Sakaryadan izmite kaydı topantı oradan istanbul olur yakında

Mali abi ankaradan gelirken izmit hangi çıkıştan çıkacaz birde açık adres varmı navigasyon için ?
valla kahvaltı ile falan uğraşamam dışarde kendin yap falan, çocuklu olan ağileleride düşünün arkadaşlar böyle olmuyor ama
Mali abi ankaradan gelirken izmit hangi çıkıştan çıkacaz birde açık adres varmı navigasyon için ?
Bakınız bir kaç mesaj öncesi Erdi

))))))))))))))) Sen en güzeli adapazarında çık d100 den gel zate özdilek yolun üzerinde.Sakaryadan 25 km sonra izmite 11 km kala 0 532 302 13 52 hertürlü kayıp üye yoldan toplanır:))))))))))))))))
Bakınız bir kaç mesaj öncesi Erdi
))))))))))))))) Sen en güzeli adapazarında çık d100 den gel zate özdilek yolun üzerinde.Sakaryadan 25 km sonra izmite 11 km kala 0 532 302 13 52 hertürlü kayıp üye yoldan toplanır:))))))))))))))))
Baktın bişe anlamamıştım abi şimdi oldu asıl adapazarı çıkış eski istanbul yolu devam şimdi alındı mesaj

Buda benim tel abi 0553 388 65 15
...
Murat Can Akman (Gelemeyebilir zira samsun yolcusu) İstanbul
Toplam şimdilik kişi sayısı 23 Sayı rezervasyon için önem arzediyor.
LİSTEYİ GÜNCELLEYELİM
Mali abi beni ismim neden bu kadar çoook sade kalmış?
adapazarından çık, zira gölün etrafını dolaşmana ve yolu uzatmana gerek yok.
yol yine bölünmüş ve otoban kalitesinde.
adapazarından çık, zira gölün etrafını dolaşmana ve yolu uzatmana gerek yok.
yol yine bölünmüş ve otoban kalitesinde.
o zaman benim hiç otoyola girmeme gerek yok düzceden devam o zaman eski yol

Toplantı için ortalama saat kaç gibi orada olacaz acaba ?
Özdilek Sakarya'dan bayağı yakın , bende gelebilirim belki
Abicim şimdi yardım babında birkaç şey eklemek isterim içim buruk bir şekilde
Öncelikle sapanca gölü kıyısında çimenlik piknik yapabileceğimiz bir yer vardı (kahvaltı için söylüyorum masa ateş vs temin ediyorlar göle sıfır hatta -1

) oranın numarasını vs bulursam eklerim...
Eğer bu sapancada kahvaltı fikri kesin ise Ankara ekibinin özdileke kadar gitmesine gerek yok sanırım yukarıda yazıyorsada kaçırmışım affola
Göle sıfır bir tanıdığımın lokantası mevcut , dilerseniz sorabilirim kahvaltı + yemek olayınıı..
Mali abi her ne kadar oylama olsada son karar sana aittir. Neticede organize eden sensin ve bu iş nasıl senin kolayına geliyorsa öle yaparsan biz de uyarız abicim.
Ahmet ve Eyüp'ten haber bekliyoruz o vakit
Her türlü fikre açığım

;Ne kadar ortak fikirde buluşursak o kadar iyi.
Bu arada 5-6 metrelik ip lazım elinde olan varsa getirsin.Biraz çocuklaşmak için lazım olacak. Öğlen yemegi için klasik mangal olacak dostlar.4 palamut 10 tl kaçırmayalım derim.
Alkol konusunda sadece bira olabilir arkadaşlar oda sınırlı olmak kaydı ile.Parçaları daha sonra toparlayacağız.Şu anda halen kahvaltıyı kendimiz yapalım şeklinde gidiyor.Her iki, durum içinde b planım var.
Göle sıfır bir tanıdığımın lokantası mevcut , dilerseniz sorabilirim kahvaltı + yemek olayınıı..
Eyüp yer konusunda bana bilgi verirsen sevinirim.Arkadaşıda ararsın ben gider görüşürüm şayet işin yoksa sende gel birlikte konuşuruz.Ben izmitten sen sakaryadan çık sapanca da buluşuruz.Senin için uyarsa yukarıda telefonum var
Abicim şimdi yardım babında birkaç şey eklemek isterim içim buruk bir şekilde
Öncelikle sapanca gölü kıyısında çimenlik piknik yapabileceğimiz bir yer vardı (kahvaltı için söylüyorum masa ateş vs temin ediyorlar göle sıfır hatta -1
) oranın numarasını vs bulursam eklerim...
Eğer bu sapancada kahvaltı fikri kesin ise Ankara ekibinin özdileke kadar gitmesine gerek yok sanırım yukarıda yazıyorsada kaçırmışım affola 
Buluşma yeri Seka su sporları tesisleri Ahmet.Orada masa, tuvalet,temiz su ve küçük bir market var.Mangal bildiğim kadarı ile yok ama oda sorun değil ızgara ve 3 taş tamamdır

Köylü olmak ne güzel yahu

)))))))) Tesis tellerle çevrili va araçalara kapalı olduğu için çocuklar içnde çok güvenli.Voleybol sahası var hatta mini futbol bile oynamak mümkün.Fakat sen yinede telefona bak.Kahvaltı için cazip olabilir.
Resimdeki kızım Denise yer söz ettiğim gideceğimiz yer
Tamam abi , biraz önce aradım ulaşamadım..
En kısa zamanda burdanda telefonlada bilgi vereceğim..
Mali abi balık yemek istiyorum

Ayla sevmediği için eve balık girmiyor ve balığa hasret kaldım resmen

ama Ayla için mangalda sucuk iyi olur sucuklarıda unutmayalım
Gelmeyen arkadaşlar karışmazsa seviniriz.