0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dedim ya kardeşimin arabasıydıüç e beş e pek bakmadı
istediğin resim olsun, bayılıyorum bu arabanın resimlerine
3 kuruş için birbirini bıçaklayan kardeşler var:)
Bu sizin araç mı Kemal bey Jantlar mı değişti?Sanki sizin araç değil gibi.
oğluma sıfır güvenli küçük bir araba alacağım, araştırıyorum
kemal abi 266 km hız mı yaptınız hondayla eski çalıştıgım şirkettede vardı 190 dan sonra çok yavaş yükseliyordu hızı normalde 125 beygir, sizin araç farklımı?
hayırlı olsun Kemal bey
Araç farklı değil ama chip uygulaması varİzmirde Motor meslek lisesinde bir meslektaşım var, adam konusunda deryabenim motor beynine müdahale edip basit bir chip taktı, en az 15 HP güç artışı olduğunu söylediyani 125 + 15 = 140 HP ama bana sorsan en az 160 hp güç üretiyor, arabanın 200 e nasıl çıktığını anlamıyor insan..ki bir de bu otomatik vitesizmir-çeşme oto yolunun bir bölümünde uzunca talı bir eğim var, o bölgede pek rüzgarda olmuyordenemeyi orada yaptım, belki yüklensem biraz daha giderdi ama korktum açıkçasıyol bilgisayar oyunlarındaki gibi görünmeye başladı, ellerim falan terledi, ama denk getirip bir deneme daha yapmak istiyorum, hemen belirteyim ki hız meraklısı falan değilim, sadece arabanın çıkabileceği son hızı merak ettiğim için denedim
Güzel espri hakan, ama ne yazık ki benim araçta yol bilgisayarı yokdolayısıyla eksik veya fazla gösterecek bir bilgi de yok..
Burada her kesin şahitliğinde bir iddiya varmısıneğer canlı canlı aynısını yapamazsam arabamın anahtarını bırakırım(Göstergelerde, ölçüm vs de hiç bir sorun yok)