0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Boya yaptırtma tabiki.İstanbulda isen bu konuda yardımcı olabilirim tanıdık ve işçiliği güzel usta var ezik göçük düzelten.
Geçmiş olsun. Artık dışarıda araba bırakmaya da gelmiyor. İki gün önce gayet geniş bir yere bıraktığım aracımın aynasına biri çarpıp geçmiş. Arabaya binerken aynanın içe doğru bükük olduğunu gördüm. Sinirlenmemek elde değil. Sizin aracınızda boyalık bir şey görünmüyor. Bu göçükleri bir şekilde hallediyorlar ama tekniğini bilemiyorum. Sanayide herhangi bir kaportacıya gösterebilirsiniz fikir almak açısından. Autoking de yapıyor bu düzeltmeleri. Kaskonuzda mini onarım hizmetiniz varsa Direkt Autoking e de gidebilirsiniz. Herhangi bir ücret almadan araçtaki hasara bakıp yapılabilecekler hakkında fikir veriyorlar. Yaptırmaya karar vermek size kalıyor.
20-30 tl ye yaparlar onu ya.Vakumla azcık çekecek.50 tl olsun hadi.
Gerçekten artık her yer dengesiz dolu. Geçenlerde Ankarada Ankamall da aracımı park ettim ve içinde arkadaşı beklemeye başladım. Yanıma bir transporter yanaştı. Ön kapı açıldı ve bir amca indi. İnerken kapıyı o kadar açtı ki benim aynaya vurdu. Ben de bir daha aynı dengesizliği yapmasın diye içeriden aynayı kapattım. Amca hiç istifini bozmadan döndü ve benim içeriden otomatik kapattığım aynayı kanırtarak açtı. Aracın şöförü ne inerken ne binerken kocamanı ikaz etmedi. Gel de her ikisine de kızma. Not: Ben arabanın içerisinde oturuyorum ve amcanın açtığı ayna da şöför tarafı aynası.
Heh işte aradığım cevap bu Ama bir cevaba daha ihtiyacım var. Bu fiyatlara (50-100 TL arasına) bunu kime nereye yaptırabilirim? Daha önce vakumla kaporta düzelttiren birisi varmı aramızda?
5-10 cm lik bir onarım için 250-300 TL bir masraf çıkarttı usta.Dolu izleri vs gibi işlemlerde kusursuz bir onarım yapıyor birçok kez şahit oldum .
Selamlar Volkan Bey. Nerede hangi usta? Gerçi tahmin ettiğim rakamın biraz üstünde bu rakam. Tek göçük için mi bu fiyat?
İst.Zeytinburnu tarafında usta ,işçiliği dahil bu rakamlar ortalama.Siz neredesiniz?
Ben İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum. Ancak işçilik dahil demişsiniz. Benimkinde boya olmayacak sadece düzeltme olacak boyası sağlam. Siz yine de bana o ustanın iletişim bilgilerini verirseniz sevinirim.
Rıdvan bey geçmiş olsun, konuyu tam net okuyamadım açıkcası ama Kaskonuzun anlaşması varsa Auto Kingde ücretsiz yapıyorlar hem de hasarsılzık vs gibi konulara girmiyor.