Çok başarılı abicim bence

ortam güzel olacak gibi görünüyor.
Neyseki gereksiz kişi ACD gelmiyor.
Allahımmm Sercan o sabah uyanamasın nolur yarabbiimmmm. Yinede kötü bişe diyemiyoruz serde insanlık var işte
ekmeğe çemen beyaz peynir ezme falan süreriz kızarmış ekmeğe ohoooo ohhh
Hande bu kouda sende birşeyler yazar gibisin

))))))))) Yapmayın kardeşim neyinize yetmiyor arpasuyu:)))))))))
Rakıyı başka zaman yaparız

İzmit tekneler balık restoranları falan diyorum hani
Hande bu kouda sende birşeyler yazar gibisin
))))))))) Yapmayın kardeşim neyinize yetmiyor arpasuyu:)))))))))
ben alkolü bıraktım abicim.... doğru yolu buldum durmak yok yola devam....
,Sen git hoptek oyna Angarada puu 
Hay maşallah hay maşallah

Yok ben izmirin yerel havası şamame oynayacağım
Gençler birazdan size kırmızı kart göstereceğim, muhabbetinize özelden devam edin.
Organizasyon konusunda Ahmet'in üstüne organizatör tanımam engin tecrübesinden faydalanmanızı öneririm.
Öncelikle bizim bir misafirimiz olabilir etkinliğin son durumu için bizden haber bekliyor. Yarın netleştirip bilgi veriyor olacağım.
Kişisel fikrim hazır kahvaltı masası olması lakin grubun uyumunu bozmam genel görüş orada kendimiz yapacaksak lojistik destek için plan yapmak gerek. Yine kişisel görüşüm alkol olmamasından yana, alkol olmadan da eğlenebiliriz diye düşünüyorum.
Ahmet'in dediği gibi yolumuzun üstünde ise biz direk mekana gelelim orada buluşalım. Saat konusunuda belirlemekte fayda var. Organizasyonun son durumunu, mekan, buluşma yeri, saati gibi konuları da ilk mesajın içinde güncellersek sayfalarında arasında gözden kaçabilir.
Tamamdır Ali abicim sustuk

Teşekkürlerimi sunuyorum bu arada

(KAtılamasamda)Şahsi fikrime gelince tercihim kendi hazırlayacağımız kahvaltıdır ancak ŞARTLARIN fikrine gelince bu işimizi çok zorlaştırır ve çok vaktimizi alır aynı günde 2 kendi hazırlayacağımız öğün vaktimizi sahipsiz eder ... Aynı şehirde olan bir grup olsak olabilirdi ancak böyle oldukça zor olur malum yol hali Allahtan ben gelmiyorum 70-80 km hızla
Mali abicim mekan linkteki mekan mı?
http://www.sakaryarehberim.com/others/sehir_yasam_rehberi_detay.php?id=1192
Ahmet linkteki mekana çok benziyor ama senin linkini verdiğin yerde çalışınca oluyor yazıyor len ben gelmem oraya
Ali abi saygılar

Amitim güzel yermiş hakkat fakat şunuda belirtmek isterim, kahvaltıyla biz uğraşırsak vakit kaybediceğimizi düşünüyorum ki İstanbula dönecekler Bursaya dönecekler vs. aktiviteler için zamankaybı olur, haksız mıyım?
Bu işe bugün bir karar verip son noktayı koymak gerek aksi taktirde pazar günü ne yaptığımızı bilmez şekilde bir birimize bakar dururuz.
Bu işe bugün bir karar verip son noktayı koymak gerek aksi taktirde pazar günü ne yaptığımızı bilmez şekilde bir birimize bakar dururuz.
Abicim karar çıkmasada Mali abinin her zaman yedek planı vardır.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum