0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir tahmin yürütiyim, sen bunların arasından astra'yı alırsın sonrada yine japona dönersin aha buraya yazıyorum
toyota almayın yahu ne yapacaksınız.. illet bir marka ... şaka bir tarafa ben listeden a3 öneririm.. fakat temiz bulamazsanız o paraya astra olabilir.. dikkat edin astra nın hatchback olanlarının düşük beygirli olanları 15 sn de yüz diyormuş.. sonra abooooo aurisimi geri verin demeyin ...
kamyonmu bu 15 sn 0-100 yapsın. uydurmaya bayılıyor millet ya astra j 0-100 videosu. Opel Astra (J) 1.6 ecoFLEX 115PS 0-100 km/h Beschleunigungtoplam video süresi 15 sn zaten.astra h Opel Astra H 1.6 0-100 Km/h )
teşekkür ederim videolar için...Zaten ben de dikkate almadım o arkadaşın dediğini Çoğu aracın teknik özelliklerini ezbere bilirim fabrika verisi 11.7 sn.
dikkate almayacaksanız neden yorum istiyorsunuz..ayıptır..Opel Astra 1.3 CDTi test - 8. ETAPvideodan izlediğimi söyledim.. kendi deneyimim bile yok.. yorumuma dikkat et.. düşük beygirli yazıyor
Belki yersiz olacak ama Cruze düşündünüzmü
Cruze alan deli divane oluyor kardeş.
Hayır cruze hiç düşünmedim çünkü bayide incelemiştim ve hiç beğenmedim. Astrayla arasında dağlar kadar fark var malzeme bakımından. Ayrıca cruze'un deli gibi benzin yaktığını söylüyor herkes...
Görüntü olarak takip ettiğimde göze hoş gelir sport bir havası var. Kullanmak kısmet olmadıda içine bindim stop halindeyken:) hoşuma gitmişti. Yaakıt konusunu bilmiyorum lpg dede çok etkilimi yakıtı? Cruze demek deli divane ediyor çok ilginç geldi.3 model arasında bence imaj olarak a3
opel in motorunu fiat ın yaptığından haberiniz var değilmi