0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Net söylüyorum AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİN! Yanlış anlamayın hiç memnun olmadığım için söylüyorum bende Corolla satıp auris alanlardanım ve çoook pişmanım motor arızasından yıldım! tam 20 defa aynı arızadan servise başvurdum ve hiç bir çözüm bulamadılar! 1.6 comfort extra donanım seviyesinde bir araçtır bu
Valfmatic'leri sorunluymuş araba durmadan motor arıza uyarısı veriyor. üstelik çekişten düşüyor. Bundan önce hkikaten bebekmiş kıymetini bilemedim 2004 corollam vardı yine 1.6 benzinli 110 bg bu 132 bg olduğu halde onun gibi gidemiyor yolda.. neyse valfmatic sistemi komple değişti ramazan bayramında bu yüzden arabasız kaldım! Ben şuan şehir dışındayım ve babam Cumartesi günü tekrar arıza verdiğini söyledi ve bugün götürmüş aynı arızayı tekrar verdiğini öğrenmiş! Şu an terbiyesiz servis bize itham ederek ufak hasarı olan aracı bu motor arızası yüzünden değilde marşpiyedeki küçük çökükten dolayı değişim talebinde bulunduğumuzu söylüyor! :@
benim e12'nin şanzıman oranlarıda çok kötüydü. arabada 5vites 140 diyorum araba resmen bağıra bağıra gidiyordu. mümknünse şanzıman olayına girmesin toyota. psa grubundan alsınlar motoruda şanzımanıda...
2007 valvematic ilk çıktıgında aurislerde oldu bu arıza.Avensistede valvematic var avensis sahiplerinden bir şıkayet gelmedi.Forumdada vardı.Valvematic sistemi mi neydi komple değişmisti bir bayan kullanıcının.Forumda aratun bulun yardımcı olurlar belki.
Bir toyotacı olarak değerlendirdim ve şu kanıya vardım. 1,4 90 beygirlik bir araca (üstelik yağ eksiltme gibi problemler varken) ne kadar donanımlı da olsa 47,000- 48,000 TL verilmez. Fiat Bravo bile düşünüyorum, Auris düşünmüyorum.