0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
22 vereyim
vallahi düşünmüyor da değilim,arabayı hesaplı aldım 21 bine hemde deposuda doluydusatsam kaça gider acaba
bence kemal abi kafa buluyor.Hem otomatik hem es donanımı birde makyajlı 2004 üstü 21 e kim verir.31 olmasın o.Ben hemen 25 vereyım
alışverişin hayırlı olsun kemal amca .. Kayseriliye bu kazığı nasıl attınız şaşırdım Kayserili olarak ..
Hayırlısı olsun Kemal abi.. Geri vites kamerasının monitörünü göremedim ben...bunu kaça aldın model bilgisi falan versen fena olmaz hani..
Kazık atmadım, tam tersi, adama hiç ellenmemiş mükemmel ve bakımlı bir araba sattımayrıca harika kaliteli bir insandıson derece efendi sevecen, anlayışlı ve kibar bir meslektaşımdı, telefonla konuşurken pazarlık bile etmedibende arabayı yıkattım depoyu fulledim öyle verdim, inşallah kazasız belasız ulaşırlar kayseriye, otobüsle gelmişlerdi ve yorgundular, expertiz , banka, noter vs falan derken iyice turşuları çıktı, israrlarıma rağmen kalmadılar akşam 5 gibi yola çıktılar, sanırım 10-12 saat sonra varırlar, allah yollarını açık etsin
geri görüş kamerası tampona monteli, geri vitese takınca iç dikiz aynası monitöre dönüşüyorrenkli ve geniş açılı olarak arkayı gösteriyor, ayrıca sesli uyarı sistemi de vararaba 2005 model ve 40 bin km.de otomatik ES (en üst donanımlı model) idiama bendeki fd6 modeli çok daha gelişmiş olduğu için buna fazla ısınamadımama şu dikkatimi çekti; arabada 2004 üretimi michelin lastik vardı ve süspansiyonu hala çok iyi idibu sefer kesin michelin taktırıyorum arabama
Oğlum sabancı üni.tam burslu kazandı, seneliği 40 bin tl civarı olan okul da bedava okuyoraslında daha güzel bir arabayı hak etti kerata, bunu satıp sıfır alayım diyorum (Diyordumki..)netekim bu gün kayseriden gelen bir öğretmene 29.500 Tl. ye sattım arabayısatarken de delirttim garibanı, nakit verdi almadım, paraya elimi bile sürmeden banka hesabıma yatırttırdım parayısonra satışa gittim, eğer satışta bir sorun çıksaydı, adamın parasını çekip geri verecek zaman da kalmamıştıama sorun çıkmadı satışı verdim; harbiden çok temiz arabaydı