0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben benzinli araç almazdım bu saatten sonra ama dediğinizi paraya illa hatcback olmayacaksa Honda tavsiye ederim hatta Kemal Bey aracını satıyor
japonlar aşagı yukarı aynı.Yol sesi rüzgar sesi motor sesi izolasyondaki eksiklikler her japonda var.Sorunsuzluk ön planda ama bunlar da var maalesef.Almanında 102 beygirlik 8 valf motorunada o para yazık.Gene en iyisi 115 hp lik ecotech motorlu opel gibi.Ama suda var opellerinden elektrik arızasının çok oldugunu söylyüyorlar.Gel sen en iyisi civic dene.125 hp vtec..Kıza etek erkege vtec diyor kullanıcıları
ben cok gezdim dolastım inanın araba bulamadım eskı kasa bir civic aldım biniyorum.toyota bulsaydım temiz oda olabılırdi malasef yeni kasalarda pek iş yok.40 bin e yakın parayıda 90 lı yılların teknolojıyle üretilmiş motora vermeyin.sansızlıgınız auris olmus bence.
Ford focus dusundunuzmu pekı?
Yeni İ30 yada C4 de dusunulebilir.
Bir hyundai ya da citroen alacağım en son araba olurdu heralde. Belki kendilerini geliştirdiler ama o paraları hakettiklerini düşünmüyorum. Türkiye piyasasında pek tutulan araçlar da değil...Araç alırken satacağım zamanı da düşünmem gerekiyor yoksa binilecek ne arabalar var:)