, sorun olarak görmeyip araçlarımızı bu şekil kullanırsak fazla acı hissetmeyiz galiba. VVT-İ motorun kronik sorunu diyip geçeceğiz artık.
benim aracımda da titreme vardı ara sıra rolati birden düşüp aşırı titremeye başlıyordu sonrasında motor arıza lambası yakıyordu. aracım otomatik olduğu için ışıklarda boşa alıyordum. sonra würth enjektör temizleyici attım bir nevi carbon clean işlemi araç hem düzeldi hem arıza lambası yakmıyor hemde yakıt düştü. bence bu işlemi deneyip düzelmezse motor açtırın... sonuçta araç yakıttan dolayı çok nazik
Heralde masrafı yapınca kendine gelir:)
Titreme bu şekilde mi? Toyota Avensis 1AZ-FSE vibes near 600 rpm
d4 motorların bir coğunda bu problemin olduğunu gördüm zamanında yaşadığım hararet problemi sonrasında..Yalnız benim arabada özellikle soğuk havalarda marşı çok geç alma, hatta bazen almama 1-2 dakika uğraşım gerekebiliyordu. düzensiz bir rolanti, motor ısınana kadar çok düşük performans.. vs. sizde de ilk çalıştırmada bu problemler gerçekleşiyor mu?
galiba aracınızda bir problem var . bende nadiren de olsa marşı geç alma ( bu geç alma en çok 5-6 saniye devam ediyor.) araçtaki titremeden malesef muzdaribim. daha önceleri hem benzinde hem de lpg de titreme oluyordu. enjektör temizleyici kullandıktan sonra benzindeki titreme yok oldu fakat lpg motor titremesi ve rolantide dalagalanma oluyor. bu araçlar adeta " lütfen beni benzinle kullan " diyor. ayrıca bu soğuk havalarda yine bazen benzinden lpg ye geçme sırasında stop ediyor.
35000 km de lpg den dolayı subap yakmış daha bir yaşını doldurmamış bir insignia görmüştüm sanayide. Maalesef lpg benzine göre daha yüksek ısıda yaniyormus ateşleme sırasında. Buda doğal olarak metal olmayan aksamin erimesine ya da yıpranmasına sebep oluyormuş. Sonuçta bu araçlar benzinle test ediliyor lpg ile değil. Arızalar normal. Ayrıca lpg uyumu en iyi araçlardan biri de toyotadir. Diğerlerine göre daha az arıza verir. Inş. Büyük bir problem değildir.
Yabancı sitelerden araştırma yapmıştım google çeviri yardımıyla. Bunu çözebilen pek kimse yok. Yani bu böyle galiba. Bende de titriyor ama takılmıyorum fazla. İlk fırsatta bujileri, yakıt filtresini, contasını filan değiştirip boğaz kelebeğine filan baktırıcam. Şu adam bişeyler yapıyor mesela ve düzeliyor: Camry Idle Air Control Valve Cleaning