0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rıdvan bey geçmiş olsun, konuyu tam net okuyamadım açıkcası ama Kaskonuzun anlaşması varsa Auto Kingde ücretsiz yapıyorlar hem de hasarsılzık vs gibi konulara girmiyor.
Evet Sercan Bey, Autoking e gittim. Sırf çapı 5 cm den büyük diye mini onarıma dahil etmedikleri gibi boyasız olmaz dediler. Oysa boyasız yapılabilinecek bir işlem. Arabada gram boya yok Autoking e yaptırıp hem aracın boyasızlığının hem de kaskonun delinmesini istemedim. Vakumla yada başka yöntemle düzeltebilecek usta arıyorum. Sanayi de rastgele bir ustaya sordum boyasız 70 TL ye yaparım çok az iz kalır belli bile olmaz dedi ancak ustayı tanımadığım için temiz yapar mı? bilemedim, Volkan beyin bahsettiği ustayı aradım yumruk büyüklüğünde yeri 250 TL den yapıyorum dedi. Ancak biraz yüksek geldi rakam açıkçası. Forumda arkadaşların başına bu tarz bir konu geldi mi ucuz ve temiz yapan tanıdığı olan var mı diye bu konuyu açtım cevapları bekliyorum
Rıdvan bey, 5 cm den büyükse malesef şartlar geçerli olmuyor. İStanbulun neresinde ikamet ediyorsunuz? Maslak Oto sanayide bir arkadaşım var yağlı çekiçle bir işlem yapılabilir gibi.
Arkadaşlar Selam herkese,Dün fark ettim, sokakta park halinde bulunan Yarisimin bagaj kapağına birisi tekme atmış ve resimde de göreceğiniz üzere kaporta birazcık içeri çökmüş. Boyada ya da metalde zedelenme yok. Sanki iç kısımdan söküp bir çaksam yerine oturacak gibi duruyor Sizce ne yapayım? Vakumla düzeltiliyor diye duydum yaptıran var mı? maliyet ne kadardır? Kasko mini onarımdan karşılar mı? Bunun için kaskoyu işe karıştırmaya değer mi? Yardımlarınızı bekliyorum...
Rıdvan bey öncelikle allah başka kaza bela vermesin inşallah. ben de çok tutacağını zannetmiyorum. Köşe bir yer olsa sıkıntı olurdu ama vakumlu yerine gelir herhalde. Bagaj kapağı içinden el girecek kadar boşluk varsa kendiniz de yabpabilirsiniz, kaportayı yağladıktan sonra, boya çatlamasın diye.
Bilgilendirme için teşekkürler Önder bey. Aslında dediğiniz mantıklı ancak ben yine de usta eli değsin istiyorum. Ancak yağlı çekiç olayını şimdi daha iyi anladım. Kaportayı boya çatlamasın diye yağlayıp arkadan çekiçle düzeltme yapacaklar.
Sercan bey selamlar,Aracımı hala yaptırmadım. Maslaktaki arkadaşınızın yaptığı yağlı çekiç olayı hakkında sizden bilgi alabilir miyim? Yaptığı işlem nedir? Sizce benim onarım ortalama ne kadar tutar?
Rıdvan bey özür diliyorum gezinirken benden cevap beklediğiniz gördüm bazen gözden kaçıyor, Maslak oto sanayide Auto kingin yaptığına yakın bir işlemle yapılıyor. Ama Auto kingin yaptığı sistemi aynı şekilde yapanlarda varmış geçenlerde konuşuyordum hatta bir arkadaşımla ama eğer isterseniz kaportacı arkadaşıma gösterebiliriz ya da sizi yönlendirebilirim.
İstanbulda usta bilmiyorum. Ankara'da olsa bu isin erbabı bir kaportacim Var ama. Autoking i bosverin aracı kimin yaptıgı bile belli değil. Dolu göçügunü bile söküp ittirerek yapıyorlar vakumla uğraşmak islerine gelmiyor. Ayrıca hasarsızlik diye reklam yapıp durmalarına rağmen ufacık seyleri bile bu o kapsama girmiyor diyip kestiriyorlar.
Önemli değil Sercan bey aciliyeti yok konunun Evet Maslak Sanayi iş yerime yakın o nedenle orası bana uyar. Bir ara kaportacı arkadaşınızın bilgilerini alayım müsait bir zamanda gösterelim aracı bakalım ne diyecek. Teşekkürler ilginiz için.
Başka bir forumda denk gelmiştim. Aracınızı hala yaptırmadıysanız bence bu ustayla bir görüşün. Ustayı ben tanımam sadece forumda denk geldi bilginize.http://www.detailingturkey.net/showthread.php?t=22977
Geçmiş olsun Rıdvan bey,Kasımpaşa Kulaksız tarafı size ters kalmassa Cengiz usta var boyayı bozmadan sorunsuzca düzeltiyor, ben aracımda iki bölgeye uygulama yaptırmıştım gayet temiz ve sorunsuz iş çıkarmışlardı,isterseniz telefonunu verebilirim.