0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sakaryadan izmite kaydı topantı oradan istanbul olur yakında Mali abi ankaradan gelirken izmit hangi çıkıştan çıkacaz birde açık adres varmı navigasyon için ?
Bakınız bir kaç mesaj öncesi Erdi ))))))))))))))) Sen en güzeli adapazarında çık d100 den gel zate özdilek yolun üzerinde.Sakaryadan 25 km sonra izmite 11 km kala 0 532 302 13 52 hertürlü kayıp üye yoldan toplanır:))))))))))))))))
...Murat Can Akman (Gelemeyebilir zira samsun yolcusu) İstanbulToplam şimdilik kişi sayısı 23 Sayı rezervasyon için önem arzediyor.LİSTEYİ GÜNCELLEYELİM
adapazarından çık, zira gölün etrafını dolaşmana ve yolu uzatmana gerek yok.yol yine bölünmüş ve otoban kalitesinde.
Göle sıfır bir tanıdığımın lokantası mevcut , dilerseniz sorabilirim kahvaltı + yemek olayınıı..
Abicim şimdi yardım babında birkaç şey eklemek isterim içim buruk bir şekilde Öncelikle sapanca gölü kıyısında çimenlik piknik yapabileceğimiz bir yer vardı (kahvaltı için söylüyorum masa ateş vs temin ediyorlar göle sıfır hatta -1 ) oranın numarasını vs bulursam eklerim...Eğer bu sapancada kahvaltı fikri kesin ise Ankara ekibinin özdileke kadar gitmesine gerek yok sanırım yukarıda yazıyorsada kaçırmışım affola
Mali abi balık yemek istiyorum Ayla sevmediği için eve balık girmiyor ve balığa hasret kaldım resmen ama Ayla için mangalda sucuk iyi olur sucuklarıda unutmayalım