0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bakalım kısmet olursa geliriz. Konuyu takip ediyor olacağım.
Hazırlıklar ne aşamada? 2 gün gebzedeyim... çok yemek yerim çok su içerim.... uyurken rahatsız edilmekten hoşlanmam ama Berenle birlikte yatabilirim Nagihanla da kalabilirim....
Herşey yolunda çünkü hiçbirşey yapmadım ))))))) program yapınca uyulamıyor. Şimdi özgürüz canımız ne isterse onu yaparız.
Ali abi kusuruma bakma bir önce mesajımda Ali diye hitap etmiş gibi olmuşum abi yazmayı unutmuşum kafam nerdeyse artık. abi yerine 2 kez gel yazmışım. Ali abi üzgünum
Abileri abisi programa olan duyarlılığın çok başarılı. Kahvaltı işine gelince benim oyum bizim hazırlamamız yönünde ismi lazım değil Syn Uyanık bu konuda çok başarılı Yeşilçam Delikanlısı olaraktan benden istediğiniz bir şeyler var mıdır? acep
Zaten Hande de katılacakmış caymak için bahane arıyorum
Yönetici Hande Bayram AnkaraDr Sibel Hanımefendi KocaeliDr.Mehmet Suözü ve hanımefendi eşi İstanbulDr. Belgin Hanımefendi İstanbulDr. Aslı Hanımefendi İstanbul Yönetici Mesut Akın ,Eşi ve Beren KocaeliYöneticim Ali Yıldırım ve Eşi Ankara Nagihan Uyanık KocaeliSercan Karabulut İstanbulGülsüm Gül ve misafirleri Bursa Ercümen Enes Koluman EskişehirTaylan Ercan Bintepe ÇanakkaleOktay Okyay Kocaeli Sertan Kullukçu İstanbulSeyit Güvenç AnkaraFatih Koçak AnkaraErdi Çetinbaş Akçakoca (birisi akçakoca nerey bağlı yazsın )Murat Can Akman İstanbulMurat iskefiyeli SakaryaMali Yıldız KocaeliToplam şimdilik kişi sayısı 27 Sayı rezervasyon için önem arzediyor.LİSTEYİ GÜNCELLEYELİM